Slecht

Bestelling geplaatst en na 6 dagen nog steeds niet verzonden. Email gestuurd waar mijn bestelling blijft. Na 2 dagen antwoord op mijn email dat het artikel wat ik besteld heb niet op voorraad is en ook niet komt. Hadden zo ook wel sneller kunben laten weten in plaats van pas na 8 dagen, zodat ik nog tijd had gehad het ergens anders te bestellen op tijd voor kerst.

Het koste even wat moeite maar het wachten meer dan waard

De klantenservice is top, vriendelijk personeel. Ik had alleen pech met wat administratieve fouten waardoor het spannend was of de bestelling op tijd voor de kerst binnen zou zijn. En dat is gelukt en zijn we blij met de ontvangen producten.

Slechte (interne) communicatie

Artikel besteld, betaald en door Tuincentrumoutlet bevestigd en moet zelf 5 dagen later vragen naar status levering, omdat ik maar niets hoorde. Een dag later krijg ik doodleuk het bericht dat ze het product niet op voorraad hebben en daarom mijn bestelling moeten annuleren. Later die dag krijg ik een bericht van een andere medewerker dat er een verzendlabel is aangemaakt en als het goed is, ik ook de track en trace heb ontvangen. Een aantal uur later krijg ik een bericht van een derde medewerker, dat ik 2 verschillende berichten had gekregen, waarin de ene zegt dat het verzonden is de ander dat het geannuleerd wordt, omdat zij helaas geen voorraad hebben. De collega die aangaf dat ze geen voorraad hadden, had gelijk... Ik heb m'n geld uiteindelijk terug ontvangen, maar niet het artikel kunnen krijgen wat ik uiteindelijk wilde.

Alles goed geregeld

Uitstekend!

Zeer vlotte service. Mijn aankoop was zoals de foto! Heel tevreden met mijn aankoop!

Eerst heel blij, dan teleurgesteld

Ik was heel blij om kerstverlichting te vinden aan een mooie prijs. Het werd ook, prima verpakt, aan huis geleverd. Maar toen ik 1 van de 2 slingers had geïnstalleerd, werkten de lichtjes niet. Ik wou de kapotte kerstverlichting terugsturen, maar dan bleek dat de verzendingskosten bijna even veel waren dan de prijs van de verlichting zelf. Dus niet de moeite om ze terug te sturen, maar ook geen verlichting. Geld kwijt... en ik heb vlug een andere moeten kopen ergens anders. Misschien gewoon pech gehad!

Bestelling en terugbetaling goed

Mijn artikel was niet op voorraad en niet meer leverbaar, helaas moest ik daar zelf achterkomen na telefoontjes en mail. Terugbetaling wel snel.

Uitstekend!

Heb een aantal producten besteld voor kerst, ondanks de drukte was het snel bezorgd, goed verpakt en geen beschadigingen. Prijzen waren scherp, kon de producten nergens anders voor eem betere prijs vinden en het aanbod was uitgebreid. Helemaal tevreden! Mijn schoonzusje was er ook blij mee.

Beste prijs en rap geleverd

Ik had gekozen om een kunstkerstboom te gaan nemen, en mijn oog was op een bepaald merk en bepaald type gevallen. Na wat zoeken kwam ik voor de laagste prijs die ik kon vinden bij Tuincentrumoutlet terecht. Bestellen en betalen ging vlot, en de boom werd snel geleverd. Prima!

Correcte uitvoering en opvolging

Zie bovenvermelde notitie

Super goed

Snelle levering goed verpakt Niet duur

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd

Netjes verpakt zodat het heel aankomt. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je pakket wordt verzonden.

Correct , zoals het hoort.

Product tijdig geleverd en van goede kwaliteit.

Parfait

Article conforme à la description, livraison rapide.

Snel besteld alleen levering duurde lang

Het bestellen ging vrij vlot. Alleen de levering duurde wat langer. Ik werd wel goed op de hoogte gehouden wanneer het kwam.

Duurkoop

Helaas light up kerstboom outdoor binnen een week kapot Wacht op antwoord of jullie garantie geven

Netjes verpakt

Mijn pakket was super goed verpakt. Het enige minpuntje was dat ondanks dat de artikelen goed verpakt waren dat het staartje van tijgetje was afgebroken.

Retour/ruilen en niks meer gehoord

Heb een tijd geleden 2 paar heerlijk warme winterlaarzen besteld. Helaas was 1 paar te klein en dus retour gestuurd en gevraagd om te ruilen voor een maat groter. Vervolgens niets meer gehoord en ook bij contact geen reactie meer gekregen. Geen geld terug, geen nieuw paar.. Zou dus even goed nadenken of wat je koopt ook niet eventueel retour moet, want dan gaat het blijkbaar niet zo goed bij ze...

Lichtbol na 4 avonden kapot

Ervaring met klantenservice over bezorging die lang op zich liet wachten (12 dagen!) op zich netjes. De teleurstelling is echter vooral over het product. Na 4 avonden prima licht te hebben gegeven hield de lichtbol er mee op. Na 3 dagen ging ie nog wel wat knipperen maar dat was het dan. Ook roestvorming boven en onderaan de bol. Terwijl het product voor buiten is bedoeld! Erg jammer dat de meeste buren in de straat gezellig deze lichtbol hebben hangen en dat die van ons het niet doet. Dus lang gewacht voor niets.

Beloven 2 x terug te bellen, niet gedaan

Begin december besteld. Levering liet op zich wachten. Gemaild wanneer de levering zou zijn. K zou het voor de kerst zeker wel ontvangen. Toen ze hier waren zat de bestelling niet in de vrachtwagen. Chauffeur heeft zn best gedaan het voor ons te regelen. Zouden gebeld worden over wanneer wel geleverd zou worden. Vervolgens radiostilte. Zelf maar weer gebeld. Contact met dame was prima, ze heeft beloofd diezelfde dag terug te bellen over wanneer er precies geleverd zou worden. We zijn niet teruggebeld en levering is tot nu toe nog uitgebleven. We zitten twee dagen voor kerst. Teleurstellend! Mooie spullen als u in de buurt woont. Woon je in het noorden dan mag je blij zijn als je snel wat hoort wanneer de levering is.

Keurig te woord gestaan aan de telefoon!

Mijn bestelling bleef erg lang onderweg. Er werd gelijk actie ondernomen. Geweldig! Alles is opgelost en goed gekomen. Mijn man luisterde bij toeval mee, en die zei ook al: Nou nou, dat gaat er daar netjes aan toe! Keurig opgelost.

Excellente expérience

Produit conforme à la description, prix très correct, emballage très bon et expédition irréprochable.

Goeie aanbiedingen , je wordt op de hoogte gehouden van zodra je bestelling hebt geplaatst. Nette en vlugge bediening.

Artikel incompleet en defect geleverd

Kerstboom voor buiten besteld, bij uitpakken incompleet en defect. Het leek een eerder geretourneerd artikel welke niet goed is gecheckt. Geen retoursticker, zoeken naar contactgegevens, gebeld en wel vriendelijk en adequaat geholpen. Nu hopen dat het aankoopbedrag snel wordt teruggestort.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg