Nog niets geleverd na paar weken, geen updates, wacht op reactie

Bestelling gedaan, betaald met creditcard, snelle bevestiging, maar vervolgens geen levering of mail mbt status. Mail gestuurd naar klantenservice, al meer dan week geen reactie van bbqkopen, oftewel groenrijktilburg. Niet aanbevolen

Slecht

Bestelling gedaan. Per ongeluk op afhalen geklikt (daarna zag ik dat dit in Tilburg was). Direct mail gestuurd dat dat wat te ver is en of hij dichterbij opgehaald kan worden of kan worden opgestuurd. Geen enkele reactie meer gehad.

Service laat te wensen over

Mooie bbq gekocht die op voorraad zou zijn. Krijg netjes een mail waarin ik kan kiezen voor de afleverdag. Dan neem je daar vrij voor en krijg je dag van te voren te horen dat de bbq is uitverkocht. Moest ik nog een dag vrij nemen om hem zelf op te halen zodat ik hem op tijd binnen zou hebben.

het woord klantenservice niet waar

Naar aanleiding van een beschadigd product een retourmelding gedaan. Na het terugzenden van onze kant zou er een nieuw product worden toegestuurd. Na 3x gebeld te hebben en de belofte dat we teruggebeld zouden worden hebben we tot op heden nog niks gehoord. na 3 weken een product ontvangen dit bleek echter het retour gestuurde product en dus beschadigd. uiteindelijk maar geld terug gevraagd. bestel hier nooit meer

Goed product.

Product voldoet aan de verwachtingen. Service kan beter, geen verzenddatum bekend. Geen track en trace gegeven. Wachten tot het binnen komt.

Echt jammer van de slechte reactie bij afwijkingen

Hebben mooie en goede spullen, diverse keren iets besteld. Laatste aankoop nog niet binnen (ca 4 weken geleden), inmiddels al 2 keer een mail verstuurd—> 0 reactie - slecht hoor, echt jammer

Prettige ervaring met personeel in de winkel met duidelijk en goed advies

Onprofessioneel

Een bbq besteld die bezorgd zou worden. Levering kon pas meer dan 1 1/2 week later en werd vervolgens helemaal niet bezorgd ondanks dat ik wel een mail.had gekregen met een tijdvak. Toen ik belde bleek de hele bbq niet eens op voorraad te zijn en hadden ze mij daar niet over ingelicht en kon de bbq pas 4 dagen later bezorgd worden als het goed was. Aangezien de bbq nog bij het bedrijf geleverd moest worden had ik daar weinig vertrouwen in. De medewerker die mij te woord stond gaf mij ook niet het gevoel dat het zeker zou zijn dat de bbq dan wel geleverd zou worden. Beetje vreemd om een bbq te verkopen die je niet op voorraad hebt, maar die je als klant wel hebt betaald en waarvoor je wel een middag op hebt zitten wachten. Geen echte excuses gekregen. Geld wel netjes de volgende dag terug gekregen,

Slechte communicatie

Bbqkopen.nl verkoopt dingen die niet beschikbaar zijn. Je moet hier zelf achterkomen door te bellen. Op een mail wordt niet binnen een week gereageerd.

helemaal geweldig

keurig verzorgd en verpakt, het product bevalt geweldig.

teleurgesteld

Er word gevraagd om een review en om kans te maken op een prijs een foto te plaatsen. Dat wil ik wel maar helaas...... Nu 16 dagen na mijn bestelling heb ik nog steeds niets ontvangen. 1 product was niet voorradig en daar heb ik netjes mijn geld voor terug gekregen echter de rest vd artikelen nog steeds niet ontvangen. Al 2x gemaild en 2x iemand aan de telefoon gehad. 1 beloofd me via de mail te informeren en 5 dagen later nog steeds niks ontvangen, de ander houdt wel woord maar geeft aan dat er geen verzendlabel gemaakt kan worden. Erg vreemd allemaal. Op de website word aangegeven levering tussen 2 en 5 dagen maar na 16 dagen nog steeds niets. Dit maken ze dus echt niet waar. Wanner ik het nou krijg? goede vraag er is nu gezegd komende week maar ik wacht in spanning af.

Komen afspraken niet na

Eerste afspraak begin van de week leveren. Woensdag gebeld, nee wordt vrijdag of zaterdag. Uitgelegd dat ik zaterdag 12 man te eten krijg. “Ik ga het nogmaals vertellen dat hij vandaag uiterlijk donderdag op transport gaat. Zaterdag zelf gebeld. Was niet op transport gegaan. Komt nu woensdag pas. Dat is dus te laat. Nu zelf maar van Kortgene naar Tilburg gereden om de bbq op te halen (260km) er kon nog geen hoesje of zakje houtskool af voor het ongemak! GEEN SERVICE.

Waardeloos

Drie weken geleden besteld. Nooit niks van gehoord. Nu maar op een ander gekocht die wel iets wilde verkopen.

Product kwam beschadigd binnen, geen reactie op mijn bericht

Aankoop ging prima, bezorging ook. Maar er zit beschadiging op de barbecue. Hier een mail over gestuurd. Maar geen reactie op ontvangen. Kan nog gebeuren natuurlijk, mocht dit zo zijn dan pas ik mijn score aan naar 5. Maar op dit moment niet zeer tevreden.

Rampzalige levering en service

In de winkel heel goed geholpen. Thuis bbq besteld. Na 1,5 week niets gehoord te hebben een mail gestuurd. Na nog eens 5 dagen gebeld. Erg lang in wacht gehangen om uiteindelijk dit antwoord te krijgen: bij het picken hebben we gezien dat de bbq er niet is dus we annuleren de bestelling. Nog om korting op volgende bestelling gevraagd, moest ze overleggen en dan zou ze terugbellen. Niet gebeld natuurlijk wel enkele dagen later een mail dat het niet kon. Bbq stond nog altijd gewoon als beschikbaar op website. Eens en nooit meer dus.

Uitstekend en snel geregeld

Goed geregeld… levering (wel een beetje lang) conform afspraak en op tijd.

Netjes bezorgd, helaas niet alles direct ontvangen

Mijn bbq is keurig netjes thuis bezorgd. Jammer dat de raincover toch niet werd mee geleverd hoewel dat wel was toegezegd. Zou nog diezelfde week worden nageleverd echter was ie toch nog niet voorradig. Ik hoop de raincover alsnog spoedig te ontvangen.

Goede ervaring redelijk snelle levering

Heb een Grill Guru Large compleet gekocht, deze werd redelijk snel geleverd. Nette chauffeur, net volgens de afgesproken tijd. Ook handig dat je, je bestelling kan volgen. Helaas was de BBQ beschadigd, dezelfde dag gebeld, kreeg het advies even een mail te sturen. Dit dus ook gedaan. Later op de dag had ik toch nog even een vraag. Toch maar ven gebeld onder vermelding van ticketnummer. Netjes te woord gestaan de omruiling werd ook gelijk geregeld, zou spoedig een mail ontvangen. Alleen vergat deze vriendelijke vrouw dit door te zetten in het systeem. Na twee dagen wederom gebeld, vriendelijk geholpen en met een klein half uurtje netjes een mail met daarin de mogelijkheid voor een leveringsafspraak en de andere BBQ retour te geven. Prima opgelost!!

Top service!! En top bbq!!

Goed.

Goede service en de track en tracé werkt perfect. Zeer vriendelijke chauffeur

Levering duurde een weekje maar wel goede prijs!

Levering duurde een weekje maar wel goede prijs! Niet geschikt als je iets snel nodig hebt alleen.

Prachtige bbq

Goed materiaal en goed geleverd!

Geleverd, maar duurt even.

Ondanks dat de spullen op de website op voorraad stonden duurde het toch een week voordat het verzonden werd.

Matig

Wanneer gaan jullie leveren, duurt wel erg lang vind ik. Bbq is 15 april besteld

Redelijk

Bestelproces en afhandeling perfect, echter de bezorging niet, chaufeur kwam de Bastard van 130kg zonder laadklep brengen dus het was nogal een gehannes om hem op een beetje normale manier uit de bus te krijgen, niet de schuld van de chaufeur, hij deede zijn uiterste best maar de planning had hier beter op moeten letten dat dit eigenlijk niet verantwoord was.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg