Mijn bestelling, betaling en bezorging verliep allemaal naar wens

Heb mooie tuinmeubelstoelen gekocht. De betaling verliep wat moeizamer waardoor ik geholpen werd. De bestelling kwam vlug en goed afgeleverd.

vriendelijke behandeld

Ik kreeg mijn zending binnen en zag dat het beschadigd was. gelijk op gebeld en ze hebben me vriendelijke te woord gestaan. dezelfde dag mijn zending opgehaald en een nieuwe gebracht! Dit is pas service bedankt!

Mooie picknick tafel met parasol

Van makkelijke bestelling tot prettige aflevering, een prima ervaring! Paar weken wachttijd. Mooie picknick tafel en prima parasol. De parasol was een extraatje voor een kleine meerprijs, dat is wel terug te zien in de kwaliteit an het doek. Die is niet waterdicht. Maar niets te klagen, mooie moderne set, we zijn er blij mee!

volledige montage

volledig gemonteerd en zo enorm prettig geholpen door de klantenservice van deze webshops

Fantastisch!

Ziet er top uit en de levering was perfect

Waar is het?

Per telefoon NIET bereikbaar.. Mail NIET bereikbaar.. Meerdere malen in contact proberen te komen waar ons 'tafeltje' blijft. Ik denk dat de boot gezonken is?

Uitstekende service en prachtige tuinset!

Onlangs heb ik bij Tuinmeubels.nl een loungeset besteld en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. De website is overzichtelijk en biedt een ruim assortiment aan tuinmeubelen van hoge kwaliteit. De productinformatie was duidelijk, wat het kiezen van de juiste set vergemakkelijkte. De levering verliep sneller dan verwacht; binnen drie werkdagen stond de loungeset al in mijn tuin, keurig verpakt en in perfecte staat. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam bij het plaatsen van de set. Wat ik vooral waardeer, is de klantenservice. Ik had vooraf enkele vragen over het onderhoud van de meubelen en kreeg snel en deskundig antwoord. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Tuinmeubels.nl. Kortom, een betrouwbare webshop met uitstekende service en kwaliteitsproducten. Ik kan Tuinmeubels.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar mooie en duurzame tuinmeubelen.

Assortiment vita

Vita merk zijn we heel tevreden over prijs kwaliteit

Super fijne ervaring bij deze site!

Hoge kwaliteit, snelle levering

Handige webshop, goede productinformatie, snelle levering, aardige bezorgers

prima levering, jammer dat mijn klacht over een defect aan het geleverde product niet wordt opgepakt

Ik heb jullie een parasol plus parasolvoet besteld, en twee stoelen. De levering was snel en netjes, daar kan ik niets op aanmerken. Bij het uit de doos halen van de parasol bleek er echter een scheur in de hoes te zitten. Ik heb vervolgens contact met jullie opgenomen en in eerste instantie werd hier voortvarend op gereageerd. Ik heb foto's gestuurd en gevraagd of er een nieuwe hoes geleverd kon worden, maar toen bleef vervolgens elke reactie uit. Ondanks herhaaldelijke rappels heb ik geen enkele reactie meer ontvangen. Zeer onklantvriendelijk. Ik heb voor € 700,- aan spullen besteld en stel in mijn ogen een hele normale vraag omdat ik een product heb ontvangen dat niet voldoet aan de verwachting. De parasol is prima maar ik zou graag een hoes willen ontvangen zonder scheuren erin. Echter, zoals aangegeven, ontvang ik geen enkele reactie meer op mijn herhaaldelijke mails en als ik het nummer van de klantenservice bel krijg ik een bandje waarop is ingesproken dat jullie het te druk hebben om me te woord te staan.

Uitstekend!

Top tuinset! Communicatie over de bezorging is ook goed geregeld. Goede service van begin tot eind!

Heel blij met mijn tuinset!

Mooie tafel met stoelen besteld, snel geleverd erg blij mee!

Ik ben zeer tevreden, complimenten.

Zeer vriendelijk geholpen, goede service. Volgende keer bestel ik weer!

Probleem snel en accuraat opgelost

Levering duurde wat lang. Bleek al wel direct ingepakt maar om 1 of andere reden niet verstuurd. Waarschijnlijk in de hectiek van de Paas drukte. Na telefoontje snel opgelost

Goede kwaliteit, moeilijk te bereiken

Het kijken naar de meubels in Tilburg, het bestellen en de levering zelf waren helemaal prima. De communicatie over wanneer de levering komt of het bellen gaat echter lastig. Bellen gaat niet en je wordt doorverwezen naar een website waar ik nog nooit geweest ben. Uiteindelijk via de mail wel contact gehad maar makkelijk is anders.

Communicatie en levering mag beter

Over het algemeen prima. Wat wij minder vonden was dat de meubels niet gemonteerd geleverd werden. Dit was een beetje vreemd. Dus ook al het verpakkingsmateriaal bleef achter. Ik had nergens gelezen dat het op deze manier werd bezorgd. Daarnaast hebben we zelf moeten vragen om een tijdslot voor levering, dit zou natuurlijk niet moeten…

Voldoende

Twee kunststof stoelen gekocht. Op de website wordt vermeld dat er een afspraak gemaakt wordt om te bezorgen. Dat klopt niet ( ik kreeg zomaar opeens bericht dat de bestelling die middag op de stoep zou staan. Ook waren er kleine beschadigingen aan de stoelen. Op zich mooie stoelen en goede kwaliteit. Ook een goede prijs.

Zeee tevreden

Goed ingelicht over de bezorging. Vriendelijke chauffeur! Wel.een opmerking over levering. Pakket was heel zwaar 50 kg en groot en de chauffeur was alleen.

Slechte communicatie

Ik had 2 weken geleden een ligstoel met kussen besteld , de levertijd zou 2-5 werkdagen zijn maar niks geleverd, zelf gebeld maar kreeg geen contact, toen maar naar de winkel gebeld en daar hadden ze het nagekeken en bleek dat de kussen er niet was , ik had ook al een mail gestuurd en daar zeiden ze dat het voor het weekend opgelost zou zijn ( dus niet en niks meer gehoord) dus afgelopen maandag maar weer gebeld kreeg een vrouw aan de lijn die net terug was van vakantie en die heeft het nagekeken en kwam met een oplossing, het ligbed wordt vandaag bezorgd en het kussen als het goed is ook nog deze week

Goede prijs kwaliteit

Goede ervaring alleen bij ophalen parasolvoet moest ik eerst naar winkel rijden om te betalen en weer terug naar het magazijn Was niet goed gecommuniceerd door de medewerker. Verder alle medewerkers waren zeer vriendelijk

Meedenkend in oplossingen!

Erg snelle en aardige reactie per mail en telefonisch makkelijk bereikbaar! Meedenkend in oplossingen en vragen over meubels. Gaven eerlijk antwoord op vragen.

Geweldige tuinset!

Levering was goed geregeld, tuinset kwam in één geheel aan. Kussens zaten netjes verpakt in plastic. Tuinset is helemaal naar verwachting. Dus nu kunnen wij lekker van de zon genieten met onze tuinset.

Fijn proces

Het bestellen ging soepel en snel mijn bestelling werd op afspraak bezorgd ik kon precies zien waar mijn bestelling was toen hij aankwam werd hij netjes weg gezet. Echt een top bestel proces

Super fijn

Een mooi tuinset van vita besteld. Op tijd geleverd zodat we nog lekker wat zonnestraaltjes mee konden pakken afgelopen week! Fijne klantenservices en een aardige jongen die ik aan de lijn kreeg. Super fijn!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg