Filters

10

Komen netjes de afspraken na. Op tijd en goed geregeld

Bedankt voor de service.

 • Aanbevelen? Ja
1

Hele nare afhandeling na plaatsing

Twee containers gekocht bij dit bedrijf te Antwerpen. Ik werd door hen onjuist voorgelicht mbt de mogelijkheden tot het plaatsen van de containers op onze locatie. Na plaatsing werd mij ineens een onterechte factuur opgelegd; zogenaamde extra kosten omschreven als 5 wachturen van de chauffeur.. ze deden maar wat , want uit fotomateriaal bleek dat die tijden al geeneens konden kloppen. In eerste instantie geweigerd te betalen , maanden later kwamen zij hier ineens op terug en na veel gemaild, werd er een schikking aangeboden , die ik uiteindelijk heb geaccepteerd om van hun gezeur af te geraken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over onze samenwerking. We proberen steeds heel transparant te zijn over onze dienstverlening en de bijhorende kosten. Uiteraard dienen we extra kosten die bijvoorbeeld voortvloeien uit het niet kunnen leveren op een locatie steeds door te belasten aan onze klanten. We gingen er van uit dat we ondertussen, door middel van onze commerciële geste, het euvel reeds hadden opgelost. We staan steeds ter uwer beschikking indien u nog vragen/opmerkingen moest hebben. Met beleefde groet, Lander Luyckx

10

primma

uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
9

Top bedrijf!

Mooie containers heel netjes op zijn plaats gezet

 • Aanbevelen? Nee
8

Eerste keer een container gehuurd

Hele nette container en heel netjes op zijn plaats gezet door chauffeur

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker gewerkt

Vooral Ruud

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed.

Op de afgesproken tijd bezorgt met een smile!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tweede keer een CBOX gehuurd

Nadat we een CBOX hadden gehuurd voor de verbouwing in huis, nu een voor de verbouwing van de tuin. Weer top! Supervriendelijke en goed service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg duidelijke communicatie

Zeer duidelijke mailing mbt ophalen en wegbrengen. Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Materiaal ziet er erg netjes uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf met super chauffeurs!

Zeer correct bedrijf met super nette en aardige chauffeurs. Van container neerzetten tot weer ophalen alles netjes per mail / sms bericht geïnformeerd Super nette container voor tijdelijke opslag Volgende keer zeker weer bij C Box

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Naa eerdere goede ervaring twee containers gehuurd voor tijdelijke opslag. Snel en keurig geleverd. Zeer plezierige chauffeur die zijn best doet om het zo netjes mogelijk te installeren. De containers zelf zijn keurig en goed schoon

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitgebreid, geduldig advies en vlotte levering

Wij bestelden een container voor meubelopslag om nadien als tuincontainer in te zetten. Tom heeft ons goed geadviseerd en was ook geduldig toen onze plannen wat in de war werden gestuurd. Uiteindelijk vlotte bestelling en levering. Heel tevreden van!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld en Top product

Verkoop: keurig Begeleiding digitaal: Keurig Chauffeur: helemaal Top De communicatie is helemaal goed gegaan, wat ikzelf erg waardeer. Ook tijdens het bezorgen van de container ging helemaal naar verwachting, wij hadden een moeilijker situatie voor lossen, maar de chauffeur dacht heel sterk mee en heeft de container neer kunnen zetten waar ik het graag wilde. Dank voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede hulp en prijs

Al met al een zeer prettige ervaring met CBox containers. Via de telefoon goed en persoonlijk geholpen bij het maken van de juiste keuze. Levering was snel, een goede prijs en containers in een nieuwe staat. Verbeterpunt is de communicatie betreft de tijd van aflevering, chauffeur was 2 uur eerder dan het aangegeven tijdslot waardoor er geïmproviseerd moest worden met de afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, adequaat en professionele service

Wanneer ik een container moet huren dan is er maar één leverancier die ik aan iedereen zal aanbevelen. En dat zijn jullie!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? Ja
2

Gelukkig zijn de chauffeurs goed. Anders was het 0

Niet vertrouwen in de klant terwijl CBOX zelf een foute container af heeft geleverd dan stond om schreven. In plaats van een stalen vloer een houten vloer. In plaats van binnen een week bijna 2 weken levertijd zonder communicatie. Daarna heeft het 3 weken geduurd ze het probleem op hebben gelost. Voor zover je het opgelost kunt noemen. Want wat besteld is is nooit geleverd. Container is terug genomen wat ook nog een heel gedoe was De chauffeur was trouwes heel netjes die de container weer ophaalde.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? Nee
9

Goed en snel geregeld en geleverd

Uitstekende kwaliteit containers en professioneel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? Ja
10

Als ieder bedrijf zo als deze was !!!! Toppers

Kordaat, volgens afspraak , nette en vriendelijke chauffeur

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? Ja
10

Echt top service!

Helder, duidelijk, zeer vriendelijke chauffeur. Container op de plek ondanks de beperkte ruimte ,TOP SERVICE!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? N.v.t.
10

Vlotte onderhandeling, snelle respons, hele nette levering van goede containers.

Vlotte onderhandeling, snelle respons, hele nette levering van goede containers.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? ja
6

Slordige organisatie

Prima container en vakkundig neergezet. Maar daarna ging het mis. Al 3 keer gebeld om de container te laten weghalen, nog steeds niet gebeurd. Eerste keer mislukt door een administratieve fout, bij 2e keer bellen "begin volgende week" beloofd, bij 3e keer bellen te horen gekregen " dat hadden ze nooit mogen beloven". Kortom hij staat nog steeds op de oprit.

 • Aanbevelen? Nee
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? nee

Reactie van het bedrijf

Beste CBOX Klant, Bedankt voor jouw review en toegevoegde feedback. Wij stellen jouw reactie erg op prijs. Wellicht dat het concept over hoe onze weeklevering werkt niet geheel duidelijk is gecommuniceerd. Indien er gekozen wordt voor onze weeklevering, houdt dit in dat bij afmelding van de container deze ergens binnen een week na afmelding zal worden opgehaald. Vaste data kunnen wij hierin niet garanderen. Wij vinden het jammer dat hierover miscommunicatie is ontstaan. Wij zullen intern aan het werk gaan met de gegeven feedback. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team CBOX

10

Bryan is een held!

Super service door Bryan. Hij heeft ons steeds op de hoogte gehouden en afgestemd over de tijd van aankomst, erg fijn en heel erg vriendelijk. Container keurig geplaatst op de door gewenste plaats.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ben je tevreden met de verleende service door jouw contactpersoon bij CBOX? Zeer
10

Betrouwbaar en goede kwaliteit geleverd door supervriendelijke chauffeurs!

Bestellen via de website gaat zeer eenvoudig. Wij kiezen altijd voor de refurbish, zitten goed in de verf en scharnieren perfect! De chauffeurs van CBOX zijn echt vriendelijk en zeer klantvriendelijk. Zetten de container exact op de door jou gewenst plek en zijn echt vakkundig. Wij hebben er nu meerdere besteld maar we bestellen er beslist nog meer wanneer nodig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Werd goed geholpen bij de keuze van de container. Plaatsing was conform afspraak en door een zeer vriendelijke en meedenkende chauffeur. Het slot dat je erbij kan kopen komt gevoelsmatig wel uit de cadeauwinkel…

 • Aanbevelen? Ja
9

snel, netjes en vriendelijke service van al het personeel.

Mijn ervaring met CBOX is goed. Communicatie, service, afspraken, en levering gaat altijd top. de 20ft koeltainer ziet er netjes uit en werkte naar behoren. Geen minpunten van onze kant dus.

 • Aanbevelen? Ja

Over CBOX Containers Netherlands B.V.

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: - Zee- en opslagcontainers - Offshore DNV containers - Koelcontainers - Cabincontainers - Milieucontainers Bij CBOX Containers kan je rekenen op kwaliteit. Je hebt bij ons keuze uit een breed assortiment aan containers welke ook nog vanuit onze grote voorraad kunnen worden geleverd. Na het plaatsen van een order kunnen wij de containers met eigen kraanwagens binnen 48 uur leveren.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd