Probleem snel en accuraat opgelost

Levering duurde wat lang. Bleek al wel direct ingepakt maar om 1 of andere reden niet verstuurd. Waarschijnlijk in de hectiek van de Paas drukte. Na telefoontje snel opgelost

Goede kwaliteit, moeilijk te bereiken

Het kijken naar de meubels in Tilburg, het bestellen en de levering zelf waren helemaal prima. De communicatie over wanneer de levering komt of het bellen gaat echter lastig. Bellen gaat niet en je wordt doorverwezen naar een website waar ik nog nooit geweest ben. Uiteindelijk via de mail wel contact gehad maar makkelijk is anders.

Communicatie en levering mag beter

Over het algemeen prima. Wat wij minder vonden was dat de meubels niet gemonteerd geleverd werden. Dit was een beetje vreemd. Dus ook al het verpakkingsmateriaal bleef achter. Ik had nergens gelezen dat het op deze manier werd bezorgd. Daarnaast hebben we zelf moeten vragen om een tijdslot voor levering, dit zou natuurlijk niet moeten…

Voldoende

Twee kunststof stoelen gekocht. Op de website wordt vermeld dat er een afspraak gemaakt wordt om te bezorgen. Dat klopt niet ( ik kreeg zomaar opeens bericht dat de bestelling die middag op de stoep zou staan. Ook waren er kleine beschadigingen aan de stoelen. Op zich mooie stoelen en goede kwaliteit. Ook een goede prijs.

Zeee tevreden

Goed ingelicht over de bezorging. Vriendelijke chauffeur! Wel.een opmerking over levering. Pakket was heel zwaar 50 kg en groot en de chauffeur was alleen.

Slechte communicatie

Ik had 2 weken geleden een ligstoel met kussen besteld , de levertijd zou 2-5 werkdagen zijn maar niks geleverd, zelf gebeld maar kreeg geen contact, toen maar naar de winkel gebeld en daar hadden ze het nagekeken en bleek dat de kussen er niet was , ik had ook al een mail gestuurd en daar zeiden ze dat het voor het weekend opgelost zou zijn ( dus niet en niks meer gehoord) dus afgelopen maandag maar weer gebeld kreeg een vrouw aan de lijn die net terug was van vakantie en die heeft het nagekeken en kwam met een oplossing, het ligbed wordt vandaag bezorgd en het kussen als het goed is ook nog deze week

Goede prijs kwaliteit

Goede ervaring alleen bij ophalen parasolvoet moest ik eerst naar winkel rijden om te betalen en weer terug naar het magazijn Was niet goed gecommuniceerd door de medewerker. Verder alle medewerkers waren zeer vriendelijk

Meedenkend in oplossingen!

Erg snelle en aardige reactie per mail en telefonisch makkelijk bereikbaar! Meedenkend in oplossingen en vragen over meubels. Gaven eerlijk antwoord op vragen.

Geweldige tuinset!

Levering was goed geregeld, tuinset kwam in één geheel aan. Kussens zaten netjes verpakt in plastic. Tuinset is helemaal naar verwachting. Dus nu kunnen wij lekker van de zon genieten met onze tuinset.

Fijn proces

Het bestellen ging soepel en snel mijn bestelling werd op afspraak bezorgd ik kon precies zien waar mijn bestelling was toen hij aankwam werd hij netjes weg gezet. Echt een top bestel proces

Super fijn

Een mooi tuinset van vita besteld. Op tijd geleverd zodat we nog lekker wat zonnestraaltjes mee konden pakken afgelopen week! Fijne klantenservices en een aardige jongen die ik aan de lijn kreeg. Super fijn!

Collectie

Hele brede collectie en heel goed geholpen door de keuzehulp om mijn keuze te kunnen maken ook vriendelijke klantenservice en snelle levering

Service verbeterd!

Heb parasolhoes besteld en verkeerde gekregen. Telefoon wordt niet opgenomen en op email wordt niet gereageerd! Update: Ik heb iemand kunnen bereiken bij Groenrijk die mij perfect heeft geholpen. Ondertussen heb ik de juiste hoes binnen gekregen. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden.

goed maar levering duurde wel lang

prima tafel en goede communicatie rond afleveren van de goederen *(zowel de klantenservice als de chauffeur). Was alleen jammer dat het wat lang duurde voordat de bestelling daadwerkelijk is geleverd.

Levering ging zonder problemen. En ook de nalevering was perfect. Alleen het transport bedrijf heeft weinig optie om de aflevering aan te passen. Maar dan komen ze alsnog een andere dag bij niet thuis. Super tevreden.

Goed product lastige service

Mooi product besteld helaas verkeerd geleverd. Daarna diverse mails en belletjes gewaagd zonder succes. Pas toen ik het tuincentrum belde (ipv het nummer van de wenshop) werd er opgenomen. Daarna snel geholpen. Helaas dus wel een week overheen gegaan…

Niet voor herhaling vatbaar

Online besteld en betaald. Levering na 8 dgn. Klantenservice niet bereikbaar .. 2 x meer dan 20 min in de wacht en dan disconnected. Om 3 uur is er een bandje voor voicemail waarbij er gezegd wordt dat het vanaf half zes is.

Netjes en komen afspraken na

Goede ervaring met Tuinmeubels. Ze zijn goedkoop en komen netjes op tijd en gratis afleveren. Helaas had de tuintafel wat kleine zaken die niet goed waren, maar dit werd adequaat afgehandeld. We hebben nu een mooie en betaalbare tuintafel staan en zijn tevreden over dit bedrijf.

Mooi product, maar slechte levering en communicatie

Levering duurde veel langer dan toegezegd, de klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Op een mail wordt wel gereageerd, maar weinig informatief. Het bestelde wordt door een ander bedrijf geleverd dan oorspronkelijk in de mail stond, ook die track& trace werkt slecht en uiteindelijk wordt de tafel op een foutief huisnummer in mijn straat geleverd. Het product is overigens uitstekend!

Prachtig tuinmeubel, nette levering

Site duidelijk, informatie correct, eenvoudig bestelproces. Prachtig tuinmeubel, nette levering. Levering kwam 2 uren eerder dan aangegeven, was gelukkig thuis.

Tevreden over de levering

We hebben een overkapping besteld en is goed geleverd… verder moeten wij deze nog plaatsen. Ook netjes geholpen aan de telefoon .

Lange wachttijd klantenservice

Ligstoelen slecht verpakt, vuil, beschadigd en incompleet ontvangen. Via contactformulier na dagen nog steeds geen contact, via telefoonnummer niet bereikbaar (na 10 minuten in de wacht opgehangen en via de winkel gebeld). Uiteindelijk contact gekregen, ontbrekend onderdeel snel ontvangen en gecompenseerd voor vuil/beschadigde levering. Eind goed al goed. Uitgaande producten graag beter controleren voordat ze verzonden worden en mensen niet tot in de treuren in de wacht houden als ze bellen dit doet afbreuk aan het gevoel dat je serieus wordt genomen.

Top bedrijf, ik mistte een veer van mijn bestelde hangstoel en per direct werd deze nagestuurd, super geregeld.

Geweldig!

Tuinset online besteld, zeer goede communicatie, werd snel geleverd, er zat 1 verkeerde stoel bij, gebeld en het werd direct opgelost, Tuinset zit prima, mooie kwaliteit en degelijk materiaal! Wij zijn heel blij met de tuinset en zouden iedereen tuinmeubels.nl aanbevelen.

Goede levering van product

Geleverd volgens afspraak