Wij waren een bende collega's van 6 met aangetrouwde erbij. zeer aangename sfeer op de boerderij. leuke spelletjes beetje op maat van de groep en rekening houdend met het weer. aangename momenten tussenin om iets te drinken tegen democratische prijzen. Onze begeleidster was een zeer leuke mevrouw die de groep goed in de hand hield, wat soms wel nodig is als er teveel discussie is. hele mooie setting en leuke zaaltjes waar je tussenin kunt pauzeren. leuke ervaring we komen zeker terug !
We hebben ons als team heel erg geamuseerd. Van begin tot eind enorm veel gelachen.
Als groep samenwerken.
Aangepast aan weer en wensen van deelnemers.
leuke uitdagende activiteit, je leert met collega's op een andere manier samen werken en kennen.
Het was voor mij de eerste kennismaking en was wel wat ongerust of ik dit zou leuk vinden. Maar het was heel tof, heb mij geamuseerd. De spelletjes werden goed uitgelegd en begeleid.
Heel veel gelachen. Buikspieren goed kunnen laten werken. Voor herhalibg vatbaar. Merci Sofie en Fleur.
Teambuilding met mijn collega's en hebben met volle teugen genoten van de opdrachten die we moesten uitvoeren. De enige spieren die pijn deden de dag nadien waren die van de buik! Van het vele lachen... hahaha
Wat een leuke, unieke teambuilding hadden wij ! Ik zou het van morgen opnieuw doen. Het waren zalige, unieke proeven dat we deden en ook de eigenares en begeleidster waren enorm vriendelijk. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar !!!!
Met onze kleine groep hebben we toch een onvergetelijke dag beleefd. Uitdagingen overwonnen en vooral gelachen. We waren als teams gewaagd aan elkaar. Het was een fantastische ervaring. TOP!
Goede ontvangst. Leuke activiteiten zowel voor jong als oud. veel gelachen.
het was een super leuke namiddag met enkele collega's, is zeker voor herhaling
Ik heb geen verbeterpunten! De spelletjes waren heel tof en prachtig uitgerust met deftig materiaal. We kregen af en toe pauze met een lekker buffetje en uitgebreid assortiment aan drankjes. We kregen ook vanalles mee naar huis, zoals een trofee. De begeleiding trok foto's tijdens het spel, wat heel leuk is als herinnering. Er stond zelf deodorant in de wc om je op te frissen na het spelen! Zelf niet aan gedacht, maar zeker heel handig :)
Goeie organisatie en ondersteuning. Leuke omkadering. Gevarieerde spelletjes die voor velen haalbaar zijn en toch een uitdaging bieden. Heel leuke sfeer. Eten ook zeer lekker. Ik kom graag terug!!
Heel goed concept! Alles in orde. Mooie proeven. Mooi materiaal. We spelen in groepjes maar toch voldoende contact met de andere groepjes. Minder goed: vrij duur en dan nog de drankjes erboven op moeten betalen. We hadden natuurlijk geluk: heel mooi weer! Ene spelleider was minder ‘tof’ dan de andere, natuurlijk waren we heel competitief wat voor spelleiders niet altijd evident is.
Leuk
leuke activiteit en voor iedereen van toepassing, ook voor mensen die misschien minder mobiel zijn
Super dag beleefd! Gelachen vanaf het eerste moment tot de laatste . Hele aangename dag met veel plezier. Een aanrader !
Tof concept, zeer enthousiaste en gemotiveerde begeleider.
Fantastisch koeileuke met veel toffe opdrachten , samenwerking en koe-nnecties. Zeker doen zou ik zeggen!!
Leuke teambuilding
Heel leuke, actieve en minder actieve activiteiten. Iedereen kan aan bod komen....
Heel leuk. Unieke spelletjes.
Ludiek moment met de collega's waarbij je ook in contact komt met een landbouwbedrijf. Zeer aangename ontvangst
Zeer diverse opdrachten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze zorgen één voor één voor een lach op ieders gezicht. Zéér vriendelijke begeleiding! Een echte aanrader.
Stoppelweg 1
8978 Poperinge
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!