Jullie hebben 3 weken nodig gehad om te zien dat mijn bestelde en betaalde artikel niet meer op voorraad was daarna een week om mijn geld terug te betalen echt niet normaal OUT2024.01.0295
Beste Marloes, U heeft op 13 Januari een e-mail ontvangen, dit was anderhalve week later dan u besteld had, u heeft namelijk de bestelling geplaatst op 4 Januari. Ik vindt het dan ook jammer dat u aangeeft dat dit 3 weken was. Door het opruimen van de Kerstartikelen zijn wij erachter gekomen dat niet alle Kerstbomen meer op voorraad zijn, hierdoor hebben sommige bestellingen langer open gestaan dan nodig was, hiervoor biedt ik ook mijn welgemeende excuses aan. Met vriendelijke groet, Tanja
Ik had een item met schade ,ze hebben dit top opgelost .ga ze door
Beste Shirley, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je het positief hebt ervaren. We hopen je snel terug te zien in een van de webshops. Als er andere vragen zijn horen we het graag. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Nilay
De bestelde plantenbak snel geleverd, alleen door de slechte verpakking stuk aangekomen. Ik heb wel heel snel een retourlabel gekregen en mijn geld stond weer snel terug op mijn rekening.
Beste Krientje, Vervelend dat de plantenbak beschadigd is aangekomen. Wij kunnen hier weer van leren en ik zal dit ook zeker met de inpakafdeling bespreken. Gelukkig is de rest goed afgehandeld. Hopelijk kunnen we u de verbeteringen in de toekomst nog een keer laten zien. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag. Groetjes Yvonne Tuincentrumoutlet
vlot besteld en geleverd
Beste Lauren, Bedankt voor je reactie. Hopelijk zien we je snel terug! Fijne week gewenst. Met vriendelijke groet, Nilay
Voor een hele mooie prijs hebben wij een Elho plantenpot gekocht. Levertijd in orde en product was top.
Beste Martijn, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je snel terug in een van onze webshops. Fijne week! Met vriendelijke groet, Nilay
een beeld gekocht betaald direct en sinds dien niks meer gehoord van deze mensen ik denk aan oplichting ofzo zeer jammer allemaal
Beste Joren, Ik heb u proberen te bellen om het samen met u op te lossen, maar krijg u helaas niet te pakken. Daarom heb ik verdere uitleg via de mail gegeven. Wel wil ik mijn excuses aanbieden voor het niet verstrekken van de juiste informatie naar u, dit is natuurlijk niet correct. Graag wil ik het samen met u oplossen en hoop dat u dan ook reageert op mijn mail of u mag natuurlijk ook altijd even bellen 00314550860 Heel graag hoor ik van u, groetjes Yvonne Tuincentrum Outlet
Goed produkt prijs-kwaliteit en snelle levering
Goed product Snelle afhandeling
mooi vogelhuis, gemakkelijk besteld en prima op tijd afgeleverd
Steeds goede ervaringen met dit bedrijf
er wordt gedaan wat afgesproken wordt
gemakkelijk te bestellen goede prijs vlotte service
Beste Tinne, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag zien we je snel terug in een van onze webshops. Fijn weekend gewenst. Groet, Nilay
Vriendelijke, behulpzame personeel, snelle service. Tevreden!
Beste Pinar, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel terug, Heel fijn weekend gewenst. Groet, Nilay
Aankoop gedaan waarna alle bevestigingen van aankoop en betaling worden ontvangen. Artikel zou snel geleverd worden. Na 2 weken nog niets gehoord en navraag gedaan. Je krijgt dan doodleuk te horen dat het niet meer leverbaar is en het betaalde bedrag wordt geretourneerd. Jammer dat het zo gaat en dat je eerst moet reageren voor je te horen krijgt dat het niet meer geleverd kan worden. Terugbetaling was wel binnen enkele dagen in orde. Voor mij nooit meer Tuincentrum Outlet. Dan liever een winkel waar ik wel van op aan kan. Dan opeens enkele dagen later vanuit het niets een verzoek om de beoordeling aan te passen. Er is geen contact opgenomen, geen uitleg, helemaal niets. Dat maakt het allemaal nog vreemder. Dit bedrijf houdt er een bijzonder vreemde bedrijfsvoering op na. Eerlijk is eerlijk, ik heb wel nog iets aangepast. Eerst had ik nog 1 volle ster als totaal score gegeven maar na deze wanprestatie heb ik die voor de helft naar beneden bijgesteld.
