Laden reviews...
16 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundupplevelsen visar snabb och vänlig service, vänlig personal och produkter av bra kvalitet. Leveranserna är vanligtvis i tid och förpackningen är ordentlig. Några recensioner nämner problem med en produkt eller kundtjänsten, men intrycket överlag är positivt. Sammantaget är shoppingupplevelsen positiv.
Erg vriendelijk ontvangst, deskundig advies en denken mee. Bezorging op aangegeven dag en komen de gemaakte afspraken na. De stoomcabine is netjes geïnstalleerd en de monteurs hebben ook alles netjes mee opgeruimd. Naderhand nog gebeld voor aanvullende informatie en kregen deze toegestuurd! Ook de after sales is goed! Een bedrijf om aan te bevelen! TOP!
9 November 2024
Ad
Tilburg
Snelle levering, top kwaliteit, netjes verpakt, je wordt per mail netjes op de hoogte gehouden. Betaalbaar en zeer zeker een aanrader.
3 November 2024
Esther
Bunde
Keurig netjes verpakt en verstuurd. Goede kwaliteit prijsverhouding.
16 October 2024
Willem
Heerlen
Goedadvies, nette levering
14 October 2024
Mw. Rian Goverde
Zevenbergen
we hadden een spiegel nodig voor ons nieuwe appartement dat we pas in januari 2015 kunnen betrekken. Goede voorlichting gehad en uit zichzelf zei de medewerker dat als we de spiegel pas in januari 2025 uit pakken en er mankeert iets aan dan is een belletje voldoende om het eventuele mankement op te lossen. Dit is ook op de factuur vermeld. Bovendien kregen we nog E 10,-- korting. Al met al een verfrissende ervaring in vergelijk met sommige andere winkels.
10 October 2024
Ad van den Brule
OOSTERHOUT
Snel geleverd en alles compleet met gebruiksaanwijzing m. Bovendien word je keurig gebeld voor een bezorgafspraak en ook nog half uur voor bezorging dat ze eraan komen. Echt prima!!
17 September 2024
Sandra
Voorhout
De badkamerspiegel met verlichting die ik heb besteld is prachtig, snel geleverd en van goeie kwaliteit.
14 September 2024
Quinten
Amsterdam
Ik werd goed op de hoogte gehouden betreffende de levering en de chauffeur is s avonds laat nog komen leveren , was ook zeer vriendelijk. Productkwaliteit top !
Dana
De Klinge
de levering was op de afgesproken dag , vrij snel na de bestelling. Alles is geinstaleerd en werkt perfect, zeker een aanrader.
Willy
GERAARDSBERGEN ( Goef)
Ik ben supergoed geholpen! En superblij met m'n aankoop!
Miranda Verburg
Hoofddorp
Ik ben netjes gebeld voor een bezorg afspraak en mijn douchecabine is toen snel geleverd. Douchecabine ben ik tevreden mee!
7 August 2024
Beveelt niet aan
6 August 2024
Marcel
Druten
Ik zat met een spoed bestelling. De mevrouw aan de telefoon was erg behulpzaam en heeft gelijk gehandeld en geregeld, waardoor ik het product de volgende dag al in huis had! De man van het transport belde keurig netjes voordat hij naar mijn huis ging. Al met al een goed gevoel en zeer tevreden met de service!!
6 August 2024
Ingrid
Assen
Heel tevreden, over product en verzending!
2 August 2024
Shahin
Gorinchem
Handige site, duidelijk. Snel geleverd met nette lever afspraak. Vandaag besteld morgen in huis
29 July 2024
Louise
Bedum
Goede kwaliteit, wel even duidelijk de montage tekeningen goed doornemen. Deze mag wel wat duidelijker.
Paul
Zwolle
Goed kwaliteit producten met aantrekkelijke prijs. Levering is op tijd. Website heeft voldoende informatie!
Mindy
Huizen
Wij zijn erg blij met de cabine en kunnen weer heerlijk douchen of lekker stomen en infrarood op het lijf zetten. Heerlijk! Prijs kwaliteit ook top. Enige jammer was dat de mannen van de installatie geen woord Nederlands spraken. Dat maakt communiceren iets lastiger maar ook daar zijn we uitgekomen.
Debby
Nieuwendijk
Snelle levering, zeer goede communicatie. Product top. Kortom een aanrader.
Anita
goede prijs kwaliteit
12 July 2024
Freddy Steenbeke
Hansbeke
Bij mijn bestelling zat iets wat niet standaard in het leveringsprogramma zit. Kon gelukkig wel besteld worden. Soepele afhandeling en met de verzending werd zelfs rekening gehouden met onze vakantie
12 July 2024
Andre
Burgh-Haamstede
badkamerspiegel prima kwaliteit ,mooi om te zien,licht en verwarming w erken perfect. spiegel werd op de afgesproken tijd afgeleverd. blij mee!
9 July 2024
Jaap