Farmfun was echt een geweldige ervaring, een teambuilding op een unieke locatie. Het onthaal was super gastvrije, heel enthousiaste en vriendelijke mensen! We hebben er ook heel lekker gegeten. Een echte aanrader!
We werden goed ontvangen van het farmfun team. Na de nodige uitleg zijn we begonnen aan de spelen. Het was een top namiddag. Zeker voor herhaling vatbaar
Heel origineel en mooi gebracht! veel ruimte voor pauzes en is echt op maat! mooie uitdagingen die de essentie, teamwork, in de verf zetten.
Mooie locatie, zeer verzorgde en fijne accomodatie. Enthousiaste medewerker en zaakvoerster die instaan voor onthaal, intro, spelbegeleiding, de nodige catering, ... En wij hadden dan nog eens ook schitterend weer !
Heel mooie locatie, prachtige inrichting, supervriendelijke ontvangst en begeleiding. Voor iedereen (oud en jong, sportief en minder mobiel) haalbaar. Ook de daarop volgende bbq was heel lekker.
leuke ervaring om met je team eens op een andere manier samen te werken
Plezier gegarandeerd, door simpele doch uiterst plezante boerderijspelen. De ontvangst was heel hartelijk, en dit in het mooie kader van een op en top verzorgde boerderij.
TOP
Ieder team kan deze opdrachten aan, iedere kudde komt hier sterker uit... ontspanning staat voorop ... iedere opdracht is beestachtig goed uitlegt en zit TOP in elkaar... kortom een immense aanrader voor iedere onderneming !!!
Een hele toffe en fantastische dag beleefd met een enorme en enthousiaste begeleidster Sofie. Toffe opdrachten die alleen maar het groepsgevoel ten goede komen. Zeker een aanrader !
Ontvangen door een superleuke mevrouw! De spellen tussendoor waren echt goed en enthousiast uitgelegd. Dit in combinatie met het prachtige domein en lekkere tussendoortjes kan ik dit zeker iedereen aanraden voor een team event.
Toffe en leuke activiteiten met de collega's.
Heel leuke ervaring in een mooie omgeving met topbegeleiding ☺️
Leuke combinatie van teamwork, actieve spelletjes en het boerderijleven
Vorige zaterdag trokken we met ons team naar Farmfun in Poperinge, een teambuilding om u tegen te zeggen. Het was een fantastische start voor ons weekendje weg met de koe-llega's. We doken erin zoals koeien die dartelen in de wei, de schaterlach altijd klaar. Onze begeleidster Tamara, blinkend als de zon boven de groene weiden, stak ons aan met haar enthousiasme. Haar gedrevenheid was zo aanstekelijk, nog besmettelijker dan het guitige gegiechel van een koe die een verse emmer hooi ziet. Maar ook Sofie, de eigenares, maakte van onze teambuilding een ervaring om nooit meer te vergeten. Met haar charme en passie voor 't boerenleven toverde ze Farmfun om tot een speelveld dat zelfs de meest stedelijke zielen terug naar hun landelijke roots bracht. Ook stonden ze op tijd klaar met een teusje of een tasje verse melk, wat wel nodig was bij 30°. Kortom, het was een dag vol leute, verbondenheid en hier en daar een goeie koeienmop. Bedankt Farmfun, we zullen deze dag nooit vergeten. Tot een volgende keer (met alle koe-llega's dan), we kijken er al naar uit!
Een echte aanrader! Super leuk als teambuilding, vrijgezellen,... Onze teambuilding was echt geslaagd! Spelleider was een zeer leuke vrouw die echt leuk meedeed. Enige wat wij hebben 'gemist' was een waterspelletje. Het was die dag extreem warm. Maar toch zeker een geslaagde dag!
De spelletjes waren zeer leuk Met temperaturen van 30 graden had het wel aangenaam geweest mochten we ook toch 1 waterspelletjes gehad hebben.
Super enthousiaste spelbegeleidster die zeer veel moeite doet om haar kudde te motiveren!
Het was zo'n waarop je moe maar tevreden naar huis kon keren! Top organisatie en begeleiding, een aanrader.
Heel leuk om met een groep een leuke actieve activiteit te doen. Fantastisch dat er foto's van de groep in actie worden genomen en je die dezelfde avond nog ontvangt in je mailbox
Leuke activiteiten voor team-building of vrijgezellenfeest
verschillende spelen die heel goed in elkaar zaten, zowel denk als doe-werk, heel leuke sfeer en goede ontvangst!
Het was een supertoffe ervaring. De spierpijn achteraf nam ik er graag bij ;)
Zuster Lucette en haar schoolkinderen hebben zich rot geamuseerd tijdens de spelletjes in tenu verkleed. Dank je wel voor de enorm warme ontvangst en ludieke begeleiding!!! Wij maken zeker reclame in onze streek (Zulte)
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!