Zeer warm en goed onthaal door uitbater Een zeer verzorgde omgeving Groepenverdeling : je leert andere collega's kennen megatoffe spelen : lijkt op eerste zicht makkelijk maar hier heb je echt wel wat kracht en inzicht nodig toffe spelbegeleiders spannend Toffe teamfoto - blijvende herinnering
Topervaring met een topbegeleiding!
Heel leuk om elkaar eens van een andere kant te zien.
Een heel goede ontvangst met enthousiaste begeleiders, die ons via leuke activiteiten ons heel wat bijgebracht hebben. In het denken en doen hebben we ervaren dat we elkaar nodig hebben en het belang van goede afspraken en samenwerken. De teambuilding zal ons nog heel lang bij blijven in mooie herinneringen, waarvan de mooie foto's en trofee ons steeds blijft herinneren aan deze onvergetelijke dag, en waar ook heel veel gelachen werd.
Het was een totaal andere manier om collega's en vrienden op een andere manier te leren kennen!!!! De max, ik zou het iedereen aanraden!!!!!
Leuk maar soms voor bepaalde oudere mensen zwaar bij ons in de groep . Toch ons programma dat we hadden.
Sportiviteit, creativiteit, gekoppeld aan een dosis inzicht maken dat deze activiteit toegankelijk is voor iedereen. Iedereen kan hem "smijten" of er volledig voor gaan, remmen vallen weg en op die manier leerden we andere mensen (daarvoor niet altijd collega's) op een andere manier kennen. Dus voor sfeer en gezelligheid een dikke 10!
Het was zeer leuk. Sommige spelletjes waren best wel intensief. Het teamgevoel was er wel. Ook leuk dat we steeds tegen een ander team mochten spelen. De denkspelletjes waren soms ook niet zo evident. Maar wel plezant. Zeker de moeite waard om eens te doen.
amusant team event , goed dat het lot de groepjes verdeelt.
Ik vond het zeer plezant, afwisselend , uitdagend , gezond-zenuwlopend maar toch o zo leuk!
Heel fijne ervaring.
Mooie locatie , op de boerebuiten! Er werd veel gelachen , elkaar geholpen , samenwerken ... Je leert elkaar op een andere manier kennen dan op de zorgvloer.
Samen werken, nadenken, plat liggen van het lachen en tot het uiterste gaan, zorgt ervoor dat jouw collega's vrienden kunnen worden!
ik denk dat het weer ook heel belangrijk is, het zonnetje deed deugd Als je de spelletjes in de regen moet doen zal het waarschijnlijk iets minder gezellig zijn. maar daar kunnen jullie niets aan doen natuurlijk
Samen met mijn collega's heb ik een heel leuke namiddag gehad. Ik heb veel gelachen en door de verrassende opdrachten zijn we er als team sterker uitgekomen, letterlijk en figuurlijk ;-)
Een toffe activiteit in mooie omgeving met super enthousiaste eigenaars en personeel!! Een echte aanrader
We wisten niet waar we ons aan konden verwachten. De ontvangst, begeleiding, variatie in de spelen, enz... waren top. Onze hechte groep (sedert jaaaaaren) was dan ook uiterst geschikt voor deze activiteit. Zot, sportief, buiten, ...
Leuke, actieve namiddag met de collega's, beetje competitie, portie sport (en denksport) en veel fun :-)
Mooi uitgewerkte activiteiten die echt wel een inspanning vragen.
Dag Katelijn Bedankt voor je reactie. Tof dat je even meegeeft wat je opgevallen is, want hier kunnen wij van bij leren! Het valt ons soms idd ook op dat de scores van de opdrachten uiteenlopen. Zeker bij het klimmen spel is dat duidelijk merkbaar. Maar het zijn vooral grote verschillen tussen de groepen. De verdeling van de koero's is vooral gebaseerd op gemiddelde scores. Vandaar dus ook dat bij de aardappelen met halve koero's wordt gewerkt (waarbij we finaal steeds naar boven afronden). Maar we zetten het nog eens op ons brainstorm lijstje. Zo blijven we wakker :) Fijne dag verder! Patrick.
gezien ik normaal gezien toch wat weigerachtig sta tegenover zo 'n groepsactiviteiten en me toch goed geamuseerd heb, geef ik het toch een score van 8
leuke dag maar als leek in het escape gebeuren vond ik het wel redelijk moeilijk misschien verschillende niveau's aanbieden
Twas tip top in orde. Goed georganiseerd. Tof voor de groepssfeer te verbeteren. De koemunicatie was goed waardoor we goed konden koemeniceren !
Een aanrader voor iedereen. Top
Toffe spelletjes
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!