snel en correct geleverd

Snel geleverd zoals beloofd

positiv

correct en snel levering

Snelle bezorging

Goed, alleen nog antwoord op dat de stoel pomp niet werkt

goeie prijs kwaliteit

Alleen de tragere levertijd ervaarde ik als enig klein minpuntje

Dg na bestelling reeds geleverd in Belgie

Defect in levering goed afgehandeld.

Twee onderdelen van de zadelkruk pasten niet op elkaar. Zonder problemen kreeg ik een nieuw onderdeel toegestuurd.

Goed product en snelle levering

Correcte en snelle afhandeling

Snelle service, matig product

Zadel stoel besteld ivm operatie voet. De gene gekozen zie “het beste zou zijn in de test” maar de wieltjes rollen voor geen meter. Hij was lastig in elkaar te zetten ivm net passende onderdelen. Hij staat hier nu zonder rugleuning (die kregen we er niet op, stof te vangen. Ik ga hem dus ook terug laten sturen want ik kom nog beter in beweging met de kinder bureau stoel van mijn dochter. De levering etc zijn wel vlot en netjes.

Goed product

Het product bevalt prima. Was ook goed in elkaar te zetten. Bezorging was een probleem. Uiteindelijk goed gekomen

Hele goede ervaring rijker

Snelle levering, prijs kwaliteit in orde en snelle reactie op mail.

Decoratie

Top . Very good product . BRAVO

Kan beter

Apparaat zelf teruggebracht naar Voltastraat 34 in Barneveld. Blijkt hij daar niet meer te zitten dus het andere adres opgezocht. Echter afhandeling en terugbetaling snel geregeld

Redelijk product voor de prijs, behalve de bijgeleverde tas

De massagetafel voldoet aan de verwachtingen ook gezien prijstechnisch en beoogd gebruik. De bijgeleverde tas echter niet, deze is erg slecht, alleen al bij optillen scheuren de naden al los. Ervaring betreft vier tegelijk aangekochte tafels. Klachten gemeld, reactie was dat dit nog niet eerder was voortgekomen. Er is een (matige) coulanceregeling aangeboden. Elders op internet zijn wel goede tassen beschikbaar voor rond de dertig euro.

Snelle correcte levering

Het kapotte onderdeel was snel geleverd, een aanrader.

Bosmaaier is goede prijs kwaliteit verhouding

Dit is de eerste keer dat ik het hier hebt gekocht ik moet zeggen dat het echt wel een goede kwalit

ik ben zeer tevreden met het product En de surfers echt Topie ik kan de mensen aan rade dat ze zeker weten goed wordt geholpen en de kwaliteit is echt Topie

Prima en correct

Best oké

Goed, snel en voordelig geprijsd

Volgende keer weer!

perfect

Het is makkelijk in elkaar te zetten, en zit ook perfect

Dag mensen, Stoel maandag besteld woensdag had ik hem. Heb voor de stoel van goets een andere gehad van vidaxl van 200 euro maar de stoel op goets 90 euro en is zo veel beter. Top

Zeer tevreden met het aangekocht produkt

Kwalitatieve grondboor en snel geleverd!

Makkelijk machine snel geleverd

Enige nadeel is dat het geleverd werd door DPD. DPD is afwachten wanneer ze precies komen

Waar voor je geld

Tafel rok besteld mooie strakke doek Voor hang tafel Snelle levering

Alles oke

Voltastraat 34