niet professioneel, slecht bereikbaar,
Landen
9 August 2022
G.A.M
Raalte
Prima shop, alleen niet wat ik zocht.
9 August 2022
Stella
Geleen
Gekregen wat ik vroeg en kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag en snel
6 August 2022
Tony
Tongeren
Goed en snel geleverd!
5 August 2022
Jamal
Leiderdorp
snelle service, ook toen ik via de website een vraag stelde
4 August 2022
Ginie Zwartjes
Zundert
Bij het uitpakken constateerde ik beschadigingen aan de chromen poten. Gezien de prijs vond ik dat overkomelijk. Echter, de zithouding die bij mijn oude zadelkruk perfect was (correcte houding bij holle rug) was teleurstellend, het oppervlak van de zitting lijkt te klein hiervoor. Waardoor het bekken niet kan kantelen en ik nog steeds met een holle rug zit op deze kruk. Jammer van het geld, want retourzending moet op eigen kosten!
4 August 2022
Heb geen opmerkingen,erg tevreden
1 August 2022
Rudy
4190 Xhoris
maar eigenlijk op de site zetten dat je er olie bij moet kopen
29 July 2022
provoost
middelburg
goed product voor deze prijs en snelle levering
28 July 2022
Gérard
Almere Haven
Alles zeer vlot verlopen
28 July 2022
Wil
Tilburg
Gardentec bosmaaier gekocht. bevalt heel goed. Je schuift hem zo in mekaar en draaien maar. Helemaal Top.
26 July 2022
Ron
Nieuwkoop
Livraison rapide, jolie machine facile au démarrage, j'espere qu'elle sera de longue durée, sinon site sérieux avec de bon prix.
25 July 2022
marie
belgique hainaut
Goed materiaal aan correcte prijzen.
24 July 2022
Alain
belgie
Bureaustoel besteld en geen problemen mee, 150kg max en dat voelt ook wel zo met game bureaustoel alain, het enige vage was wel dat de poot, pomp en stoel los van elkaar in elkaar vallen volgens de instructie. Dit maakt mij een beetje aan het twijfelen met de 180° graden lig positie :'Ddaarnaast kan het zelfs in een unlock stand waardoor het ineens 200° graden naar beneden kan. Als je een tandarts bent misschien handig mjah (^_-) toch blij mee B-)8-)<3:-P
24 July 2022
James
Hoofddorp
Ging er vanuit dat vandaag besteld morgen in huis was. Maar het was donderdag besteld maandag in huis. En het afschuiven op de vervoerder vanwegen personeelstekort vind ik erg kort door de bocht.
Peter
Hillegom
ik kreeg wat ik bestelt had.
Robert Meier
Vleuten
Eerste keer bestellt en soepel verlopen. Bestelling was er snel bezorgd
Harald
Enschede
Na bestellen van twee producten, massage tafel van aluminium en de zadelkruk leo kreeg ik direct een track en trace code. Bestelling was opgesplitst in twee pakketten, dit was allemaal goed te volgen en duidelijk in een mail aangestuurd. Een levering via PostNL de andere via DPD. Het pakket kwam aan met beschadiging aan de doos maar niet aan het product, waarschijnlijk tijdens levering gebeurd. Kwaliteit vond ik zelf wat minder, zadelkruk is niet comfortabel voor langdurig gebruik en massage tafel is niet mooi afgewerkt maar voor de rest in makkelijk in gebruik en heel handig mee te nemen.
21 July 2022
Hemen
Groningen
Mooie stoel. Fijn in gebruik en alleen jammer dat er geen beschrijving bij zit hoe hij in elkaar gezet moet worden . Maar zonder lukt het ook.
21 July 2022
Debbie
Maastricht
Kwaliteit en prijs top ! En levering zeer snel volgende dag !
20 July 2022
Priscilla
Breda
Helemaal top!
20 July 2022
Erwin
Amersfoort
Prima producten maar de levertijd van de volhende dag in huis werd bij lange niet gehaald
19 July 2022
Peter