Stroeve start, perfect opgelost

De melding dat de BBQ klaar stond voor verzending kwam de dag na bestelling, dat is vlot en positief. Het pakket zou dinsdag geleverd worden. Helaas, de status veranderde naar "nog niet ontvangen door post-nl". Woensdag niet geleverd, donderdag niet geleverd. Omdat op de bon staat waar de BBQ vandaan komt, hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de winkel. Het was intern niet goed gegaan, we hebben de vraag gesteld om de bbq op te halen, dat was in eerste instantie niet mogelijk omdat hij afgehaald zou zijn door PostNL, zaterdag was er in de track and trace niets veranderd, gelijk weer gebeld, nu was het wel mogelijk om deze op te halen. In de winkel werden uiteindelijk de welgeende excuses aangeboden, incl. een starterpakket van Weber.

Duidelijke communicatie

Zodra de bestelling was geplaatst is de communicatie over de verzending goed tot stand gekomen. Ook een redelijke schatting van het moment van aflevering. De courier was vriendelijk en behulpzaam in termen van hoe met het product om te gaan in de montage. De montage volgens advies gemonteerd en verliep zonder problemen. Alsook dat het product naar verwachting was. Heel blij met de aankoop. Heel compleet. Een aanrader.

Snelle service, barbecue voor prima prijs!

Super fijne webshop

Super fijne webshop, ik had een vraag over een barbecue en werd direct telefonisch geholpen. Ik kreeg uitgebreid advies van een medewerker en heb vervolgens mijn bestelling geplaatst. Het was er al binnen een paar dagen en werd keurig afgeleverd. Ik raad dit iedereen aan!

3SOZGG152746803 tracking number

I never received my order

Waar blijft mijn pakketje?

20ste bbq-hoes besteld, 21ste bericht klaar voor verzending. Vandaag 27ste vragen ze om beoordeling, maar pakket nog niet binnen.

teleurstelling

levertijd 2-5 dagen. direct mail ontvangen dat het pakket aangeboden is om te versturen. Na 5 dagen maar eens bellen omdat er nog steeds geen track & trace nummer van is. Kortom, hopenlijk na 7 dagen zonder enige tegemoedkoming ga ik het pakket ontvangen. Dan zijn er genoeg andere plaatsen waar je kan kopen.

Als je geen haast hebt kun je hier rustig wat kopen

Prijzen zijn goed, maar Next day delivery hebben ze hier nog niet van gehoord. Duurde bij mij 9 dagen en een mailtje voor ik m'n bestelling kreeg. Ben ik niet meer gewend.

Als ik niet gebeld had na een week had m'n bestelling denk ik nog niet verzonden geweest

Titel verteld het verhaal. Na dik 1 week bellen. Warrig verhaal. Volgende dag bestelling binnen. Dat moet volgens mij anders kunnen.

Professioneel en goedkoop

Ik heb een Bastard Large compleet gekocht. Niet allen was hij 100 Euro's goedkoper dan de advies prijs, ik heb er ook een regenhoesje en een zak houtskool meegekregen. Verder hebben ze de Kamado helemaal naar mijn tuin gebracht. Absoluut aanrader.

Voorlopig niet goed.

Op 30/03/'22 een bestelling geplaatst, sindsdien niets meer van gehoord. Op 06/04/'22 een mail gestuurd voor meer info over de bestelling, nog steeds geen reply. Als ik daarbovenop meerdere automatische mails krijg voor een review, kan ik hier moeilijk positief op antwoorden jammer genoeg. Dit kan natuurlijk bijgesteld worden, bij verder contact.

Correcte prijs, snelle levering

Correcte prijs en snelle levering Een tevreden klant

Krijgbde verkeerdenzaken geleverd

Er zou contact zijn inmiddels is dat 5 dagen geleden.

Mooie aanbieding, snelle levering en veel betaalmogelijkheden.

Goed, na online bestelling binnen twee dagen geleverd. Erg fijn dat de website meerdere betaalmethodes aanbiedt.

Eerste contact prima, verdere afwikkeling slecht

BBQ besteld. Communicatie over levering zonder verpakking was uitstekend. Helaas wordt BBQ incompleet geleverd . Eerste na levering van bevestigingsmateriaal was incompleet. Tot op de dag van vandaag mis ik 4 rvs verdringen. Tot slot kwam er een ongeplande levering van het kolenrek. Deze bleek ook niet geleverd. Al met al een slordige zending en wacht ik nog op 4 rvs veerringen .

Als je het snel wilt hebben, bestel dan ergens anders.

Op zondagavond een Weber GBS Dutch oven duo besteld. Maar ik kreeg geen bevestiging via e-mail, dus op maandag gebeld. Ik sprak een dame en die gaf aan dat het waarschijnlijk de dag erna zou worden verstuurd. Ik weet dat ik verwend ben door bol.com en Coolblue en alle andere webshops, die leveren altijd de volgende de werkdag. Op woensdag belde ik nog een keer. Het was nog niet verstuurd, de medewerker die ik op maandag had gesproken had helemaal geen actie ondernomen. Maar toen sprak ik George. Hij heeft contact gehad met de afdeling logistiek en er persoonlijk voor gezorgd dat het verstuurd werd. Op zaterdag mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen. Ik vraag me af wanneer ik het anders zou hebben ontvangen, als George z’n verantwoordelijkheid niet had genomen. Hij volgde alles goed op en gaf mij terugkoppeling. Daarom krijgt deze zaak geen onvoldoende. Het is wel duidelijk dat dit vooral een tuincentrum is en ze online er een beetje bij doen. Ik zou hier alleen nog bestellen als ze een hele goede aanbieding hebben.

Onderdelen ontbraken

Weber smokefire gekocht en an sich zag die er prima uit. De BBQ werk gemonteerd geleverd helaas ontbraken bepaalde onderdelen. Ik heb ervoor gemaild en gebeld maar helaas: tot nu toe geen reactie.

Netjes ingepakt, snel geleverd,

Pakket kwam in 2 delen, stond netjes op de doos. Snelle levering, duidelijke informatie rondom levering, kortom zoals het hoort.

Maandag besteld, donderdag bericht niet op voorraad

Maandag product besteld Woensdag zelf mail gestuurd omdat ik niets ontving Donderdag mail dat product niet op voorraad was……

Prima prijs/kwaliteit

Jammer dat het met de bezorging even mis ging door tnt maar goed opgelost volgende dag toch geleverd. Al met al duurde het toch 6 dagen voor het bij mij was, toch jammer.

Mooie BBQ voor een goede prijs!

De BBQ is goed en snel geleverd

Goede uitleg, snelle levering,

In de winkel om advies (Bastard large) gevraagd en op advies online gekocht. Snelle levering, aardige bezorgers (mag ook wel eens gezegd worden) en goed advies. Heel blij met m’n aankoop.

Uitblinkend!

Snelle levering, heel goed verpakt, mooie prijs! In één woord geweldige deal! Nu nog uitpakken! Karina

Snelle goede service met A kwaliteit !

Vriendelijk personeel goede service

Goede prijs.

De beste prijs en ook nog eens een duidelijk antwoord als je vragen stelt. Aanrader fijn bedrijf.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg