teleurstellend

Twee artikelen besteld, na een week niks gehoord te hebben zelf maar contact opgenomen. Blijkt dat één van de twee artikelen niet leverbaar was en ze waren mij vergeten in te lichten..... Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, geld werd wel direct weer teruggestort...

Slecht, helft late levertijd andere helft nooit ontvangen

Ik had twee producten besteld. Na 5 dagen nog steeds niets gehoord. Toen heb ik gebeld (vrijdag) en werd mij verzekerd dat het die dag bezorgd zou worden. Einde van de dag nog eens gebeld, zou de dag erna of maandag bezorgd worden. Kreeg dinsdag het pakket binnen met maar de helft van de spullen. Nog eens gebeld, zou nog eens opgestuurd worden en zou dezelfde dag nog een track en trace code krijgen. Nu weer een week verder en nog steeds niets.

veel kwaliteit voor een goede prijs

De weber kamada e6 was snel beschikbaar voor een mooie prijs en perfect afgeleverd thuis.

Erg goed geholpen

Nadat de verkeerde artikelen waren opgestuurd erg goed geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk alles opgelost

Mooi dat ik kon betalen met een Tikkie

Gewoon goed

Gewoon goed, zoals het hoort. Goede afspraak, aardige en behulpzame chauffeur. En top bbq! Geen enkel negatief puntje!

Goed en snel geregeld en bezorgd

Netjes en snel geregeld en bezorgd

Correct en snel

Goede keuze als bedrijf om bbq benodigdheden te kopen.

Bestelling was niet doorgekomen maar naar 1 mailtje sturen was het geregeld

Bestelling was niet doorgekomen maar naar 1 mailtje sturen was het geregeld

Lokkertje met oude actie

Artikel gekocht om de actie waarmee geadverteerd wordt door jullie. Deze actie was echter al verlopen en de banner niet door jullie verwijderd. Na contact zeiden jullie mij hier niet in tegemoet te kunnen komen omdat dit een actie van de fabriek was. Ik heb contact gezocht met de fabriek en zij gaven aan dat zij jullie al geinformeerd hadden dat deze actie zelfs al eerder verlopen was omdat de buddy op was door het succes. Ik vind het niet netjes dat hier niet naar gehandeld is en de advertentie als lokkertje op internet is blijven staan. Comminicatie voor levering was wel fijn, er werd goed meegedacht.

Netjes afgeleverd. Zeer te vreden

Bestellen gaat goed service matig

Mooie site om te bestellen maar als je later iets vraagt over een aanbieding die op de site staat krijg je als antwoord moet je de voorwaarden maar goed lezen en wij kunne niets voor je doen Bel ik daarover rechtstreeks met de leverancier ervan dan doen ze helemaal niet moeilijk en zeggen ze natuurlijk krijg je die waardebon nog wij zijn niet zo moeilijk.

Via de webshop een bastard besteld l. Netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd. Echter met uit pakken bleek er een force beschadiging op te zitten. Meteen contact op genomen. Het artikel was toen uit verkocht. Maar Binnen een week product omgeruild. Goed op de hoogte gehouden die week. En wederom keurig en netjes bezorgd TOP! En ben er kei blij mee!

Op tijd geleverd goede informatie vooraf prima geholpen zeer tevreden

Teleurstellend

Bestelde on-line een "Weber pulse 2000 met stand" voor een zeer scherpe prijs. Kreeg netjes bericht dat deze op donderdag zou worden geleverd en dat ik woensdagavond een bericht zou krijgen hoe laat deze bezorgd zou worden. Op woensdagavond kreeg ik een telefoontje dat er helaas een voorraad fout was gemaakt en dat mijn bestelde Weber niet geleverd kon worden. Hij was ook niet meer leverbaar dus helaas moest mijn bestelling geannuleerd worden. Mijn geld werd netjes terug gestord. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar dat kan gebeuren. Waarom dan toch maar 1 ster? Omdat deze "Weber Pulse 2000 met stand" nu 2 weken later gewoon weer bestelbaar is op deze site. Maar dan wel voor een andere, flink hogere, prijs. Is deze toevallig ineens weer leverbaar, of wilden ze hem 2 weken terug gewoon niet verkopen voor de prijs waar ik hem voor had besteld? Het voelt in elk niet goed.

Scherpe prijs, snelle levering.

Ik ben heel blij met de Weber Master Touch Premium. Zeer scherp geprijsd, makkelijk besteld en snel geleverd. Het was alles wat ik als consument kan wensen. De mogelijkheid om naar de fysieke winkel te kunnen en eventueel af te halen, of te retourneren vind ik persoonlijk goed.

Netjes en snel geleverd

Alles is goed gegaan, op een puntje na dat van het scharnier gedeelte miste ik 4 moeren om hem te bevestigen, heb na dat gemeld te hebben bij weber zelf een week moeten wachten op 4 moeren. En dat is jammer!!

Cursus ging niet door

Voor mijn man een barbecue cursus geboekt, die ging niet door. Ik zou hierover gebeld zijn( niet dus) Mijn man stond daar dus voor niks. Het was zijn verjaardagscadeau. Hij is heel erg teleurgesteld en ik ook!

Bedrijf levert volgens afspraak een goed product

De geleverde hoes voor mijn Weber BBQ van het merk Eurotrail paste perfect.

gewwon goed

In vakantie naar een winkel geweest. Daar hadden ze een BBQ staan die ik graag wilde, maar deze kon ik niet meenemen. Thuis op internet gezocht naar type, Bij bbqkopen.nl was deze het goedkoopste. Niet alleen goedkoop maar de service is ook fantastisch.

Bestelling door bbq geannuleerd

Slecht. Netjes besteld en betaald. Daarna werd ruim een dag later mijn bestelling geannuleerd. Voorraadbeheer is niet op orde, geen uitleg of voorstel voor een andere leverdag. Duidelijk wordt het gewoon gedaan om mensen naar hun site te lokken want het product dat ik bestelde blijft volgens de site gewoon op voorraad.

Zeer goed.

Snelle levering. Zeer vriendelijke schaufeur en zeer behulpzaam. En hellemaal blij met onze aankoop . De Wheber pulze bbq . Geweldig!!!!!!.

Goede prijs / kwaliteit verhouding en daarbij oog voor duurzaamheid

Overzichtelijke site. De prijs is goed en de bezorgservice had duidelijke communicatie. Komt afspraken na!

Zin om een BBQ te kopen? Kijk eerst op BBQKOPEN

De prijs voor de Weber BBQ lag heel wat lager dan op de site van WEBER. Daarbij kwam ook nog eens de €70,00 voucher. De levering en het contact met de dienst naverkoop liep heel vlot.

Geweldige service!

Tegenwoordig heel bijzonder om zo'n goede klantenservice te krijgen bij problemen. Ik had een infinity gasket voor mijn Bastard kamado besteld die deels niet bleek te blijven plakken. Na dit te hebben gemeld werd ik al snel teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. Na samen eerst nog wat mogelijkheden te hebben doorgesproken werd er zonder gedoe aangeboden een nieuwe gasket toe te sturen. Beide keren was de levering zeer snel. Top, de 5 sterren zeker waard!!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg