Tevreden!

Zowel het brengen als het ophalen gingen vrij soepel. Container is ruim, robuust en voldeed aan de verwachtingen. De chauffeurs zijn pro's, laten zich niet opjutten door overig verkeersdeelnemers/post bezorgers die haast hebben!

Perfect geregeld

Communicatie van begin tot einde top

SUPER!

Bijzonder goede communicatie van verkoop t/m de ongekende vakman, vrachtwagenchauffeur Michael!

Is allemaal prima verlopen!

Aanschaf en uiteindelijke levering is prima verlopen. Er zitten wat deuken en wat roest aan de buitenzijde, we wisten dat het een gebruikte container was, maar al met al tevreden met de binnenruimte.

Duidelijke site en goede communicatie.

Ik had nog een paar vragen, en na 1 telefoontje waren die beantwoord. Vervolgens werden we via mail duidelijk op de hoogte gehouden van de verzending van de container met track en trace erbij. En de levering was top!

wat een topper

Het zou eerst niet lukken op de afgesproken plek maar het is de chauffeur toch gelukt. Helemaal blij.

Vriendelijk ,duidelijk en prettige communicatie

Fijn om onze verbouwing te starten met dit fijne bedrijf die weten waar ze het over hebben. Wij verbouwen niet elke week maar bij dit bedrijf konden we onze verbouwing ontspannen starten omdat de communicatie fijn is verlopen. Bedankt daar voor

Was met de Chaufeur perfect.

De Chaufeur was perfect, helaas is de communicatie die ik doorgeven had aan het team niet echt goed overgekomen naar de Chaufeur. Foto’ s van de situaties en contacten die ik aan het team had doorgegeven voor de Chaufeur zijn niet bij hem terecht gekomen, na contact met mij en de Chaufeur is alles pas echt goed met elkaar afgestemd.

super geregeld

op tijd en zeer goed geplaatst

Goede uitleg, komen afspraken na

Prettig telefonisch contact, goed voorgelicht en bekwaam chauffeur die de container leverde

Komen afspraken niet na

Container zou vandaag geleverd worden, kost enorm veel geld, hele dag thuis zitten wachten want de track and trace werkte niet. Zelf gebeld, blijbaar halen ze het niet meer, zal maandag na het weekend worden. Hierdoor lopen we vast met onze planning. erg slecht.

Heel hoed

Goede service ,en wat ervaren giede en duidelijke afspraken gemaakt. Top.

Indrukwekkend hoe nauwkeurig de container geplaatst werd

Duidelijke communicatie, handige track & trace zodat de levertijd duidelijk te zien is. Aardige, vakkundige chauffeur.

Top chauffeur

Alles perfect geregeld en vakkundig uitgevoerd

Geweldige oplossing voor verbouwing

Wat een uitkomst! Container paste in de tuin en is netjes over de schutting heen getild door de chauffeur. Voldoende ruimte voor onze meubels en droog en veilig opgeborgen in de container. Kan het iedereen aanbevelen!

Geweldig bedrijf

Wij huren al jaren een 20ft koelcontainer voor onze stand op Kwakoe. de laatste 2 jaren hebben wij een mooie koelcontainer met gladde vloer en verlichting, goed ons personeel zodat ze zicht in de container hebben.

Prima tijdelijke oplossing voor een prima prijs, goede service (brengen / halen)

Zie boven

Doeltreffend en uitstekende service

We hadden een korte timing opgegeven. Hier hebben ze alles voor gedaan zodat het in orde zou komen. Het is hen dan ook gelukt. Alles, administratie, vervoer, afzetten verliep schitterend. Zeker een aanrader voor wie een container wenst te kopen. Xavier

top levering

communicatie goed. de container is zoals verwacht. natuurlijk gebruikssporen en waar het bijv. rot was zitten nieuwe platen in gelast. Netjes slotje bij geleverd en chauffeur heeft hem op de goede plek gezet. zeer tevreden

Fijne klantenservice.

Er was even wat onduidelijkheid over de factuur. Maar we zijn netjes te woord gestaan. Levering ging heel erg goed dankzij een vakkundige chauffeur.

Professioneel

Overleg over plaats container, bij plaatsing controle of het zo goed is. Aanpassing door bezorger in verband met ongelijke ondergrond. Uitleg over openen en sluiten + slot. Keurig!

moeilijk

Je krijgt wel telkens bericht maar nergens staat er onze referentie vermeld. Dan moet je via de link gaan. Heb het nu paar keer geprobeerd en is niet gelukt. Weet niet voor welk order er vandaag een container werd opgehaald. Probleem is dat ik dit order niet geplaatst heb en het ook moeilijk kan terugvinden. RO-45301 on 23-07-2025 Zeg nu nee ivm aanbevelen maar jullie leveren wel een goede service. Was netjes optijd geleverd en opgehaald en zijn wel telkens goed geïnformeerd. Jammer dat ik niet weet voor welke order zonder opzoekwerk. Je kan er nog misschien aan toevoegen

Zéér professioneel

Wij hadden een container nodig met lekbak voor het opslagen van gebruikte batterijen. Mandy heeft onze wens zéér snel kunnen omzetten naar een offerte en uiteindelijke levering. De opvolging vanaf bestelling tot effectieve levering liep heel vlot. Kortom, tevreden over de aankoop, afwerking en levering van CBOXcontainers.

Enorm tevreden

In alles enorm tevreden over het verloop.

TOP, goede samenwerking en opvolging van aanvraag!

Perfect, mooie premium container AA gekocht, was zoals beschreven, in heel mooi staat.

Elbaweg 11

1044AK Amsterdam

(0)85 013 7208 / (0)6 1183 4202

Over CBOX Containers Netherlands B.V.

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: - Zee- en opslagcontainers - Offshore DNV containers - Koelcontainers - Cabincontainers - Milieucontainers Bij CBOX Containers kan je rekenen op kwaliteit. Je hebt bij ons keuze uit een breed assortiment aan containers welke ook nog vanuit onze grote voorraad kunnen worden geleverd. Na het plaatsen van een order kunnen wij de containers met eigen kraanwagens binnen 48 uur leveren.