Goed!

Overzichtelijke website. Snelle levering. Echte aanrader.

Keurig

Keurige levering binnen vooraf aangegeven tijd. Bbq hoes van prima kwaliteit en goedkoper dan op andere plaatsen.

Super service

Mijn nieuwe bbq hoes kwam kapot uit de verpakking. Ik kreeg direct een andere toegestuurd. Top!

Supersnelle levering en kwalitatief product.

product niet ontvangen

BBQ zou geleverd worden omstreeks 10 juni. Toen werd het 10 juli... toen nog later. Zouden leveringsproblemen door weber zijn.. terwijl bij weber ik de bbq de volgende dag had.... Raar en bijzonder

teleurstellend

24 mei via internet een BBQ Weber Pulse 2000 gekocht (met accessoires ) en betaald. Tot op heden nog niets ontvangen (niet op voorraad) ; maar wel deze enquete sturen?

slechte communicatie

steeds aan het bellen geweest over hoe het zat i.v.m de coronacrisis. eerst was het uitstel en daarna afstel, waarna ik geld terug zou ontvangen. nog steeds niets gezien. zelf steeds bellen en niets horen van bbq kopen

Matig in de zin van langzame terugstorting geld

Verkeerde hoes besteld kon m terugsturen maar nadat bbqhoes m ontvangen had geen terugbetaling, zelfs niet na mailtje. Na een telefoontje hebben ze het in orde gemaakt.

Adres verkeerd overgenomen & pakket totaal ergens anders afgeleverd

Correct opgeven adres verkeerd overgenomen. Product op verkeerde adres bezorgd in het dorp. Na email/telefonisch contact met BBQKopen.nl ben ik zelf maar gaan uitzoeken op welk foutief adres het pakket was afgeleverd om het vervolgens zelf te gaan ophalen.

Lang wachten en dan nog langer wachten op service die niet komt

Bouten die niet deugen, gedeukte poten, verbogen onderdelen ☹️

bbq werkt niet naar behoren

bbq werkt niet goed de temperatuur valt niet goed te regelen die wijkt vaak wel 100 graden af. heb hierover gebeld 2x maar er word niks aan gedaan.

Slecht

Volgens website is het op voorraad maar na 2 weken wachten nog niets ontvangen.

Goeie deal maar foute accessoire

Een mooie Weber Spirit II kunnen aanschaffen voor een scherpe prijs. Maar tijdens gebruik bleek dat de geadviseerde gevogeltestomer geschikt was voor de houtskoolbarbecue, maar dat we een andere hadden moeten hebben voor de gasbarbecue. Jammer.

Weber is prima, maar

We hebben 3 keer moeten mailen en een keer moeten bellen om eindelijk de bbq te kunnen ontvangen. De maandag vóór Hemelvaartsdag is hij besteld en de dag vóór Pinksteren binnen gekomen. Erg jammer deze lange wachttijd. Iedere keer werd weer beloofd dat hij de volgende dag bezorgd zou worden.

Nalatig in communicatie naar klant.

Weber gekocht bij bbqkopen .nl. Bbq was goedkoper dan bij andere webwinkels maar het proces van levering schorte nogal wat aan. Meerdere keren gemailt en geen reactie terug. 2 x gebeld en na het laatste belletje werd er actie ondernomen en had ik de BBQ de volgende dag in huis. Was niet leverbaar bleek de oorzaak te zijn. Excuses werden aangeboden en er werd daarna snel gehandeld. Bij betere communicatie in de vorm van en update met de klant was het wachten minder vervelend geweest.

Niet wat ik zou verwachten

Ik koop een product van 350€ en krijg geen reactie op mijn vragen, tot nu toe twee keer.

Gebrek aan goede communicatie blijft het meest bij

Ondanks de mooie aanbieding voor de geweldige Weber Master Touch Premium ben ik niet 100% tevreden over het geheel en dat is jammer. Waar het vooral aan schortte is goede communicatie. Op de website stond dat er 57 BBQ’s op voorraad waren ten tijden van mijn bestelling en dat de levering zou plaatsvinden tussen 30 juni en 2 juli. Toen ik in de week van 30 juni belde omdat ik in de buurt van Tilburg moest zijn en de BBQ op wilde halen werd mij verteld dat dat niet zou gaan want de levering was met een week uitgesteld en dit zou dan opschuiven naar 10 juli. Tot dat moment heb ik hier niets over vernomen en heb ook aangegeven dat ik dit spijtig vond. Uiteindelijk kreeg ik afgelopen week de vraag of ik een review wilde achterlaten omtrent BBQkopen.nl ik heb hierop een mail gestuurd aan ene L v/d Noort van Groenrijk Tilburg en hier heb ik precies nul komma nul reactie op mogen ontvangen, ook weer zeer spijtig en ik begrijp ook echt niet dat er zo met klanten wordt omgegaan. Maar misschien denkt Groenrijk Tilburg/ BBQkopen hier anders over. De BBQ kan ik iedereen aanbevelen en deze verkoper kan ik alleen aanbevelen aan mensen die meer geduld hebben dan ik en een gebrek aan communicatie niet erg vinden.

Goed snel en goedkoop

Goed snel en goedkoop

Beetje jammer dat ik nog niets heb ontvangen

Beetje jammer dat ik nog niets heb ontvangen

prima service!

Goed geholpen

Er wordt geluisterd naar de wens van de klant

Snelle levering, matige retourprocedure

De bestelling werd zoals afgesproken geleverd. Na ontvangst wilde ik de bestelling retourneren, waar ik een mail over gestuurd heb. Ik kreeg snel een mail terug met instructies. Nadat de retourzending bij bbqkopen.nl is afgeleverd heb ik twee mails gestuurd om te informeren of de retourzending is ontvangen en wanneer ik het aankoopbedrag terug zou ontvangen. Hier is niet op gereageerd, en er werd zelfs 2 weken na ontvangst (de wettelijke termijn) nog niet terugbetaald. Na een telefoontje werd mij beloofd dat ze het zouden uitzoeken en ik een mail zou ontvangen ter bevestiging. Na een aantal dagen stond het aankoopbedrag op mijn rekening, maar een mail heb ik nooit ontvangen. Ik hoop dat ze de retourprocedure verbeteren, verder is alles prima verlopen.

prettige ervaring.

Scherpe prijs en vlotte levering!

Uitstekende ervaring

Ik kan niet anders zeggen. Bestel procedure was snel en efficient. Uiteindelijk werd de levering 2 dagen uitgesteld maar daarover werd vooraf goed gecommuniceerd en hadden we ook alle begrip voor (combineren van een aantal ritjes naar onze woonplaats). Alles werd daarmee goed en tijdig geleverd en wij genieten nu van een top BBQ voor een scherpe prijs! Complimenten voor de logistiek!

Betrouwbaar en snele levering.

Winkel is wel betrouwbaar. Had ik besteld hoes voor bbq weber. Snel bezorgd en wel goede prijs voor top kwaliteit .

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg