Product is prima, levering minder
Basterd urban large 2022 zonder montage besteld, op de site stond dat deze snel leverbaar was. Levering ingepland voor de eerstvolgende zaterdag. 2 uur voor levertijd wordt er opgebeld dat ze een Basterd hebben uitgepakt voor foto's en mijn levering niet door kon gaan. Er werd nog geprobeerd om een Basterd met diverse lakschades te leveren als vervanging waarbij dan vrolijk vermeld werd dat gemaakte kosten voor het in elkaar zetten niet in rekening werden gebracht.
Uiteindelijk gekozen voor een zonder schades gewoon geleverd in doos, waarbij ze aangaven dat ik dezelfde dag werd teruggebeld om me te informeren wanneer ze de nieuwe zouden kunnen leveren.
Geen gehoor dezelfde dag, volgende dag terug gebeld waarbij gemeld werd dat ze geen idee hadden wanneer er weer nieuwe geleverd konden worden (ondertussen stond op de site nog 'uit voorraad leverbaar')
2 weken daarna was het dan zover, levering opnieuw ingepland, netjes een tijd van 11:03 doorgekregen als levertijd. (die minuten suggereren een nauwkeurigheid van de levering)
Staan de 1 uur eerder aan de deur, vriendelijkheid was ver te zoeken.
Voor een bestelling van 1500 euro mogen ze best wat meer hun best doen. BBQkopen.nl is prima voor wat klein spul halen in de winkel, maar een grote uitgave/bestelling zou ik er niet snel meer doen.