Vlotte bestelling en vlotte levering.

Nette en snelle klachtafhandeling

Mijn klacht werd snel afgehandeld, en het vervangende product was de volgende dag verstuurd. Erg tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering en kwaliteit voor een goede prijs.

Snel geleverd, goed product en goede communicatie

Snel geleverd, goed product en goede communicatie. Dus dank jullie wel.

Heel vlotte levering en tevreden gamer

Snelle levering en een goed product

Goetsgeweldig!

Super snelle levering en dat in de kerstperiode! Geweldig kerstkado!! Niet meer dan goets over Goets !

ik heb nog zadelpijn

Na vijf minuten zitten voel je het harde onderdeel onder het zadel op je zitbotten drukken. Geen comfort

Betrouwbaar en snel geleverd

Goed!

Snelle levering. Mooie gamestoel en een hele blije zoon

Super goed!!!

Ik ben heel tevreden over jullie. Toen de bestelling vertraging had en ik jullie een mailtje stuurde, kreeg ik direct antwoord en 24u later was mijn bestelling binnen, ik liet het jullie weten en kreeg ook weer direct antwoord. Dat noem ik nog es goede service, dank jullie wel daar voor!!!

Zeer vlot en stipt.

De bureaustoel zit heel comfortabel. Bij contact loopt de communicatie zeer vlot en men is zeer vriendelijk.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en mooie gamestoelen voor niet al te duur, mn jongens zijn er erg blij mee.

Stevig materiaal , vlug geleverd , betaalbaar ....

Snel geregeld, snel verzonden, uitstekend verpakt Goed en fijn product Vandaar deze goede eindscore

Snelle levering, kwalitatief goed product, correcte afhandeling.

Super tevreden

Mooie gamestoel voor een mooie prijs. Supersnel geleverd

Prima service en snel bezorgd

Bestelling geplaatst netjes een mail gekregen en een SMS wanneer er bezorgd zou worden, woon in België en het was binnen een dag of 3 al bezorgd. Kleine opmerking, verpakking was beschadigd, gelukkig de inhoud nog netjes.

Ik had een kapperskruk met rugleuning besteld en kreeg deze na 2 dagen al netjes geleverd , kruk is van een goed kwaliteit en de prijs was top , een blije en zeer tevreden ( nieuwe) klant .

Prima: snel geleverd en product volgens verwachting

Bestellen en levering ging snel. Het product is ook volgens verwachting: degelijke massagetafel. In hoogte verstelbaar, makkelijk in en uit te klappen. Rugleuning ook verstelbaar.

satisfaite

Délai de livraison respecté et cours Bien emballé et bonne qualité du produit merci

Fijne website, snel besteld, snel geleverd.

Fijne website en een prima product, ik heb inmiddels de tweede zadelkruk bij goets gekocht omdat ik ze zo fijn vind.

Alles zeer snel en duidelijk!

Duidelijke website en zeer snelle levering!

Top service.

Ze waren een uurtje later maar voor de rest was alles perfect gegaan.

correct zoals beloofd :)

bestelling correct en op tijd afgeleverd !!

Voltastraat 34

3771RZ Barneveld