Geen problemen, top!

Vlotte aankoop, snelle levering. Voordeliger dan dichter bij huis...

Voordelig en goede kwaliteit

Duidelijke site. Producten gemakkelijk te vinden. Eenvoudig bestellen en afrekenen.

Afspraken goed nagekomen

Afspraken goed nagekomen

Helemaal top! Product en service

Een Weber Summit gekocht en helemaal tevreden. Materiaal is gewoon super en de service was gewoon top. Snel geleverd, vriendelijke chauffeur, heeft oude bbq meegenomen en de prijs was lager dan gemiddeld .

Heldere site, makkelijk kiezen, snel bestellen en op tijd geleverd.

topservice

weber Connect hebben ze gewoon teruggenomen omdat het niet voldoet. is berekend met een ander product. kan niet anders zeggen top service.

Fijn en goed advies. Goede prijs verhouding

ja wat kan ik.meer zeggen dan wat hierbovenbeschreven. Gewoon goed

Bijna ging alles goed verder heel tevreden

Super!!

Snelle complete levering van een top bbq!

Super service

Eerst in de winkel geweest voor informatie. Groenrijk Tilburg, daarna besteld en mooi thuis afgeleverd.

Goede verhaal in de winkel, online besteld

Goede service in de winkel, terecht de goedkoopste, uiteindelijk online besteld en snel geleverd.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg