Zeer correcte levering en mooi product

Ondanks dat de levering in eerste instantie niet is aangekomen is er na een telefoontje binnen een aantal dagen een ander exemplaar gestuurd. Super!!

Erg tevreden

Goede prijs en snel geleverd.

Snel verzonden, keurig verpakt.

Mijn bestelling werd zeer snel verzonden. Het item wat ik had besteld was zeer goed verpakt zodat het onbeschadigd bij mij is aangekomen.

Ik was op zoek naar een kunstkerstboom. Na goed zoeken kwam ik bij tuincentrumoutlet terecht waar die voor minder dan de helft van de prijs stond dan bij Intratuin! Na 3 dagen werd ie netjes door PostNL afgeleverd en de boom is prachtig!

Uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Snel geleverd en duidelijke communicatie Goede prijs voor de kerstboom

Duidelijke site , snelle service en een goede prijs voor een hele mooie kunstkerstboom

Niet best

Iets besteld wat op voorraad was 2 dagen nadien gebeld worden dat het er toch niet was..

Tevreden van onze aankoop. Super dienstverlening, pakket is verloren geraakt en meteen een nieuwe opgestuurd gekregen.

Mooi product

Alles goed verlopen Van bestelling tot levering

Mijn ervaring is goed

De bestellingen zijn keurig en op tijd geleverd De website is overzichtelijk en de verkoopprijzen van de bestelde artikelen zijn goed. Al met al een aanrader

Snelle en goede levering

Goede service, prijs en kwaliteit

Regenton besteld voor een concurrerende prijs. Deze kwam goedverpakt en snel aan, communicatie was duidelijk. Er mistte een kraantje, na mailcontact werd dit snel nageleverd. We zijn helemaal tevreden en bevelen dit bedrijf aan.

helemaal top!!

goede aanbieding en snel geleverd, Super!!

Had kerstboom besteld goedkoper dan de bekende tuincentrum .zelde boom !!!!! Super snelle levering echt een aanrader TUINCENTRUM OUTLET

Netjes verpakt en snel verstuurd

Goede, snelle service

Ik was niet bekend met dit tuincentrum en heb voordat ik een aankoop ging doen eerst reviews opgezocht. Deze waren nogal wisselend waardoor ik eerst via de mail contact heb opgenomen. Dezelfde middag nog nette en duidelijke reactie terug gekregen wat mij heeft doen besluiten op dezelfde dag (einde vd de donderdagmiddag) mijn bestelling te plaatsen. Zaterdag had ik de bestelling al in huis! Een nieuwe, mooie kerstboom (voor nu omgetoverd tot Sinterklaasboom) voor een hele aantrekkelijke prijs. Ik ben zeer positief verrast. Ook een vriendin heeft dezelfde kerstboom op mijn aanraden besteld en had hem de volgende dag al in huis. Top service!

Doen wat je belooft

Tuincentrum outlet zegt dat je tot 22.00 kunt bestellen en de dag erop geleverd krijgt. Helaas kon men dat met mijn bestelling van 6 zakjes die ik in de middag deed, niet waarmaken. Bedrijven die beweren vlot te kunnen leveren, doen er goed aan hun misleidende leuzen te herzien.

Prima goed verzorgd

Snel ontvangen prima verzorgd

Geheel tevreden klant.

Duidelijke website. Simpel te bestellen. Goede info over aflevering. Netjes en goed verpakt. Product precies wat ik zocht. Goede nazorg door te informeren of alles naar wens is.

Super service

Iets besteld wat uiteindelijk kleiner uitviel en geruild. Wat een snelle service, en telefonisch bereikbaar bij vragen. Men kan niet beter wensen!

Fijne webshop

Bestelling was snel bezorgd en ook goed over gecommuniceerd

Ik had een mooi grote hoge overpot besteld. Deze zijn ze zelf komen bezorgen. Dus heel aangekomen, superfijn. Ik ben er heel blij mee

De goedkoopste voor de door mij gekochte kersthuisjes . Geen verzendkosten. Snelle levering.

Goed verpakt en snelle levering

Fijne site, de potten waren goed verpakt en werd snel geleverd. Zeer tevreden.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg