Prachtige bloempot

Een prachtige bloempot, goeie snelle service.

fast, perfect!

everything went smoothly and fast! highly recommended!

Mooie kerstboom, vlotte communicatie

Onze bestelling werd vlot verwerk, goede communicatie over iedere stap in het orderproces. Wel jammer dat de koerier niet aanbelde maar de levering gewoon heeft gedropt in de inkomhal. Het product beantwoordt volledig aan de beschrijving en wordt goedkoper aangeboden dan op andere websites.

Zeer netjes, goed geleverd, goed op de hoogte gehouden van levering

Goed geleverd, netjes op de hoogte gehouden van de levering. Geleverd door een hele vriendelijke chauffeur. Aanrader.

Voordelig ,goed,snel

Bij Makro kunstkerstboom gezien en hier aanzienlijk voordeliger gevonden,zelfde merk,type,hoogte,kwaliteit. Werd volgens afspraak bezorgd.

Aanrader !

Ik bestelde een kerstboom aan zeer goedkope prijs , daarboven kreeg ik nog een korting voor Black Friday Duidelijke vlotte website , zeer snelle verzending , korrekte levering !

Fijnste laarsjes ooit!

Heerlijke Black Fox laarsjes voor in de regen, sneeuw of gewoon om zo aan te trekken! Lopen lekker en gaan makkelijk aan en uit.

Snel en goed

Enkele kwetsbare objecten besteld. Goed verpakt en spelen zonder schade ontvangen.

fantastisch

goed product, vlugge levering.

Betrouwbaar en snel geleverd

Geen negatief punt te noemen. Betrouwbaar! Zou er weer bestellen..

Zeer snelle levering van regenton

Regenton was binnen twee dagen geleverd. Grote, stevige regenton.

heel tevreden

Mijn pakket was verkeerd gestuurd , ik had de juiste postnr maar ipv de gemeente de stad ingevuld op het aankoopformulier . Waardoor het pakket niet aankwam , na telefoontje met zeer vriendelijke klantendienst alles geregeld . Topbedrijf

Snelle levering , super prijs , gewoon perfect !

We zullen er nog kopen

We zullen er nog kopen de prijs van ons produkt in ons geval een tuinslang was goed We hebben ook contakt op genomen met dit bedrijf en werden er goed geholpen met een vraag over de verzending Een minpunt dat ze best kiezen voor een andere koerierdienst Want dat liep niet zo vlot Het duurde meer dan een week voor er werd geleverd

Snelle levering, goed product & prijs, meedenkende klantenservice

Top, ik zou er zo weer bestellen.

Alles klopt

Levering van bestelling helemaal volgens boekje. De door mij deels verkeerd bestelde verlichting werd zonder problemen geruild en zaak werd keurig afgewikkeld.

top

vlotte bestelling vlotte levering

Goede prijzen ,goed verpakt en snel geleverd, heb lemax gekocht goedkoper dan in een tuincentrum

Uitstekende service.

Mijn bestelling werd correct en zoals afgesproken geleverd. Ik ben tevreden van mijn aankoop.

Wat langzamer met levering maar wel goede service bij problemen

Ik had breuk en dat werd netjes binnen een week opgelost. De eerste verzending vind ik vergeleken met andere aanbieders wat traag, maar het komt wel.

Na 3 dagen gebruik al geen verlichting meer

Buiten kerstverlichting leuk opgehangen en na 3 dagen al geen lichtjes meer ☹️

Doen wat ze beloven

Heldere en eerlijke informatie. Snelle levering.

Mooie boom

Levering was goed en de boom die ik wilde.

Snelle levering duidelijke site

Zeer soepel bestelproces! Goed doordacht. Nog niet vaak meegemaakt.

Duidelijke en complete productomschrijving. Zelfs 3D model dat je ook kunt uitproberen met AR in je eigen kamer. Makkelijk en gebruiksvriendelijk bestelproces. Heel veel betaalmogelijkheden, zelfs via een tikkie. Heel goed gedaan, dikke pluim!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg