Levering kwam pas op gang toen ik ze na een week belde waar de bestelling bleef.

Na de bestelling hoorde ik lang niets meer, pas toen ik ze na een week belde waar het bleef, stuurden ze het op.

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Super goede prijs, snelle levering.

besteld en niks ontvangen

op 27 december 2x 2,5 ltr tender fuel besteld en tot op heden nog niets ontvangen .. wachtend op antwoord j.c. ooms wilhelminakade 19, Uithoorn

Waardeloos

Alles afgerond, na twee dagen bericht dat het artikel niet leverbaar is. Weg kado.

Redelijk

Uiteindelijk product geleverd en goede prijs kwaliteit verhouden. Minpunt is dat is na verstrijken verwachte levertijd geen informatie kreeg dat het er later zou zijn. Is m.i. makkelijk op te lossen door verwachtte levertijd te verlengende, nu had ik het niet direct nodig maar ik ging wel uit van maximaal aantal dagen.

Op dit moment heel slecht

Wij hebben op 24 november een rek voor de bbq besteld, nog steeds niet mogen ontvangen. Via post.nl te horen gekregen dat de afzender (bbq.kopen) dit moet onderzeken. Na verschillende mails en telefoontjes nog steeds geen rek mogen ontvangen. Heel vervelend maar vooral voor ons. Ik hoop dat ze met een oplossng komen voor kerst.

Een fout van mezelf met alle vriendelijkheid hersteld!

Vriendelijk, goede levering

Gemakkelijk besteld

Bestelling (houtskool) lag klaar op de afgesproken datum.

Slechte levering

Een bestelling geplaatst en alles zou verzonden zijn. Na een week contact opgenomen en bleek toch niet verzonden. Daarna een pakket ontvangen met maar 1 item van de 3. Weer gemaild en toen de rest van de order ontvangen.

Alles prima

Ik kon met hulp mijn bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen met extra items en aldus extra verzendkosten vermijden

alles snel en goed verpakt geleverd . Top

correct

Teleurstellend

Helaas was mijn ervaring zeer teleurstellend. De levertijden die op de website worden getoond, komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Daarnaast is het ook een uitdaging om iemand telefonisch te pakken te krijgen. Voor mij is het duidelijk: geen barbecueopen.nl meer.

Besteld 30 september ,nog steeds niets ontvangen.Geprobeerd telefonisch contact te krijgen krijg ook

mijn ervaring is niet goed

Zeer goede service. Prettige klantenservice

Snelle levering en keurige prijzen

Snelle levering en keurige prijzen

Goed verpakt en netjes optijd zoals aangegeven.

Prima prijs en levering

The bastard Dutch Oven gekocht voor prima prijs, snelle levering. Dutch Oven bevalt prima, deksel is zeer geschikt ook voor grill aardappels / lekbak in Kanado

Super kamado

Super blij mee en snelle levering vriendelijke bezorger en hulpvaardig

Uitstekende service

Eenvoudige bestelling, uitstekende communicatie en bezirging in timeslot van 2 uur.

Annick is een wereld meid

Ik had een ietwat lastige bestelling dankzij de top medewerkster Annick is het helemaal goed gegaan. Mijn neef, hij kreeg de Bastard bbq van zijn familie, heeft een bbq. Of ze al uitgepakt is dat weet ik niet maar ik ga ervan uit dat de bbq in orde is. Heb nog niets gehoord

Dag voor levering geannuleerd, geen alternatief

Mijn bestelling is geannuleerd de dag voor levering. Als ik de reviews bekijk gebeurd dit helaas vaker. Bij de leverancier zijn er genoeg op voorraad dus er zou gewoon geleverd moeten worden. Er werd ook geen alternatief geboden, dit is wat mij betreft het minste wat had moeten gebeuren. Hierdoor ook een aanbieding bij een andere webshop gemist. (Slechts 50 euro duurder)

Zo wat alles ging fout

Bestelling op 24/8, geen reactie, 28/8 een rappel gestuurd, 4/9 antwoord dat de bestelling niet goed in het systeem terecht was gekomen, dat het product ondertussen uitverkocht was en mijn geld teruggestort ging worden. Geld terug ontvangen op 9/9. Vandaag (15/9) wordt het product terug aangeboden op de website.

Slechte communicatie

Uiteindelijk alles gekregen, maar duurde veel langer dan vermeld. Zelf achteraan moeten gaan en ook nog een keer een herinnering gedaan omdat een reactie uitbleef.. niet echt pro actief, jammer. Het idee ook dat dit vaker voorkomt, niet zo snel weer bij bestellen

Top service tot aan de tuin waar die moest staan aardig gast en de grill guru xl helemaal in orde

Zeer behulpzaam en prettige ervaring

Had een Kamado besteld, na enige tijd kreeg ik telefonisch te horen dat hij kapot was gevallen bij transport. Dezelfde dag zijn wij er onderling uitgekomen en ben nu de trotse eigenaar van een mooier model. Dank voor de service en klantvriendelijkheid.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg