We hebben een super leuke dag gehad met onze diabeteskliniek in FarmFun Poperinge! Zeker een aanrader!
De namiddag was gevuld met een leuk programma, met veel afwisseling (verschillende types van opdrachten)!
Ik haal snel mijn neus op bij het horen van “spelletjes”, maar de expert games waren heel leuk om te doen. Zeker aan te raden!
Het was zeker een leuke activiteit als teambuilding... een aanrader!
Ik heb ondertussen de link al aan verschillende personen doorgeven en het advies gegeven dit zeker ook eens te doen met een groep.
Een pittige ervaring
Super goede ontvangst! Prachtige accommodatie! Aanrader voor met collega’s, vrienden, familie! Heerlijke dag beleefd!
een leuke ervaring en het bracht het team wel samen om iets te bereiken. het was ook veilig
Wat kunnen we meer zeggen dat de passie van jullie FarmFun ons enthousiast heeft gemaakt. We vertellen het verder zodat jullie verder kunnen groeien in wat mensen bij elkaar brengt. Met dank, Karin
Afwisselende uitdagingen. De ochtend is voorbij gevlogen!
Je kunnen uitleven
Hele fijne middag gehad. We waren al een top kudde, maar zijn nu een met leuke herinneringen.
Zalige spelletjes in een geweldige setting. Ook nadien interessante uitleg gekregen van de boerin over hun melkrobot en hoe ze vandaag werken op de boerderij.
Toffe leuke begeleiding, tof om je collega's te leren kennen buiten het werk.
Zeer veel amusement
Toffe locatie en zeer enthousiaste gastvrouw en spelbegeleider. De spelletjes waren duidelijk en zeer goed op de teamspirit afgestemd. Doch met minder sportieve en dus meestal al iets oudere mensen zijn de spelen niet doenbaar. De pauze tussen de spelletjes was nogal ongezellig en onwennig . In ruimte was nog een verjaardagsfeestje aan de gang en was het onwennig daar als volwassenen tussen de kinderen te staan. Al bij al een leuke ervaring maar je voelt dat de locatie nog in de startschoenen staat met nog een paar kinderziektes....
Het was een heel gezellige namiddag met de collega's van mijn man bij Voeders Decadt en Denys. Aangename mensen en een super toffe namiddag met spelen. De teams streden tegen elkaar. De ontvangst en locatie waren geweldig. Het weer was ook super dus alles samengevat "TOP"
Fun, samenwerking, beweging
Zeeer gezellig
Heel leuke namiddag beleefd
Verassend, sportief, denkwerk, samenhorigheid.. Zeer aangename toffe ervaring. Heb mij echt geamuseerd. Voor ieder wat wils.
Het was de eerste keer maar niet de laatste keer...ik kom zeker terug voor een verasingsries..is super leuk
Zeer warm en goed onthaal door uitbater Een zeer verzorgde omgeving Groepenverdeling : je leert andere collega's kennen megatoffe spelen : lijkt op eerste zicht makkelijk maar hier heb je echt wel wat kracht en inzicht nodig toffe spelbegeleiders spannend Toffe teamfoto - blijvende herinnering
Topervaring met een topbegeleiding!
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!