pas op als je geen engels kan! geen nederlandse handleiding beschikbaar

de instructies op de handleiding waren onduidelijk en onvolledig... ook enkel in engels te zien heb het product uiteindelijk toch aan de praat gekregen en ben al bij al tevreden.

Correct bedrijf!

Veel keuze. Correcte en vlotte levering. Bestelling en verzending prima geregeld.

Net nog een bestelling geplaatst!

Ik heb een hele goede ervaring van jullie producten tot nu toe. Derde bestelling voor een nieuwe koptelefoon net geplaatst!!

lange verzendingstijd

duurde best lang voor ik de bestelling binnenkreeg...

Zie review

Het hoesje is precies zoals ik het bedoelde. Het hele proces verloopt heel correct en vlug. Top hoesjes en top levering, top webshop!

mijn review

overzichtelijke webwinkel

Top ervaring met deze winkel. 3dagen later al de bestelling gekregen in de brievenbus.

pop it dingetje snel binnen!!

goed!!

Mijn ervaring is tot nu toe zeer ondermaats...

Een stuk minder goed dan verwacht... Na het lezen van de positieve reviews dacht ik hier een uitzonderlijke koop te maken maar na 2 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen....

Prima service maar niet perfect

De 1ste levering kwam niet aan, na contact op te nemen kreeg ik een nieuwe zending toegestuurd en die kwam na een week aan. Jammer dat het zo lang duurde, maar goed dat problemen worden rechtgezet.

het bestelde glaasje bevalt goed

pas geleden een glaasje besteld voor iphone 11 prima bevalt goed. de levering verliep snel zoals je verwacht van een online winkel in 2021

Topper

Geweldige prijs voor de aangeboden kwaliteit, daarvoor kan ik wel ff wachten!!

goede service

ruime keus

Snel geld terug

Helaas was het hoesje niet exact wat ik zocht dus ik moest het retourneren. Dat ging allemaal heel soepel na de instructies te krijgen van de klantenservice. Na paar dagen te wachten tot de retour aankwam is het geld teruggestort.

top winkel

Aanrader!

Prima kwaliteit vervanging LCD scherm met snelle en correcte verzenidng. Goed bedrijf, aanrader

Correcte levering binnen 6 dagen en heel mooi verpakt

Zoals het moet

blij met het hoesje en de kleur het is exact als voorgesteld

het hoesje past precies rond mijn smartphone en de textuur is net als voorgesteld, Ik twijfelde tussen groen en blauw (ik was niet zeker of groen er echt zo uit zou zien) maar ik ben heel blij dat ik toch groen genomen heb.

vlugge levering

vlugge levering

?!?

Pas na 2 weken mijn bestelling binnen!! ?

:D

Top service, ze doen wat ze zeggen! :DD

Mooi en degelijk hoesje maar lange levertijd

Heel mooi hoesje met goeie grip, glijdt niet zomaar uit je hand. De levertijd kan ietsje korter.

Prima producten, snelle reactie bij vragen of problemen.

Betrouwbaar!

mooie kwaliteit