Goede webshop en gezellige kookwinkel

Mooie merken, veel keus. Bestelling wordt snel verzonden. Als je enigszins in de buurt woont ga dan bij de winkel langs. Leuke vrouwen en een gezellige winkel. Een aanrader dus!

Ik had een groen theelichtje / waxinelicht besteld en deze zag er zo uit als opde foto. Heel blij mee. Snelle levering, goede communicatie omtrent levering. Keurig ingepakt! Zeer tevreden

Klasse

Via internet besteld en volgende dag opgehaald en keurig verpakt

Aanrader!

Mooie producten, vriendelijke service en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Top!

Liefdevol verzonden

Super mooi ingepakt! Leuk handgeschreven briefje erbij. Werd er helemaal vrolijk van!

Hele lekkere koffie(bonen). Snelle levering en mooie verpakt met persoonlijk kaartje. Een aanrader,

Bestelling volgende dag bezorgd met persoonlijk kaartje.

Snelle levering!

Goede ervaring

Bestellen en levering prima

Fantastisch bedrijf met superservice

Geweldig bedrijf, vandaag besteld morgen echt in huis, binnen 24 uur. Topkwaliteit spullen met de de beste merken in huis. Winkelen via de website gaat prima, duidelijk uiteengezet en makkelijke menu's om te bestellen. Ook de soms bijgeleverde " gift" stellen wij zeker op prijs. Als ik wat in de keuken nodig heb bestel ik zeker bij de dames.

Heel blij met mijn nieuwe servies, goede service

Fijne website prima service, bij vragen krijg je gelijk een reactie Kortom blij mee! Brigitte

Snel en mooi verpakt. Superfijne winkel!

Goede en snelle service

Goede prijs, snelle levering

Ze hadden een mooi flesje olie voor een goede prijs, die conform afspraak is geleverd met ook nog een vriendelijk kaartje. Fijne ervaring!

Snelle levering, mooie producten

De communicatie verliep probleemloos, kwetsbare artikelen waren goed verpakt en ook nog een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Top ervaring!

Altijd goed!

Snelle juiste levering

K’ook is voor mij als een snoepwinkel. Alleen maar mooie spullen te koop. Je wordt hier altijd heel fijn geholpen.

DE kookwinkel

Kom al jaren bij k-ook. Fijne winkel met prima assortiment waaronder mooie olijfolie en azijn van de tap. Laatst voor het eerst een workshop gedaan, tips koken op inductie. Veel van opgestoken.

Fijne kookwinkel

Fijne kookwinkel, mooie producten en personeel die je goed adviseert

Geweldig!

Zeer goede pan, heel erg blij mee. Service ook helemaal niks op aan te merken.

Snel en zorgvuldige levering

Prijs, kwaliteit verhouding helemaal top!

Prima verzorgd en goed ingepakt wat zeker belangrijk is met breekbare spullen

Persoonlijk

Ondanks dat het een gewone wepshop order was. Was het netjes en gratis ingepakt. En wat ik leuk vond is dat er een persoonlijk boodschap bij zat. Bedankt hiervoor.

Top site

Bestelling keurig op tijd ontvangen zeer netjes verpakt. Aanrader

Top service, dwz snelle levering en een mooi product, zorgvuldig ingepakt en een leuk persoonlijk bericht

Zaanweg 72

1521DN Wormerveer

075 - 622 78 60

Over k-ook

K’OOK! is naast deze webshop ook dé kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Op ruim 160 vierkante meter vind je er de leukste, handigste en meest kwalitatieve kookprodukten. Ook staat er een grote keuken waar regelmatig demo’s, workshops en proeverijen plaatsvinden. Kom je langs op Zaanweg 72 in Wormerveer?