Top service en kwaliteit

2 grote plant potten besteld, waarvan 1 met hun eigen bezorgdienst thuis geleverd werd. Gratis, makkelijk een geschikt bezorg moment kiezen en een vriendelijke bezorger.

Super goed

Goede service,vlotte levering

Goede service,vlotte levering.

Heel slecht

Heb mijn pakket tot op heden niet gehad is niet geleverd

Voordelig en prima producten

Fijn webshop voordelige keuze en prima kwaliteit

Mooie kerstboom en snelle levering.

Ik kocht een Everlands grandis fir van 180cm hoog. Goedkoper dan bij andere aanbieders, dus was benieuwd of de boom wel echt zo mooi zou zijn, maar de zorgen waren onterecht. Prachtige boom!

Verkeerd geleverd

Mijn artikel klopte niet, heb een klacht achter gelaten en zou een gedeelte terug krijgen van de aankoopsom maar heb die niet ontvangen..

Geen positieve ervaring!

Mijn pakje is nog steeds niet aangekomen! Betaald op 4/12!

Snelle levering.

Mooie kerstboom, snel geleverd.

Late levering en slecht bereikbaar

Kerstboom besteld, maar hebben deze pas na bellen, bijna week later, opgestuurd onddanks dat deze op voorraad was. Uiteindelijk na 8 dagen ontvangen in tegenstelling met wat de website meld. Zijn telefonisch slecht bereikbaar.

Perfect geleverd en een mooi product

Smalle kerstboom besteld als extra boom voor de keuken. Product kwam tijdig, mooi verpakt, aan huis afgegeven toe en ziet er gewoon goed en kwalitatief uit. En dat tegen een superprijs! Zeker aan te bevelen.

Kerstboom besteld. Was helaas te breed en zonder problemen kunnen retourneren

Top service, goed product

Heb een bestelling geplaatst voor 2 kerstproducten, een daarvan was echter niet leverbaar. Ben opgebeld met deze kwestie en in overleg is de bestelling aangepast zodat alles wel leverbaar was. Ik heb nu een leuke kleine kerstboom met een mooi snoer verlichting staan door een beetje service. Top ik zal hier vaker kijken voor producten.

Gewoon perfect

Als cadeau voor mijn zus haar verjaardag, huisparfum lamp berger en bij haar laten bezorgen!

kapot product

ik had leeman besteld en kreeg dit kapot geleverd

Top!!!

snel en netjes/goed en veilig verpakt en heel duidelijk van tevoren mailtje wanneer het pakje binnenkomt en,,,,,de prijzen zijn ook lager dan elders!!! dus in 1 woord Top!!!ga zo door!!!!

Optijd geleverd, goede pasvorm!

Er was iets niet goed met mijn bestelling en had hiervoor gemaild. Ik kreeg heel snel een antwoord en een oplossing.

Kerstboom niet geleverd

Kerstboom op 27 november besteld en zou op 1 december geleverd zijn door DPD. Dat was niet het geval. Nu, bijna 3 weken later, nog steeds bezig met een onderzoek waar de kerstboom is..

Mooie ton

Snel en heel bezorgd!

Goed en goedkoop

De bezorging liet langere tijd op zich wachten Dan zal het fijn zijn voor de klant dat ie dan even op de hoogte wordt gesteld Voor de rest keurig netjes verzonden en de bbq voor een hele mooie prijs Ga hier nog wel vaker wat kopen

Fijn

Na een beoordeling. Erachter gekomen dat die in het magazijn klaar lag. Mn pakketje dan na een dag binnen fijn bedankt

Snel geleverd, en snel antwoord en oplossing bij kapotte lampjes. (Die het uiteindelijk wel deden).

Meer plastic verpakkingsmateriaal dan product

De hoeveelheid plastic die wordt gebruikt bij het versturen van spullen is écht niet normaal. Nog nooit zoiets gezien. Ik had direct spijt van mijn bestelling en raad iedereen met een beetje gevoel voor het milieu af hier iets te kopen.

Bestelling duurt lang en gebrekkige communicatie

Wanneer je bestelt duurt het erg lang voordat je je product ontvangt. Komt volgens mij ook omdat ze zaken doen met een van de slechtste vervoerders, namelijk DPD. Maar je wordt ook nergens goed op de hoogte gehouden. Je moet dan bellen en dan krijg je vage antwoorden. Jammer want het product is verder in orde. Maar die kan je overal kopen.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg