Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende prijs/kwaliteitsvertoning en sneller geleverd dan verwacht.

Niet geheel tevreden

De chauffeurs waren heel vriendelijk, maar volgens jullie regels mochten ze niet verder dan een deur. Aangezien ik pas verhuisd ben naar een appartement moesten wij de douchelift vanaf de lift zelf naar boven sjouwen en nog heel de galerij af. Dat viel niet mee, want er was geen sterke man in de buurt, dus mijn vriend was helemaal doodop, want van mij kon ie niet veel hulp verwachten.

Top, snel geleverd, goede kwaliteit

Besteld, snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding

Een echte aanrader!

Snel geleverd en top kwaliteit. We zijn zeer blij met onze douchewand :)

Een goeie servies en vriendelijke en aangename chauffeur grt marleen

Een goeie servies en vriendelijke en aangename chauffeur grt marleen

Alles prima geregeld, werden van tevoren gebeld

We werden van tevoren gebeld voor de levering en de heren van Sanexo hebben alles keurig afgeleverd.

Fijne service

Heb telefonisch goed advies kunnen krijgen.

De communicatie alsook de afhandeling was zeer goed .

Goede persoonlijke service!

Telefonische service. Goede uitleg. Betrouwbaar en komt afspraken na.

Prachtige en badkamer gekocht voor een goede prijs

Zeer vriendelijke mensen, met verstand van zaken. Na veel badkamerspeciaalzaken bezocht te hebben waren we het een beetje zat. Toch nog de moeite genomen om deze Showroom te bezoeken. Wat een verademing. Geen opdringerige verkopers! We hebben hier dezelfde dag onze nieuwe badkamer hier aangeschaft.

Wernhoutseweg 72

4884AX Wernhout

Over Sanexo.nl

Een nieuwe badkamer, persoonlijk advies én scherp geprijsd! Van badkamerspiegel tot complete badkamer, je vind het bij Sanexo. Daarnaast bieden we ook installatieservice. Bezoek onze webshop of kom langs in onze showroom in Wernhout!