Zalige service probeer het ook!

Vandaag de tweede bestelling ook gekregen, iets later dan de originele bestelling. Heel goede prijs voor de geleverde service!

Fijn!

Prima product Kreeg snel antwoord op mijn bericht

heel goed & snel

snelle reactie op berichten en snelle levering

hoesje heb ik nog niet gekregen

ik heb mijn hoesje nog niet binnen enkel de kabel, als ik het hoesje ook krijg zal ik een 10 geven :P

Bijna, 7/10

Correctie afhandeling vd bestellingen.. Kan best sneller maar de producten zijn wel erg goed

...

ff snel aangeven dat ik tevreden ben!

Goed op elke vlak

Ik ben erg tevreden met de afhandeling en snelheid van de bestelling. Ook het feit dat je gratis verzendkosten hebt is heel aantrekkelijk. Bovendien ook gewoon makkelijk te bestellen zonder veel gedoe.

!

Zeer goede kwaliteit/prijs Super blij mee..

prompte levering

een goed product ontvangen binnen de levertermijn. geheel tevreden.

Voor mij ging het heel snel

Joepie! Heel snel besteld en snel geleverd. Zag wel dat er ook spulletjes waren waar het langer kan duren.

Betrouwbare verkoper

Aantrekkelijke prijs en vlugge levering. Betrouwbaar met goede kwaliteit en snelle leveringen.

Top klantenservice!

Goeie en snelle service.

Bon bon!

Goeie en snelle correcte service.

Super service!

Zo moet dat!!

Eindelijk!

Had bij een andere winkel een glaasje besteld maar dat is slecht afgelopen. Opnieuw hier geprobeerd en meteen succes!

Compleet

Eerder een hoesje besteld en dit keer een vervangscherm. Beide aankopen zijn naar tevredenheid verlopen.

Heel goeie servis

zeer goede ondersteuning

woehoe!

Uitstekend, kan het niet anders zeggen!

Pakketje (projector) 4 dagen na bestelling toegekregen en die werkt zooo goed!!! Mijn vorige projector was lang niet op hetzelfde niveau dus echt blij!!

snelle & gratis levering

top!

Helemaal rechtgezet en snel

Er was iets mis met mijn screenprotector (kwam kapot aan). Ik kon echter niet bewijzen dat het aan de postdienst lag. Heb dan toch contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben direct een nieuwe gestuurd zonder vragen. Echt heel leuk dat ze je meteen helpen.

Te duur hier!!!

Waarom is die zooo duur, via alibaba en banggood 800 euro????

Goede producten maar slechte levertijd!

Ik ben best tevreden met de powerbank maar het heeft 3 weken geduurd voor het geleverd was!!!

Toppie

Heb een hoesje gekocht en de dag erna ontvangen. Topshop! Wordt ook vrij snel gereageerd op emails (duurde paar uurtjes)

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren