Goede communicatie

Ik had een spel besteld wat niet snel leverbaar was. Mocht mijn bestelling annuleren en heb heel snel mijn geld teruggestort gekregen. Super netjes.

Scherp geprijsd

De vaas was € 150,00 goedkoper dan bij een plaatselijk tuincentrum

doet wat ze beloven

correct geleverd en op tijd. Doen wat ze beloven

Teleurstellend

Ik kreeg de zwarte vaas en deze was bedoeld om een bosje goudtarwe in te zetten. Maar wat niet op de site stond vermeld, was dat er in het midden van de vaas een kunststof plateau zat waardoor het bos er niet in geplaatst kon worden. Een buurman heeft deze eruit geboord. Dit had ik van te voren graag willen weten.

Snelle levering, eerlijke prijzen

Was op zoek naar een verrijdbare plantenbak. Deze gevonden tegen zeer scherpe prijs.

Snelle verzending , als er iets defect is word het netjes opgelost! Erg blij met de kerst figuurtjes

Prima service en scherpe prijzen

Door het lezen van reviews wist ik dat ik na het plaatsen van een bestelling niet zoals bij bol of amazon, de volgende dag al mijn artikelen zou ontvangen. Ik rekende op enkele weken levertijd en dat bleek achteraf ook zo te zijn. Op een gegeven moment kwam er een mailtje dat de goederen ingepakt en vervoerd zouden worden. En inderdaad 3 dagen later alles netjes op de afgesproken datum en tijd geleverd. Helaas bleek er 1 stoel een beschadiging te hebben. Met 1 mailtje werd dit direct opgelost. De kapotte stoel werd binnen 3 dagen opgehaald en een vervangend exemplaar werd meteen bezorgd. Grote klasse. Alleen niet alle sterren, want er is ruimte voor verbetering: geen direct aan wat de te verwachten levertijd is. Als ik weet dat het 6 weken is, geen probleem. Was nu inschatten.

Top stoeltjes

Bestellen en binnen no time netjes binnen. Heel blij mee.

slecht

heb meer dan 2 weken moeten wachten op artikel ,ze waren het gewoon vergeten !!!! .en na en mailtje te hebben gestuurd heeft het nog enkele dagen geduurd ,voor ik eindelijk mijn bestelling kreeg .

Was netjes verpakt..alleen war langer wachten op de bestelling

Duurde erg lang voor mijn bestelling er was

Twee keer gebeld, om te vragen waarom het zolang duurtde Eerste keer was er iets fout gegaan werd gezegd en zou dezelfde dag nog ingepakt worden. Na een week nog geen pakket, toen werd gezegd dat het aan post.nl lag

Heel slechte ervaring

Na meer dan 2 weken mijn product nog steeeds niet ontvangen. Bij navraag kunnen ze me niet verder helpen en moet ik zelf contact opnemen met post.nl. Dit is geen klantenservice! Ik heb reeds betaald en kans is er dat ik mijn product niet krijg. Heel teleurstellend!

Website is overzichtelijk

Levering gaat snel en bij problemen reageert servicedesk snel.

Goede service en product

Een kunst-plant besteld. Goede prijs en kwaliteit. Had een vraag over de levering. Is netjes beantwoord en afgehandeld. Product is goed aangekomen.

Slechte communicatie omtrent bestelling

Levering pas na 6 werkdagen ontvangen en ook geen track en trace ontvangen wanneer het pakket verzonden wordt. Verpakking laat ook te wensen over.

Blij met mijn maison Berger

Een heerlijke geur verspreid mijn kamer van Paris Chic, geurstokjes

Bestelling netjes afgeleverd

Grote breekbare bloempot besteld. Netjes afgeleverd, 100% in orde. Bezorging was op decdag wel wat vertraagd.

Super snel in huis!

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

het is niet de eerste keer dat ik bij u bestel. Ik ben tevreden Het gaat vooraal op lemax producten Bodenvien zijn ze goedkoper dan in de winkels en we vinden elementen die we niet in de winkel kunnen vinden

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering

Top. Goed geregeld

Snel geleverd.

C'est ma deuxième expérience et elle est très positive comme la première fois.

Parfait

EEN BEDRIJF HET VERTROUWEN WAARD

Zeer snelle en correcte levering van bestelde artikelen; zeer vlotte communicatie en oplossing bij retour van beschadigde artikel.

moeizaam

bestelling gedaan, zou gebeld worden als het klaar lag. Na 5 dagen niks gehoord, telefonisch contact niet mogelijk daarom maar het tuincentrum Groenrijk gebeld. Rara.....maar het lag klaar. Dus voor het vertrek toch even gebeld, ligt niet klaar in het outletcentrum maar bij Groenrijk. Ok dan daar naar toe en ......rara men weet van niks dus diep adem halen en geduld hebben. Waarschijnlijk heeft men de artikelen heel vlug uit de winkel gegrist en ja hoor. We mogen afrekenen en vertrekken.

De bestelling verliep vlot en toen ik het helaas onverhoopt toch moest annuleren, kreeg ik hier heel snel een reactie op en hebben ze dit direct geregeld en werd het geld ook direct teruggeboekt.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg