Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ontvangen reviews geven een gemengd beeld. Sommige klanten melden vertraagde leveringen en beperkte klantenservice. Andere klanten ervaren snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Over het geheel genomen variëren de ervaringen en is er ruimte voor verbetering.
Op 15 januari hebben we wat fietsonderdelen besteld. Niets ontvangen (het is nu 5 februari). Twee keer een e-mail gestuurd naar de klantenservice maar daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch zijn ze "in verband met enorme drukte" al helemaal niet bereikbaar.
5 February 2026
Casper
Dieren
In december lichten besteld voor m'n fiets. Deze stonden op voorraad op de website. Betaling direct voldaan. Begin januari en halverwege januari gemaild met vraag hoe het ervoor staat maar tot op heden geen enkele reactie terug gehad. Op site wordt verteld dat streven is binnen 24 uur terug te mailen en bij klachten binnen 14 dagen. Geen telefoonnummer op website vermeld. Ben inmiddels bang dat we zijn opgelicht.
21 January 2026
Mirjam
Gouda
Ik heb twee buitenbanden besteld en het pakket kom snel binnen twee dagen. Ik ben erg tevreden! Met vriendelijke groetjes, E.Kohlmeijer
28 July 2025
Elena
Almere
Prima prijs, snelle levering
21 June 2025
Jeanine
Susteren
Ik ken nog niks beoordelen omdat ik nog steeds op mijn bestelling aan het wagten ben
4 June 2025
Margaretha Wolters
Sittard
ben blij met het produkt en goedkoop
13 March 2025
john
ROTTERDAM
Helaas was het aflever adres voor het pakketje van fietsuniek.nl niet goed ingevult. Hierdoor was het pakketje niet geleverd en weer retour gestuurd. Dat kan uiteraard gebeuren. Echter is er geen mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen en hebben we nog een contact via de mail.
27 January 2025
Johan
Eindhoven
Snelle levering super
22 January 2025
berry
Hulsel
Sinds 5 dagen probeer ik dagelijk in contact te komen met de contacten van Fietsuniek.nl Helaas krijg ik geen contact en wacht ik nog steeds op mijn bestelling van een Bird fiets, een factuur en een reactie. Bizar. Ook kijk ik naar de url van thuiswinkel waarborg en heb ik zo mijn twijfels. Dan maar contact zoeken via het andere bedirjf van Peter Paul PM JObs.
29 November 2024
Derk Rijntjes
Heemstede
7 maanden geleden een bagagedrager besteld en retour gestuurd van wegen de kleur. Retour wordt niet verwerkt en contact krijgen met ze is ook niet mogelijk. Actie staat dus nu al 7 maanden open met incasso kosten erbij bij Riverty!!!!!!!
16 October 2024
Nicoline
Nieuwveen
sAvonds besteld, sOchtends in huis
25 September 2024
Marcel
Zwolle
Snel en keurig geleverd
14 September 2024
Rob
Krommenie
Spatbord online gekocht dat uiteindelijk niet bleek te passen. Teruggestuurd in originele verpakking. Geld wordt niet teruggestort. Reeds meerdere mails gestuurd en berichten via whatsapp gestuurd waarop niet geantwoord wordt. Telefonisch ook niet bereikbaar. Steeds een voicemail.
29 August 2024
Marc
Elewijt
Achterspatbord stang besteld en in goede orde ontvangen. DHL leverde het wel wat later maar maakte mij niet uit.
10 July 2024
Arnout
Amstelveen
Supersnel bezorgd, dik tevreden!
12 June 2024
Martijn van Breda
UDEN
Duidelijke website. Gezochte items makkelijk te vinden. En super snel verzonden en geleverd.
7 March 2024
Marcello
Utrecht
Jammer dat een (zeer)kleine zending blijkbaar niet in een envelop verstuurd kan worden, zodat het door de brievenbus gaat en je dus niet thuis hoeft te blijven/ de zending pas een dag later kan ophalen!
5 February 2024
C.
Schiedam
Verbazend snel geleverd. Zo hoort het.
22 January 2024
Jan Peter Bos
Wildervank
item in de namiddag besteld en daags nadien om 10Am in mijn bus, super.
12 January 2024
Boven mijn verwachtingen
23 December 2023
Helena
Pijnacker
ik wacht nog steeds op een knappe factuur
10 November 2023
NICO
Waalwijk
Via een zoekmachine kwam ik bij fietsuniek.nl uit voor een moeilijk te vinden onderdeel van een vouwfiets. Voor een redelijke prijs hebben ze me dat snel verstuurd. Groeten van een blije klant.
4 November 2023
Sven
Nederland
Zeer goed en snel geleverd
29 October 2023
Truus