geleverd volgens afspraak

Goed geregeld

Geweldige tafel en heel goed verpakt zeer te vrede

Keurig op tijd geleverd.

Keurig op tijd geleverd, zou wel fijn zijn geweest als er een optie werd geboden door de bezorgers om te helpen bij het neer en opzetten ( eventueel tegen betaling) met name de poot van 125 kg voor ons onhandelbaar.

Super tafel en goede actie van de klantenservice

De tafel die we besteld hebben is echt super. Er bleek wel een onderdeel te missen in de doos, maar na snel schakelen met de klantenservice werd dit perfect opgelost!

Hele goede service

Ik had tuinstoelen besteld die snel geleverd waren. Uitstekende service!

Perfecte bezorging

Telefonische uitstekend geholpen. Van daaruit mijn bestelling geplaatst. Snelle levering keurig en snelle bezorging. Nu even wachten dat ze het komen ophangen. Ben heel tevreden . Dank hier voor.

Goed werk heeft tijd nodig!

Door de grote vraag naar tuinmeubelen was onze bestelling vertraagd. Uiteindelijk goed en netjes opgelost door de medewerkers van tuinmeubelen.nl/groenrijk! Komend weekend wordt onze bestelling geleverd, kijken er naar uit.

alles prima in orde

De bezorging was niet binnen een dag of zo maar dat maakt niet uit in dit geval. Levering werd 2 dagen van tevoren voorspelt op 14:25 in de namiddag op een datum die ik eerder had aangegeven. De bezorger was een half uurtje later wat acceptable is. Tafel was makkelijk te monteren.

Zeer slecht

Loungeset nog geen jaar uit, helemaal doorgezakt. Geen garantie. Zaak beweert dat dit door toedoen van ons is gebeurt wat absoluut niet het geval is.

Snelle service en denken mee in opties

Super snel geholpen. Mooie stoelen. Konden stoelen bij magazijn ophalen gezien we in de buurt waren. Stond gelijk klaar.

Prima stoeltjes geleverd voor een leuke prijs

Het bestellen ging makelijk en soepel, alleen de track en trace ging vreemd. Ik kreeg bericht van Post nl en van DHL, maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen en is correct via Post nl geleverd.

Wij zochten twee Suns loungestoelen met hocker, Faros. Deze waren ook in Apeldoorn te krijgen maar helaas niet de kleurstelling die wij wilde. Op google terecht gekomen op de website van Tuinmeubels. Na een mail en telefonisch contact de stoelen en hocker in onze kleurstelling kunnen bestellen. Service, klantvriendelijkheid, meedenkend, bezorgen. Vriendelijke behulpzame chauffeur. Helemaal happy

Zeer goede kwalirteit, kleur precies als op foto

Netjes op afspraak geregeld en goed vepakt bezorgd (wickerstoelen)

Goede tuinstoelen

Zeker ook prima op tijd geleverd

Alles top!

Fijn snel en makkelijk besteld en binnen 4 dagen geleverd!

Prachtige tuintafel, snel geleverd

Op vrijdag gebeld voor een tuintafel of deze op voorraad was. Besteld en een week later geleverd. Prachtige kwaliteit en lekker groot, 2m40

goede service

goede service en de tuintafel is geweldig

Niets aan veranderen hij is perfect.

Gewoon zo door gaan.

Totaal verkeerde set geleverd.

Er is een totaal verkeerde set geleverd. Na diverse telefoontjes iemand gesproken die het netjes opgelost heeft. Binnen 2 werkdagen word de set omgeruild tegen de juist. Hopen dat het dan wel de juiste is.

Zeer snelle levering

Een overkapping gekocht en binnen een week geleverd. Ronduit geweldig

Tot de levering oké, maar daarna slecht helaas :-(

Wij hebben 2 teakhouten ligbedden gekocht. De bedden werden vanmorgen keurig op de afgesproken tijd bij ons thuis afgeleverd in kartonnen verpakking. Tijdens het uitpakken van 1 van de bedden zagen wij dat het hout gebarsten was en heb ik direct telefonisch contact gezocht met Tijn van de webshop om het kapotte bed te melden. Omdat ik op de website heb gezien dat de bedden uitverkocht zijn vroeg ik of er wel een nieuw bed geleverd kan worden aan ons ivm het kapotte bed. Tijn zou gaan informeren en mij vanmiddag terug bellen. Toen ik om 16.45 uur nog niks gehoord had van Tijn heb ik zelf gebeld. Kreeg een collega die mij beloofd had dat Tijn mij direct terug zou bellen. Helaas moest ik om 17.30 zelf weer bellen om te melden dat ik nog steeds niet gebeld was door Tijn. De collega vertelde dat Tijn onverwacht naar huis is gegaan en er wordt mij beloofd dat Tijn mij morgenvroeg gaat bellen. Erg jammer dat afspraken niet nagekomen worden en ik dus nog steeds niets weet over de oplossing van mijn kapot geleverde bed!

Slechte communicatie over levering

Op de dag van levering kwam het bestelde niet, hele dag voor niets zitten wachten. De parasolvoet had een handvat toen ik die bestelde .toen ik dat in de review zette werd gelijk de foto veranderd en het handvat eraf gehaald. Maar op de internet site staat hij wel met handvat zie foto. Op de review en op de mail wordt niet gereageerd vandaar zeer slechte communicatie. en foute levering. Merk: Lesli Living

Na wat problemen met de verzending was de service verder prima

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk ben ik blij met mijn stoelen en de persoonlijke wijze waarop problemen met de verzending zijn opgelost.

levering mooi kunnen volgen, altijd leuk

de stoelen zitten als gegoten, tevreden klant!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg