Zoals afgesproken

Zeer snelle levering. Juiste producten geleverd. Nette bezorgers. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Producten goed verpakt, om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

zou na 1 week bezorgd worden en we zijn nu ruim 2 weken verder

Moeilijk te verkrijgen bloempot voor een redelijk bedrag snel in huis.

Allerlaatste exemplaar in Nederland van een bepaalde bloempot die ik zocht, op vrijdag besteld, kort na het weekeinde ontving ik de zending goed verpakt op mijn adres.

perfect

mooi product voor kleine prijs; vlotte levering Gewoon top.

Uiteindelijk de bestelde regenton ontvangen

Ruim twee weken nadat ik de regenton besteld had ontvangen.. Via mail contact gehad, goede terugkoppeling. Helaas zit er een kras op, gelukkig aan de achterzijde, waardoor ik hem niet terug hoef te sturen.

Na bestelling duurde het lang en ik hoorde verder niks, zou binnen 5 werkdagen worden bezorgd en toen maar gebeld bleek dat er iets fout was gegaan en dat werd snel hersteld en de bestelling kwam toen wel snel

Uitstekende service.

Bij eerste levering bleek de helft niet geleverd. Via telefonisch contact heeft mevr. er alles aan gedaan om het zo spoedig mogelijk correct op te lossen. Binnen een paar dagen de rest binnen. Top.

Ruim assortiment, snelle levering

Wij hadden een bbq besteld. Keurig geleverd, we konden zelf aangeven wanneer, klantvriendelijk!

Voordelig, goede kwaliteit en klantvriendelijk

Tuinset besteld en was precies zoals verwacht. Keurig binnen een week geleverd. Voor het bestellen geprobeerd de klantenservice te bellen met wat vragen, maar er werd niet opgenomen en kreeg een soort voicemail. Niks ingesproken, maar ik werd later keurig teruggebeld en werd goed geholpen.

op 1 april bestelling geplaatst en betaald en nog niets ontvangen

Ook na en aantal mailtjes van mijn kant en na beloften dat bestelling binnen twee /drie dagen wordt bezorgd nog steeds niets ontvangen. Ik heb wel al Euro 91,91 betaald. Waardeloos!

Niet goed

Zelf erachteraan moeten mailen wanneer de tuinstoelen geleverd worden, wel snelle reactie terug, helaas het bericht dat ze een verkeerde telling hadden en ze dus niet geleverd worden en ik binnen enkele dagen mijn geld terug zou krijgen. Daar zelf ook weer achteraan gemaild en tot nu toe nog geen geld terug gestort terwijl ze zelf zeiden dat het zondag op mijn rekening zou staan.

Wisselend

Wisselend. Positieve ervaring met Lana van de klantenservice, duidelijke communicatie en actie. Daarnaast onvoldoende communicatie over tijdsbestek en uitvoering daarvan.

Snel en goed geleverd

Zoals hiervoor omschreven, ben tevreden

Besteld en snek ontvangen Ik ben zo blij met de mooie sierbloempot!

Vreselijk

Als je een bedrijf hebt van deze omvang, hoe kan het zijn dat je pertinent je afspraken niet nakomt. Track&Trace codes sturen, leveringen toezeggen, en er komt gewoon niets. Er wordt van alles beloofd, nieuwe lever datums toegezegd, €1.800 betaald... Helemaal niets! Wij gaan er een zaak van maken via onze rechtsbijstaand. Er kan ófwel direct contact gelegd worden, óf dit bedrijf heeft een probleem.

Tevreden met bestelling, klantenservice moeizaam

Ik heb tuinstoelen besteld bij TCO, deze werden na aantal dagen bezorgd. De stoelen zijn mooi en komen overeen met de website. Helaas was 1 beschadigd tijdens de bezorging, contact met klantenservice verloopt traag. Telefonisch zijn ze bijna niet bereikbaar, erg lang wachten. Emailen, duurt dagen voor reactie. Toegezegde korting op de stoel, wordt helaad nog steeds niet overgemaakt.

Snelle afhandeling in het webportaal en aflevering

Efficiënt en effectief handelen van deze leverancier!

Alles netjes bezorgd en op tijd!

Had van Lamper Berger de refill besteld 4 X en alles werd netjes bezorgd en op tijd.

leuke aanbieding was super goed verpakt

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Slechte klachtafhandeling

2 zonnescreens besteld voor buiten, bij aflevering bleek dat de kleur van het beslag van de screens niet hetzelfde was. Hierover een mail en foto's gestuurd, maar na 14 dagen nog steeds geen reactie, zelfs niet na een herinnering.

Alles verliep prima

Van bestellen tot en met leveren ging volgens verwachting, prima!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke informatie op de website. Goed contact met klantenservice. Goede producten voor een goede prijs.

Plantenbakken besteld snel binnen goed verpakt.

Uiteindelijk is het besteld product toch gelverd

Na het plaatsen van mijn bestelling heeft het ruim twee weken geduurd voordat de bestelling geleverd is. Ook op emails werd met veel vertraging gereageerd Pas nadat ik de bestelling had geannuleerd was er wel actie. Uiteindelijk heb ik het product ontvangen en ben ik hier tevreden over. Maar ik zal niet snel meer bestellen bij tuincentrumoutlet.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg