Fantastische ervaring! Hele toffe activiteiten die het competitiebeest in iedereen naar boven haalt. Het spel zit heel mooi in elkaar.
leuk voor zowel iemand die sportief of niet sportief is , heel gevarieerd programma
Heel enthousiast FarmFun team! Leuke activiteiten en lekker eten en drinken.
de combinatie van fysische inspanning en ook de mind games vond ik zeer plezant. De locatie was ook tof
Wij hebben het geluk gehad om een namiddag bij jullie te spenderen in het kader van een teambuilding. De organisatie was in het algemeen top, waarbij we goed begeleid werden doorheen de namiddag en de activiteiten. De activiteiten zijn tof gevonden en zowel voor doeners als denkers. Het is zeker een pluspunt dat de organisatie foto's neemt van de activiteiten. We hebben een hele toffe teambuilding gehad met een lekkere aansluitende maaltijd.
Farmfun, de naam omschrijft zichzelf. De doe- en denkspelletjes waarbij het plezier en de winnaarsmentaliteit naar boven komt. Een namiddag die voor herhaling vatbaar is.
We hebben een zeer leuke voormiddag beleefd met gevarieerde activiteiten. Iedereen kon deelnemen en de challenges waren goed gevonden en uitdagend.
Super tof
Een echte aanrader als teambuilding. Een warm welkom, fantastische begeleiding en een aanstekelijk enthousiasme. Dit alles zorgde ervoor dat we met ons ganse team, ons enorm geamuseerd hebben. Na de games nog genoten van een overheerlijke bbq met overheerlijk vlees en perfecte garnituren. We raden dit zeker aan aan andere collega's.
Heb me hier kostelijk geamuseerd! Ik kom terug! Heel aangename mensen ook daar!
Een aangename en vriendelijke ontmoeting met "de boerin" en dan die uitleg wat een guitige dame. de toelichting bij de opdrachten doet ze fantastisch. in één zin een fantastische, formidabele en uitzinnige ervaring. Moestren we veel vroeger gedaan hebben. Het teamgevoel was er al maar is nu nog beter verbonden en iedereen kent zijn sterktes en zwaktes, zo kun je inspringen waar nodig.
De teambuilding werd door iedereen, sportief en niet sportief als heel plezierig ervaren. We hebben ons enorm geamuseerd!
omgeving die uitnodigt om je teamgenoten beter te leren kennen in een positieve sfeer
Super toffe activiteiten met goeie begeleiding! Sofie en Melissa waren super. Heel gemotiveerde mensen op de juiste plaats.
Een teambuilding in de echte zin van het woord. Goede accomodatie en zeer duidelijke & vriendelijke uitleg van de spelbegeleidster.
Activeit gekozen als teambuilding en deze was zeker geslaagd!! Mooie locatie, zeer enthousiaste spelbegeleidster en unieke/ludieke spelletjes. Iedereen heeft zich beestig goed geamunseerd!!
We hebben samen met gans Sodalis een superleuke dag gehad bij FarmFun Poperinge. Toffe doe-en denkactiviteiten en supervriendelijke gastvrouw(en)! Zeker een aanrader!
Een super fijn onthaal gehad en een hele leuke dag met de collega's. De activiteiten waren meer dan top!
Alle collega's waren na de teambuilding heel enthousiast. Er heerste de gehele dag een toffe sfeer. Leuke activiteiten! Ook de medewerkers die iets minder sportief zijn, hebben zich geamuseerd. Er was altijd wel een taakje voor hen weggelegd. We kregen twee lekkere tussendoortjes. Het weer was bovendien prachtig wat nog een extra pluspunt was. Na de activiteiten aten we bbq. We lieten de vleesjes bakken en deze waren echt heerlijk! Supermals! We zaten bovendien in een heel mooie en verzorgde ruimte. Men was heel transparant over de prijzen en de afspraken waren heel duidelijk. Waarom geen 10? Details: - De Engelse taal van de spelbegeleider was iets minder, maar het lukte zeker en vast. - Leuk dat er foto's voorzien worden maar echt heel jammer dat het moeilijk is om deze op te slaan. - Hoewel het enorm leuk was, is het eigenlijk wel wat duur gezien er weinig verbruiksartikelen zijn.
Leuke halve dag beleefd met de collega's en voor goed gelachen voor herhaling vatbaar
Prachtig ingeklede teambuilding met voor elk wat wils! Sportief of niet, introvert of extravert sowieso kan je meedoen! Echt dikke merci!
Heel vriendelijke ontvangst! Originele spelletjes! Gemotiveerde begeleiders. Leuke manier om ons in groepen te delen. Iedereen zette zich meer dan 100% in en er was een gezonde strijd tussen de kuddes. Iedereen kon ook meedoen. Iedereen was laaiend enthousiast. We hebben ons rotgeamuseerd. Kortom , het was subliem. Onze toneelkring is nog altijd aan het nagenieten.
Een heel leuke namiddag met enthousiaste medewerkers van farmfun. De afwisseling van verschillende spelen, toch wat tijd hebben tussendoor om iets te drinken en te babbelen met je vrienden maakt dit geheel tot een leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar.
heel goed ontvangen, goeie uitleg ! Spelletjes zitten fantastisch in mekaar ! Het plaatje klopt !!
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!