Voor ieder wat wils, vriendelijke ontvangst, nette omgeving, spel waarin je verder moet denken dan je neus lang is, veel spanning en plezier!
Superleuk! onze eerste teambuilding was meteen een voltreffer! Wij zijn actief in de landbouw (akkerbouw en pluimvee). Boerderijdieren van een andere kant bekeken!
zeer aangename ontvangst en superleuk concept!
Zalig met de collega' s ,op een andere plaats dan het werk, eens samen iets totaal anders te doen.
Super tof om te doen , tijd vloog voorbij en het was aangenaam met de collega's iets anders te doen dan we gewoon zijn .
Hele leuke teambuilding, we hebben ons echt geamuseerd!
Hele leuke teambuilding, we hebben ons echt geamuseerd!
Superleuk om dit samen met collega’s te doen
Zeer leuke ervaring Toffe spelen en goede begeleiding van Els
Het waren leuke doe-opdrachten met voldoende variatie! Ook al was het winter, we lieten het niet aan ons hart komen.
Leuke activiteiten in de juiste setting.
Zeer toffe locatie met leuke spelletjes om in groep te doen. Alles heel goed voorbereid en heel hartelijke ontvangst en begeleiding. Voor herhaling vatbaar !
leuke uitdagende spelletjes die inderdaad het team gevoel vertrekken
Enorm leuke activiteit voor onze dienst!! Gelachen en genoten! Fantastisch!
We zijn er als team veel sterker uitgekomen, heel nuttig ook om elkaars karakter, kwaliteiten te leren kennen en appreciëren.
Geweldig! Ik kom zeker en vast terug!
We werden direct hartelijk ontvangen & het programma werd zeer duidelijk en motiverend uitgelegd. Dikke pluim voor het enthousiasme van de gastvrouw. We hebben een onvergetelijk moment gehad. Dankjewel!!
We werden hartelijk ontvangen, het spel werd heel duidelijk uitgelegd en zit goed in elkaar. Heel leuke activiteit om samen met je collega's te plannen.
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!