top service

Snelle levering + goed verpakt om beschadiging te voorkomen.

Fijne korting, goede service, goed artikel

Webshop wordt niet goed bij gehouden.

Ik heb een bestelling gedaan voor topwinner lam en rijst. Ik kon gewoon bestellen en betalen. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat het niet op voorradig was. Dat kan gebeuren. Ik heb gebeld omdat er op de site stond dat ik nog kon bestellen. Tweede keer geprobeerd weer het zelfde. Weer gebeld sorry verkeerd we zullen het direct veranderen. Derde keer stond weer op voorraad. Na de zoveelste mail eindelijk stond er uitverkocht. Andere keren nooit geen problemen gehad met bestellen.

Mooie bloemenvaas, super verpakt

Zeer goede kwaliteit /prijs verhouding! Ik beveel tuincentrumoutlet 100 % aan. Prima ervaring!!!

snel geleverd, scherpe prijs

regenton snel geleverd, goed verpakt en tegen een heel scherpe prijs

prima, problemen zijn goed opgelost

Door verkeerd verpakt is er door vervoer schade ontstaan. Er werden diverse opties aangeboden om dit op te lossen. Prettig vriendelijk en snel contact. Zeer tevreden

Goed en mooi artikel, vlot geleverd voor scherpe prijs

De door mij bestelde regenton werd vlot geleverd in een goed beschermende verpakking.

super

Was super

Goed aardig

Goed ben geholpen

prima verzorgd

goede prijzen en snel geleverd

Klantvriendelijk en meedenkend!

Ik wilde een tuinset bestellen en had deze snel nodig om bepaalde redenen. Er werd alles op alles gezet om dit mogelijk te maken. De communicatie was vriendelijk en snel. Heel erg bedankt, in het bijzonder Nilay!

Prima in orde

Mijn artikel is binnen. Ziet er goed uit en erg fijn dat het al gemonteerd is. Ben er blij mee! Goede prijs & kwaliteit!

Prima, alleen verzending kan wellicht iets sneller

Prima, alleen kan de verzending wellicht wel iets sneller.

Vlotte bestelling, keurige levering

Ik heb een aquarium besteld. Daar bleek een foutje in de voorraad geslopen. Ik werd meteen gebeld en het aquarium werd extra besteld en een paar dagen later al bezorgd. Megagoed en zeer keurig verpakt. Superservice en hele aardige medewerkers die meedenken. Aanrader!

Prima ervaring mee gehad. Snelle levering, mijn mooie grote potten goed verpakt, op de website duidelijke informatie. Door fout in hun systeem zag ik NA betalingen pas dat ik 6x had betaald voor potgrond terwijl ik er maar 2 aangeklikt had. Na 1 belletje was het direct opgelost en het teveel betaalde bedrag retour gestort. Top!

Mooie gevlochten pot

Prima verpakt kwam gevlochten pot aan. Goed geprijst

Prima tuinset

Tuinset en levering ervan prima in orde! Verpakking van de tuinset was wel erg stoffig bij afleveren; gelukkig kon ik het meteen in de tuin neerzetten samen met de bezorger.

Super duidelijk en bovenal heel correct !!!

Duidelijke communicatie ! Vond wat ik zocht aan een goede prijs, doch...vond enkele ogenblikken later hetzelfde product aan betere prijs op andere site. Door hun prijsgarantie heb ik het verschil terugbetaald gekregen... super !!!

Mooie bloempot, snelle levering en goed verpakt

Ontbrak een handgreep aan en iets beschadigd!!

Ontbrak een handgreep aan en iets beschadigd!! Bezorging netjes door uw medewerker!!!

Uiteindelijk mijn bestelling gekregen

Besteld product van goede kwaliteit en goed verpakt. Jammer dat ik lang heb moeten wachten en geen reactie heb gekregen op mijn vragen.

Goede service, communicatie en levering

Goede service, communicatie en levering

Goede dienstverlening

Niks was te veel. Wij gingen onze grote bqq ophalen. Waren erg behulpzaam bij het laden in de auto. Aardige mensen en goed advies.

Bestelling was niet compleet

Ik had 3 kweektafels besteld. Bij eentje zat de verstevigingsbeugel er niet bij. Ik heb niet de moeite gedaan om er over te klagen omdat ik het zelf heb kunnen oplossen. Maar je wil uiteindelijk toch dat de producten die je betaald compleet zijn.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en zeer vriendelijke klantenservice!!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg