Wij waren daar met ons werk. Was heel leuk zat heel goed in elkaar! Doe zo verder
Goede ontvangst, begeleiding en leuke spelletjes!
Tof aanbod voor de grote, aanpasbaar naar jongere kinderen.
Voor ons was het teambuilding, Goed om je collega's eens op een andere manier te leren kennen. Goede afwisseling van denk en doe activiteiten met een gezonde competitie onder elkaar. Een dag om lang te onthouden.
Zeer goeie ervaring, leuke spelletjes en zeer vriendelijke organisatoren.
Op een competetieve manier de collega's beter leren kennen en tegelijk de kans om gezellig af te sluiten
Vergeet de dagelijkse beslommeringen van het werk en streef met je co(ncu)llega's naar hetzelfde doel of boks tegen elkaar op! Heerlijk weg van alles in gemoedelijke sfeer.
Heel leuke teambuilding, waar ik als nieuwe werknemer de collega's op een heel andere manier kon leren kennen. Aanrader voor jong en oud, voor nieuweling of ancien, voor stadsmens of plattelandsbewoner!
Was een zeer leuke dag, met een mooie variatie aan originele spelen die ieders talent in de verf konden zetten. Onthaal was zeer goed en bbq s avonds zeer gezellig
Leuke enthousiaste en aangename begeleiding! Een echte aanrader!
Alles was heel goed.
Supervriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Leuke spelletjes om je af te peigeren of even de hersencellen te doen werken in het bijzijn van de koeien. Een lekkere versnapering en verfrissing tussendoor om dan nog even verder te doen. De farmfun trofee winnen is ook altijd leuk natuurlijk. Hele leuke ervaring en zeker aan te raden!
Was heel leuk, het kind in je komt weer naar boven. ik raad het iedereen aan om deze belevenis eens mee te maken
Super goed ontvangen, niks op aan te merken eigenlijk
Leuk leuk leuk!
Dit is een zeer fijne doe-activiteit voor groepen vanaf 10personen. Teambuilding gegarandeerd. Zeer bekwame spelleiding. Duidelijk geformuleerd en mee(be)levend met de deelnemers. Bedankt!
Het was een hele leuke , toffe, koe-goeie namiddag! Het spel werd goed begeleid! We wisten niet wat we mochten verwachten, maar het is 10 keer beter mee gevallen dan we verwachten!
Het was gewoonweg machtig en verrassend. Een zeer tof én aangenaam concept!
Of je nu wint of verliest je blijft er een fantastisch gevoel aan overhouden.
,,,
zeker een aanrader om met een groep te doen. Toffe spellen voor iedereen. Minder sportieve als heel sportieve mensen konden hier hun gading vinden.
Toffe activiteiten door toffe mensen op een mooie locatie in Poperinge! Voor herhaling!!!!
Het waren zeer variërende activiteiten en dus voor iedereen wel iets dat hij/zij goed kon! Ideaal dus!!
verrassend gevarieerd leuk
Tijdens de gevarieerde en uitdagende spelen leer je je teamgenoten echt kennen ! Fantastisch om te zien hoe sommigen echte competitiebeesten zijn ! Een topervaring om het team dichter bij elkaar te brengen !
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!