Beste fam Fisher, Heel vervelend dat het niet is gelopen zoals gewenst. Helaas hebben we problemen ondervonden met bepaalde artikelen, waardoor we ze niet konden leveren. We blijven ons best doen om up to date te blijven en onze afspraken na te komen. Als er andere vragen zijn help ik je graag verder. Fijn weekend gewenst. Groet, Nilay
Originele beoordeling
Prima prijs, correcte levering, duidelijke site. Levering mag iets sneller, maar dit werd van te voren goed gecommuniceerd.
Beste Erik, Bedankt voor je reactie. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen je snel terug te zien in een van de webshops. Fijn weekend gewenst. Groet, Nilay
na levering van de Aqua Tower 450l regenton bleek dat er geen kraantje bij zat. Na één mailtje werd deze alsnog toegezonden! Zonder moeilijk doen een goede service!
Beste John, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je onze service als prettig hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel terug in een van de webshops. Fijn weekend gewenst. Groet, Nilay
Na 2 weken zelf een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Antwoord gekregen dat mijn bestelling niet gaat geleverd worden want dat artikel niet meer voorradig is. Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen nadat ik er zelf heb moeten achter vragen. Van hun uit komt er geen info.. voldoende voorraad aanwezig bij bestelling maar toch niks ontvangen want stock is op.. vreemd verhaal
Product voldoet aan verwachting, snelle levering
Beste Imke, Bedankt voor je review. Fijn dat je plezier hebt aan je bestelling! Voor vragen kun je ons altijd benaderen. Met vriendelijke groet, Nilay
Gemakkelijk bestellen en betalen. Vlot geleverd
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je het positief hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel terug. Groet, Nilay
De perfecte bloempot, voor een scherpe prijs.... en snel geleverd!! Meer moet een mens niet!
Beste Sandra, Wauw! Wat een plaatje! Supermooi gestyld. Geweldig dat je uitermate tevreden met het product, levering en prijs;) Veel plezier gewenst met het product en hopelijk zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Nilay
Had 2 beeldjes besteld met een leuke korting, helaas 1 met een gebroken stukje geleverd gekregen. Kwam niet opnieuw binnen dus moest of retour of 10% korting. Had de kortingsoptie graag groter gezien. Bewerking: Na 2 mails vul ik een ervaring in, en dan krijg ik zonder toegevoegde reden een mail om mijn review te wijzigen? Waarom?
Originele beoordeling
Ik heb van alles besteld van Lemax en de bestelling was vlot, de levering was vlot en alles was ook goed verpakt en ook alles was correct geleverd en alles werkte. Er bleek één item niet meer voor handen, maar ik kreeg meteen telefoon om mij hiervoor te verwittigen en kreeg dit item meteen terug betaald! Dus zeer tevreden. Ook tegen een correcte prijs.
Beste Wanda, Bedankt voor je review. Dit waarderen wij enorm. Geniet van alle mooie Lemax producten. We doen ons uitermate best om alles snel af te handelen. Hopelijk zien we je snel terug! Een fijne dag gewenst. Groet, Nilay
Het bestelde artikel werd keurig volgens afspraak bezorgd. Helaas viel het artikel tegen (smaak). Terugsturen was geen probleem. Geld is ook netjes terug. Kortom een webshop om bij terug te komen.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Jammer dat het niet was zoals gewenst, maar gelukkig is alles goed verlopen! We zijn heel blij jou snel terug te zien in onze webshop! Fijne dag gewenst, Groet, Nilay
De prijs ligt zo veel lager in vergelijking met andere tuincentra, terwijl de levering en service helemaal orima is!
Beste Marum, Bedankt voor je reactie. Dit stellen wij zeer op prijs. We doen ons best om alle klanten goed en snel te voorzien. Hopelijk zien we je snel terug! Fijne dag gewenst. Groet, Nilay
snelle levering goede prijs
Beste Manuel, Bedankt voor je reactie. Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel terug, Fijne dag gewenst. Groet, Nilay
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg