Het was een leuke ontspanningsdag voor herhaling vatbaar.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super enthousiaste medewerker
  • Zijn er verbeterpunten? Was in orde zeer veel variatie
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Zou persoonlijk niet weten voor mij was het super

TOP TEAMBUILDING

Zeer warm en goed onthaal door uitbater Een zeer verzorgde omgeving Groepenverdeling : je leert andere collega's kennen megatoffe spelen : lijkt op eerste zicht makkelijk maar hier heb je echt wel wat kracht en inzicht nodig toffe spelbegeleiders spannend Toffe teamfoto - blijvende herinnering

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel veel mensen op die dag hiervan niets ondervonden - zeer goede organisatie
  • Zijn er verbeterpunten? niet te lange spelen, groepverdeling met trekken van kleurbandjes super ! Vond het prijskwaliteit inorde
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? jawel, wel niet makkelijk op bedrijf om te weten te komen wie komt en dan iedereen op tijd daar te krijgen want de spelen starten stipt.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Voorstel gegeven dat je als aanbod een fotograaf te laten komen die de mensen meer in focus foto's neemt. Goed om deze foto's te gebruiken op website of als bedrijfsherinnering

Topervaring met een topbegeleiding!

Topervaring met een topbegeleiding!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Sofie en Geert, doe zo voort!

Heel leuk om elkaar eens van een andere kant te zien.

fantastische leuke groepservaring

Een heel goede ontvangst met enthousiaste begeleiders, die ons via leuke activiteiten ons heel wat bijgebracht hebben. In het denken en doen hebben we ervaren dat we elkaar nodig hebben en het belang van goede afspraken en samenwerken. De teambuilding zal ons nog heel lang bij blijven in mooie herinneringen, waarvan de mooie foto's en trofee ons steeds blijft herinneren aan deze onvergetelijke dag, en waar ook heel veel gelachen werd.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Connecteren, cocoonen en communiceren, de max om een team nog sterker te maken!!!!! TOP!!!!!

Het was een totaal andere manier om collega's en vrienden op een andere manier te leren kennen!!!! De max, ik zou het iedereen aanraden!!!!!

Was leuk.

Leuk maar soms voor bepaalde oudere mensen zwaar bij ons in de groep . Toch ons programma dat we hadden.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Wat zwaar voor oudere personen en mensen met eventuele medische redenen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Alternatief aanbieden voor mensen die wegens medische redenen niet zo een zwaar programma kunnen beoefenen zou leuk zijn dat erdaar wat aandacht ook aan besteed wordt. Anders lopen zij er maar wat bij.

Fun, fun, fun, een sportieve totaal beleving.

Sportiviteit, creativiteit, gekoppeld aan een dosis inzicht maken dat deze activiteit toegankelijk is voor iedereen. Iedereen kan hem "smijten" of er volledig voor gaan, remmen vallen weg en op die manier leerden we andere mensen (daarvoor niet altijd collega's) op een andere manier kennen. Dus voor sfeer en gezelligheid een dikke 10!

• Zijn er verbeterpunten? Er is voor elk wat wils
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een leuke, intensieve en grappige ervaring

Het was zeer leuk. Sommige spelletjes waren best wel intensief. Het teamgevoel was er wel. Ook leuk dat we steeds tegen een ander team mochten spelen. De denkspelletjes waren soms ook niet zo evident. Maar wel plezant. Zeker de moeite waard om eens te doen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen goede organisatie
  • Zijn er verbeterpunten? leuke spelletjes

leuke activiteiten

amusant team event , goed dat het lot de groepjes verdeelt.

FUNtastisch FARMidabel

Ik vond het zeer plezant, afwisselend , uitdagend , gezond-zenuwlopend maar toch o zo leuk!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De spelbegeleiders waren heel open& sociaal wat het al leuk maakte om te starten!
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top ervaring, top activiteiten, top teambuilding.

Heel fijne ervaring.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

teambuilding was superleuk en voor herhaling vatbaar

Mooie locatie , op de boerebuiten! Er werd veel gelachen , elkaar geholpen , samenwerken ... Je leert elkaar op een andere manier kennen dan op de zorgvloer.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen veel ervaring / vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? veel variatie / geen verplichting om mee te doen ( al heb ikzelf wel aan alles meegedaan)
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? stuk fruit ipv snoep = gezonder

Het competitiebeest zit in iedereen!

Samen werken, nadenken, plat liggen van het lachen en tot het uiterste gaan, zorgt ervoor dat jouw collega's vrienden kunnen worden!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

een leuke namiddag met de collega's

ik denk dat het weer ook heel belangrijk is, het zonnetje deed deugd Als je de spelletjes in de regen moet doen zal het waarschijnlijk iets minder gezellig zijn. maar daar kunnen jullie niets aan doen natuurlijk

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Superleuke namiddag gehad waar we als team sterker zijn uitgekomen

Samen met mijn collega's heb ik een heel leuke namiddag gehad. Ik heb veel gelachen en door de verrassende opdrachten zijn we er als team sterker uitgekomen, letterlijk en figuurlijk ;-)

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? verrassende opdrachten

Super eigenaars in supersfeer

Een toffe activiteit in mooie omgeving met super enthousiaste eigenaars en personeel!! Een echte aanrader

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Niets is hun teveel
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Het verliep perfect

Voor herhaling vatbaar

We wisten niet waar we ons aan konden verwachten. De ontvangst, begeleiding, variatie in de spelen, enz... waren top. Onze hechte groep (sedert jaaaaaren) was dan ook uiterst geschikt voor deze activiteit. Zot, sportief, buiten, ...

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Heel vriendelijk en behulpzaam. Alles was duidelijk.

Farmtastisch!

Leuke, actieve namiddag met de collega's, beetje competitie, portie sport (en denksport) en veel fun :-)

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Mooi uitgewerkte activiteiten die echt wel een inspanning vragen.

Mooi uitgewerkte activiteiten die echt wel een inspanning vragen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen een spel speel je voor de fun maar het format is gebaseerd op competitie en dat moet kunnen
  • Zijn er verbeterpunten? prima uitgewerkt, mooi materiaal
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? de scoring is niet echt in evenwicht. aardappel staat voor 0,5 koeros en 1 ajuin voor 1 koeros maar er zijn helemaal geen 1/2 koerossen in omloop. Bij het vangen van de ballen krijg je 1 koeros voor 6 ballen, bij het aan de bel trekken 1 koeros voor elke keer er gebeld wordt. De verhoudingen zijn niet helemaall correct. Je zou op elke moment van het spel nog moeten gemotiveerd worden omda thet nog kan. Wij hadden nagenoeg in elke opdracht gewonnen maar waren door het adrandom verdelen van de groep met nagenoeg alleen vrouwen. Wij konden niet bij de bel en liepen daar 15 koeros achterop die we nergens nog konden inhalen omdat er geen enkel spel was waar je genoeg kon mee verdienen. Dus kort gezegd we wonnen het vaakst en toch verloren we

mijn ervaring was positief

gezien ik normaal gezien toch wat weigerachtig sta tegenover zo 'n groepsactiviteiten en me toch goed geamuseerd heb, geef ik het toch een score van 8

leuk

leuke dag maar als leek in het escape gebeuren vond ik het wel redelijk moeilijk misschien verschillende niveau's aanbieden

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Het koe geweune nie beter, twas farmtastisch !

Twas tip top in orde. Goed georganiseerd. Tof voor de groepssfeer te verbeteren. De koemunicatie was goed waardoor we goed konden koemeniceren !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Het teamwork van de groepen was top
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Heel tevreden. !
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder !

Top top

Een aanrader voor iedereen. Top

Tof

Toffe spelletjes

Stoppelweg 1

8978 Poperinge

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Poperinge

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!