Super slecht

Jullie hebben 3 weken nodig gehad om te zien dat mijn bestelde en betaalde artikel niet meer op voorraad was daarna een week om mijn geld terug te betalen echt niet normaal OUT2024.01.0295

Ik had een item met schade ,ze hebben dit top opgelost .ga ze door

Snelle levering, alleen bestelde pot stuk aangekomen

De bestelde plantenbak snel geleverd, alleen door de slechte verpakking stuk aangekomen. Ik heb wel heel snel een retourlabel gekregen en mijn geld stond weer snel terug op mijn rekening.

vlot

vlot besteld en geleverd

Uitstekende prijs en prima bezorging

Voor een hele mooie prijs hebben wij een Elho plantenpot gekocht. Levertijd in orde en product was top.

ZEER SLECHT

een beeld gekocht betaald direct en sinds dien niks meer gehoord van deze mensen ik denk aan oplichting ofzo zeer jammer allemaal

Goed produkt snel geleverd

Goed produkt prijs-kwaliteit en snelle levering

Goed product Snelle afhandeling

mooi vogelhuis, gemakkelijk besteld en prima op tijd afgeleverd

mooi vogelhuis, gemakkelijk besteld en prima op tijd afgeleverd

Alles perfect in orde. Goed verpakt en snel geleverd.

Steeds goede ervaringen met dit bedrijf

hele goede service

er wordt gedaan wat afgesproken wordt

top

gemakkelijk te bestellen goede prijs vlotte service

Heel goed!

Vriendelijke, behulpzame personeel, snelle service. Tevreden!

Slechte service

Aankoop gedaan waarna alle bevestigingen van aankoop en betaling worden ontvangen. Artikel zou snel geleverd worden. Na 2 weken nog niets gehoord en navraag gedaan. Je krijgt dan doodleuk te horen dat het niet meer leverbaar is en het betaalde bedrag wordt geretourneerd. Jammer dat het zo gaat en dat je eerst moet reageren voor je te horen krijgt dat het niet meer geleverd kan worden. Terugbetaling was wel binnen enkele dagen in orde. Voor mij nooit meer Tuincentrum Outlet. Dan liever een winkel waar ik wel van op aan kan. Dan opeens enkele dagen later vanuit het niets een verzoek om de beoordeling aan te passen. Er is geen contact opgenomen, geen uitleg, helemaal niets. Dat maakt het allemaal nog vreemder. Dit bedrijf houdt er een bijzonder vreemde bedrijfsvoering op na. Eerlijk is eerlijk, ik heb wel nog iets aangepast. Eerst had ik nog 1 volle ster als totaal score gegeven maar na deze wanprestatie heb ik die voor de helft naar beneden bijgesteld.

Prima leverancier, alles goed in orde.

Prima prijs, correcte levering, duidelijke site. Levering mag iets sneller, maar dit werd van te voren goed gecommuniceerd.

zeer snelle service

na levering van de Aqua Tower 450l regenton bleek dat er geen kraantje bij zat. Na één mailtje werd deze alsnog toegezonden! Zonder moeilijk doen een goede service!

Geen bestelling ontvangen.

Na 2 weken zelf een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Antwoord gekregen dat mijn bestelling niet gaat geleverd worden want dat artikel niet meer voorradig is. Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen nadat ik er zelf heb moeten achter vragen. Van hun uit komt er geen info.. voldoende voorraad aanwezig bij bestelling maar toch niks ontvangen want stock is op.. vreemd verhaal

Prima kerstboom verlichting.

Product voldoet aan verwachting, snelle levering

Gemakkelijk bestellen en betalen. Vlot geleverd

Mooie bloempot, snelle levering

De perfecte bloempot, voor een scherpe prijs.... en snel geleverd!! Meer moet een mens niet!

Goede actieprijzen

Had 2 beeldjes besteld met een leuke korting, helaas 1 met een gebroken stukje geleverd gekregen. Kwam niet opnieuw binnen dus moest of retour of 10% korting. Had de kortingsoptie graag groter gezien. Bewerking: Na 2 mails vul ik een ervaring in, en dan krijg ik zonder toegevoegde reden een mail om mijn review te wijzigen? Waarom?

Ik heb van alles besteld van Lemax en de bestelling was vlot, de levering was vlot en alles was ook goed verpakt en ook alles was correct geleverd en alles werkte. Er bleek één item niet meer voor handen, maar ik kreeg meteen telefoon om mij hiervoor te verwittigen en kreeg dit item meteen terug betaald! Dus zeer tevreden. Ook tegen een correcte prijs.

Prima webshop met goede service

Het bestelde artikel werd keurig volgens afspraak bezorgd. Helaas viel het artikel tegen (smaak). Terugsturen was geen probleem. Geld is ook netjes terug. Kortom een webshop om bij terug te komen.

Prima snelle levering en erg goedkoop!

De prijs ligt zo veel lager in vergelijking met andere tuincentra, terwijl de levering en service helemaal orima is!

fantastisch

snelle levering goede prijs