Herhaling vatbaar zeker weten het was TOP !!!!! MVG PAULETTJE
Heel veel gelachennsalek.
Heel leuke dag gehad, verwachtingen meer dan ingelost
Goed ontvangst Top top top
Heel leuk om met je team uit de bol te gaan !
Zeer leuke ervaring voor herhaling vatbaar Ik raad farmfun aan iedereen aan !
Reservering verliep gemakkelijk, aanpassingen door omstandigheden op het moment zelf gingen vlot. Héél erg leuke activiteiten, mooie afwisseling tussen doen en denken. De begeleiding was prima. We werden verwend met lekkers tussendoor. Heel fijn dat er foto's werden genomen en dat die werden doorgestuurd. Zo konden we ons voor de volle 100% inzetten om die heel mooie prijs te winnen!
De tijd ging vlug voorbij ! Veel doe activiteiten waar je elkaar op een andere manier leert kennen ! Proficiat aan de organisatie ! Enthousiast en veel geduld! Bedankt voor alles!
Warm onthaal, goed gezelschap en verrassend leuke activiteiten voor jong en oud.
Ik heb er voor de volle 100% van genoten
Recensie: Beestige Fun bij FarmFun Een dagje bij FarmFun is een KOE larische leuke ervaring voor iedereen die houdt van een flinke dosis fun! Teams strijden tegen elkaar in allerlei spellen waarbij de teams de KOE bij de hoorns vatten! Tijdens de competitie weerhielden we ons niet om te KOEioneren het roze team pikte stiekem de coins van het blauwe team . Dit zorgde voor veel hilariteit en gaf het spel een onverwachte draai. Koelarisch iedereen is in voor de strijd! De KOErs naar de overwinning kwam in zicht !!! Farmfun zorgde extra voor verKOEling en gaf ons energie! Kortom, FarmFun biedt een dag vol koe-ntact en onvergetelijke momenten. Een perfect uitje voor iedereen die van fun houdt! Groetjes Kiwanis Hinterland
Op een speelse orignele manier je teamgenoten beter leren kennen, actieve spelen gemengd met af en toe wat denksport, veel plezier beleefd! Een aanrader!
Ik had er al veel goeds over gehoord en het is de waarheid. Met ons meidengroepje vrijgezellen zijn we er volledig voor gegaan. De nieuwe Bullshit, vond ik persoonlijk de leukste... Ik ben dan ook redelijk competitief.
Heel goed georganiseerd! Leuke spelletjes, telkens iets speciaal; ik deed nog geen enkele van die activiteiten. Ik was ook heel blij dat er regelmatig gelegenheid was om even te rusten, iets te drinken... Heel vriendelijke begeleiding! Ik zou het zo opnieuw doen!
Heel toffe originele opdrachten. Goed georganiseerd. Voor elk wat wils.
Voor herhaling vatbaar ! Verdere aanbeveling zal gebeuren .
Alles was tip-top! Enkele bedenkingen qua veiligheid bij: 1// op de de buis: op elkaar vallen kan slecht aflopen... 2// in de lucht met de bel: hierbij kan je ook echt heel slecht vallen, de toren met "ballo's"(ze waren al een beetje slapjes) was soms moeilijk te stutten: als die zou omvallen met iedereen op elkaar..., kan het resultaat bangelijk zijn. Het is natuurlijk moeilijk een evenwicht te vinden tussen veiligheid en spelvreugde, maar als organisator is het nooit leuk mochten er ongelukjes gebeuren... Sorry voor mijn bezorgdheid.
In een team heeft iedereen zijn talenten en deze kunnen gebruikt worden tijdens de spelen. Indien je deze inzet, wordt je team top!
FarmFun Poperinge is een fantastische plek om te genieten van buitenactiviteiten en een geweldige teambuilding te hebben. Van grappige spelletjes tot unieke uitdagingen, FarmFun Poperinge biedt een plezierige ervaring voor iedereen die langskomt. Ook de spelbegleiders waren top!
We hebben veel plezier gemaakt en heel lekker gegeten
Heel leuk en tof.
Super leuke ervaring
Goed ontvangen op de farm.
de spelletjes waren echt leuk, en de sfeer is er echt mega tofff
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!