Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb een bestelling geplaatst en vervolgens niets gehoord. Geen bevestiging niets! Zelf wel nog een keer gebeld en te horen gekregen dat het pakket op donderdag verstuurd zou worden. Inmiddels is het zaterdag en nog niets gezien.
16 September 2023
Richard Keijers
Valkenswaard
Alles top. Maar ik zou graag na bestelling een bevestigingsmail ontvangen en dat is niet gebeurd.
12 September 2023
M
Mariahout
Makkelijk te bestellen , snelle levering. Ruime keuze . Goed produkt . Zeer tevreden
30 August 2023
Jacques
Borger
Was een mooie aanbieding...alles wat te mooi om waar te zijn is te mooi om waar te zijn. Geld overgemaakt via paypal. Na enkele dagen geen bevestiging en geen trackandtrace. Reageerde ook niet op mails. Daarna een refund gevraagd bij paypal en gekregen. Hier bestel ik niets meer. ik adviseer anderen om ergens anders te bestellen.
23 August 2023
Joop
Vught
Zeer goede prijs Snel en goed GRATIS verzonden tot de volgende keer
7 August 2023
Matje
Geijsteren
Fijne boxers en goede deal
2 August 2023
Paul
Groningen
Pakbon klopt niet helemaal en er zijn 4 stuks niet geleverd...hebben gevraagd om teruggebeld te worden .maar nog geen gehoor gekregen
24 July 2023
CJM Scholten
GraftdeRijp / Alkmaar
Goedemiddag,
Excuses voor de verkeerde levering. Wij kunnen deze uiteraard gewoon nasturen. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] wat er ontbreekt dan maken wij het maandag direct in orde.
Hoor het graag.
Zie hierboven
9 July 2023
Kayleigh
Breezand
Goedemorgen,
Bedankt voor de review en excuses voor de late reactie. wij waren net overgestapt op een nieuw magazijn. Als het goed is is het inmiddels gelukt met retour sturen ?
Hoor het graag.
Joost
Heb van de week een bestelling gedaan maar nog geen mail ter bevestiging gehad. Misschien dat er iets mis is gegaan. Maar zou graag wel een mail willen dat de bestelling binnen is gekomen en dat jullie ermee bezig zijn. Mvg Irene Hamer
3 July 2023
Irene Hamer
Dieren
Blij met de broekjes . Ik bestel er nog meer.
12 June 2023
PattyWeber
Nigtevecht
Super goede kwaliteit en erg snel geleverd!
6 June 2023
Peter
Leek
Ik heb drie weken gelden een bestelling geplaatst, bezorging was snel, maar de inhoud klopte niet helemaal. Een aantal keer gemaild en door omstandigheden was mijn mail niet goed doorgekomen. Inmiddels telefonisch contact gehad, vriendelijk te woord gestaan en wordt het opgelost!
5 June 2023
Sandra
Rotterdam
Hoi Sandra,
Naar aanleiding van ons gesprek zojuist hoop ik dat ik het netjes heb opgelost! Wij versturen donderdag 3 - 3-packs in totaal 9 toe. Voor het ongemak een 3-pack extra.
Als er nog vragen zijn hoor ik het uiteraard graag.
Joost
Mijn bestelling van verleden week zaterdag nog steeds niet ontvangen
2 June 2023
David
Knokke-Heist
Hoi David,
Bedankt voor je bericht. Naar aanleiding van ons telefonisch gesprek kon ik zien dat de bestelling niet goed was doorgezet naar ons magazijn, door een technische storing.
Mijn excuses hiervoor en de order wordt vandaag verzonden.
Joost
Ik draag al jaren zaccini. Altijd goed.
Paul
Dordrecht
Ik koop mijn ondergoed voor mezelf en voor mijn man altijd bij zaccini. Prima kwaliteit en een leuke prijs. We hebben het altijd snel in huis. Groet Yvonne
Yvonne
Utrecht
Eerste 2 pack in de winkel gekocht. N.a.v. Niet goed geld terug garantie.
Jordy
Groningen
Niets op te merken.
24 May 2023
Wim
Gent
fijne afhandeling van product zeer tevreden!
18 May 2023
Arnold
Swifterbant
De woven shorts geven mij het mannelijke gevoel weer terug ik voel em weer bij elke stap!
13 May 2023
Gert-Jan Bos
Leek
Geen poespas maar gewoon zoals het hoort.
12 May 2023
Binnen 24 uur in huis.
8 April 2023
Jaap
Arnhem
De bestelling was snel in huis en de onderbroeken zitten top!
24 March 2023
Jan
Amsterdam
Draag dit merk al jaren. Altijd goed
24 March 2023
Peter