Keurige chauffeur. Snel en netjes geleverd

Bezorgen duurde 'n week en kreeg verkeerde product toegestuurd

de afhandeling viel tegen

Zeer goed geholpen en een klantenservice TOP!

Voorraad Site was niet up to date

Lemax huisjes die ik besteld had en in winkelwagentje kon plaatsen, bleken daarna helemaal niet meer leverbaar. Ik hoorde weken niets over evt uitlevering. Na twee keer bellen kreeg ik te horen dat twee van de drie items niet meer leverbaar waren. Heb toen hele bestelling geannuleerd en bedrag werd toen wel vrij vlug terug gestort op onze rekening. Heb hier eerder gekocht en moet ook zeggen dat het toen wel goed gegaan is. Vandaar toch een ja als aanbeveling. Maar sites moeten op orde zijn vind ik en mensen moeten anders geïnformeerd worden en niet weken lang gewoon niets laten weten. Drukte vind ik hierin nooit geldig excuus.

Afwijkend product ontvangen

Ik bestelde twee effen rode kussens, zie de bestelbon/factuur op de foto. Ik ontving 2 rode kussens met eenfel oranje bloemendessin. Ik stuurde een mail met de vraag om dit recht te zetten. De klantendienst wilde dit graag doen en vroeg mij om het labelnummer. Achteraf bleek dit bij het rood/oranje bloemen kussen te horen. ‘Waarschijnlijk zijn de foto’s op de website niet goed’, kreeg ik te horen. En daar moest ik het mee doen. Ik heb rode kussens gekocht, wat hebben labelnummers daarmee te maken? Dat de foto’s niet kloppen en het kussen niet duidelijk is afgebeeld is het probleem van de verkoper. Nu zit ik met twee vreselijk lelijke kussens. Aan nieuwe klanten kan ik zeggen : vertrouw de website niet, je weet niet wat je koopt. En op de klantendienst zitten erbij die niet logisch, laat staan klantgericht kunnen denken. Oordeel zelf.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Teleurstellend

Wij mogen deze recensie invullen, maar onze bestelling is nog niet binnen. Op 19 mei hebben wij 2 stoelen besteld die op voorraad waren. Deze konden 11 dagen later pas geleverd worden. Op de dag van transport kwamen ze er achter dat ze niet meer op voorraad waren. Hoezo op de dag van bestelling niet? De producten konden nageleverd worden, maar inmiddels zijn we weer 1,5 week verder en wordt er ook niet op onze mail gereageerd.

zeer fijne site die zich houden aan de regels

service is ok en word netjes behandeld PERSOONLIJK ..je word goed op de hoogte gehouden qua zending en terug betaling bij eventueel retour krijg je ook een bericht dat het geld binnen 14 dagen word terug gestort zonder veel problemen en daar kunnen vele zaken een voorbeeld aan geven...dus ik zal hier als klant terug komen.

Levertermijn overschreden - goederen op voorraad

Jammer genoeg werd de levertermijn grondig overschreden voor goederen die op voorraad waren. Wij werden niet geïnformeerd en moeten zelf contact opnemen. Tot op heden werd het pakket nog steeds niet ontvangen.

Snel en adequaat in afhandeling

Prettig, zoals het hoort. Wel alerter op de verpakking ivm krassen ed.

Snelle en vriendelijke service

Mooie design bloembak die snel en zorgvuldig geleverd werd !

bestelling en levering regenton MAZE 2-in-1 240 l verliep vlot

Het materiaal, zoals besteld, werd netjes geleverd. Ik heb slechts 1 opmerking : zorg voor een Nederlandstalige uitleg voor de installatie. Wat betreft de ton zelf : er zou een betere oplossing dienen te worden gezocht voor het onderste gat (voor laten leeglopen onderste deel van de ton), in de zin van gecontroleerd open en dichtzetten ervan, zonder kraan). Met voet kan er geen grote gieter onder, dus beetje zinloos.

mooie kwaliteit, kleine prijs

het is een mooie schaal voor een klein prijsje, het was allemaal netjes verpakt en snel verzonden

Goeie snelle service en goeie kwaliteit

Ik heb een kweektafel besteld en deze is van goeie kwaliteit en mooie prijs! Ben zeer tevreden nu hopen dat er de lekkerste groente in gekweekt gaat worden.

Top ervaring

De bestelling en levering was heel correct. Heel vriendelijke chauffeur JP

Zeer behulpzaam

Zowel in de winkel, als in het magazijn,zeer behulpzaam. Zelfs met laden werd geholpen. Kortom top!

Levering niet compleet

Ik heb een parasol besteld, deze is keurig geleverd, maar de parasol kan niet worden uitgeklapt omdat er geen handel bij geleverd is. Dit dezelfde dag gemeld, maar er is nog gen contact opgenomen. De parasol kan dus niet gebruikt worden :-(

Uitstekende service, snelle levering

Ik had met spoed een artikel nodig. Heb toen telefonisch contact gehad en binnen 3 dagen is het artikel (heel goed verpakt) ontvangen. TOP!

Betrouwbaar

Heel klantvriendelijk, goede prijs / kwaliteit en betrouwbaar

Mooie parasolvoet

Een mooie, goed rijdende parasolvoet. Perfecte staat en tot in de tuin geleverd. De levering duurde alleen iets langer dan ik verwacht had.

Niet geheel vlekkeloos

Bezorger was een uur later dan aangegeven. Ook werd er gevraagd te helpen met tillen van een best zwaar pakket

Onze geleverde regenton was stuk. Hij werd opgehaald en nieuwe werd een week later geleverd.

Geen volgende keer

Mijn eerste bestelling was met riverty betaling achteraf en hierbij kreeg ik bericht van de outlet dat betaling niet binnen was. Nadat ik hen gecontacteerd had werd gezegd dat dit een vergissing was en de bestelling gewoon goed was. Vervolgens gebeurde er niets. Bij telefonisch contact werd mij toen gezegd dat het artikel niet leverbaar was. Dit had nmm ook direct gekund. Ik had toen de keus: vergelijkbaar artikel dubbel zo duur of niets

Support

Alles zeer netjes verpakt. En prettige bezorger

Alles was prima geregeld

perfect

goede service en mail wordt snel behandeld spullen goed afgeleverd

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg