Prima,

Prima, levering goed en op tijd.

Snelle correcte levering

Mijn tuinmeubels bestelde ik op donderdag en ze werden al op zaterdag thuis afgeleverd door een vriendelijke en behulpzame man.

Klantvriendelijk!

Bij tel contact alle medewerking van wat mogelijk is.

Perfecte service

Snelle levering van onze loungeset. Echter de loungeset was zwaar beschadigd in de doos. Hier kon Tuinmeubels.nl uiteraard niets aan doen. Op dezelfde dag nog werd de beschadigde set weer opgehaald en 2 dagen later werd een nieuwe set bezorgd.

Klacht afhandeling kan beter

Beide tuinstoelen kapot geleverd. Gebeld, gemaild, whatsapp en sociale media melding gemaakt. Duurde even voordat het werd opgelost. Uiteindelijk tevreden.

Boven verwachting

Uitzoeken via internet kan soms een teleurstelling zijn als t product geleverd wordt, dit was t tegenovergestelde. Ik ben blij verrast over de kwaliteit en het besyelde product. Een aanrader. De bezorging was ook prima en een zeer vriendelijk chauffeur

teleurgesteld.

Ik heb besteld en betaald, maar de stoelen waren er niet. Nu moet ik wachten. Terwijl ik van andere bedrijven allang melding heb gehad dat ze er weer zijn. Ik ben teleurgesteld. Jullie hebben me wel gebeld of ik de bestelling wilde handhaven, maar toen wist ik nog niet dat ik langer op jullie zou moeten wachten.

Mooi tafel

Prachtige tuintafel aan concurrerende prijzen

Alles was goed verpakt. En omdat het zo zwaar was, werd het netjes binnen gezet.

slecht en goed

de 2 tuinstoelen die ik kreeg waren verschrikkelijk. Aan alle kanten hard en totaal niet comfortabel. Zeer kleine uitvoering bovendien, leken nog net geen kinderstoelen. De service daarentegen om de stoelen te retourneren was bijzonder. Fantastische service. Ondanks dan de slechte stoelen heb ik aan Uw bedrijf een prima indruk overgehouden. Vr. gr.

vriendelijk, snel en op tijd geleverd.

vriendelijk, snel en op tijd geleverd.

Super service

Goed geregeld en super service

Topproduct - topservice

Wij hebben een Rota Gazebo MR grey 360x360x250cm besteld bij Tuinmeubels.nl. Zeer goed geholpen met een prima leverservice. Montagehandleiding was duidelijk. Adequate informatie bij vragen, wij hadden een klein euvel en dat werd prima en zeer snel verholpen. Al met al een prima product en een heel goede service. Wij zijn erg blij en kunnen de zomer genieten van een mooie overkapping! Jeffrey en collega's bedankt :)

niet compleet afgeleverd

Ben erg blij met de tuinstoelen, alleen jammer dat de zitkussens er niet bij zaten. Heb hier telefonisch contact over gehad met een van uw medewerkers en hij vertelde dat de kussens apart geleverd worden. Hier hopen wij dan maar op. Verder ben ik heel tevreden.

Goede communicatie met klantenservice. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Levering zo snel als mogelijk en prima prijs.

vraagteken

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen had een mailtje gestuurd hieromtrent maar nog geen reaktie in afwachting dus

Snel en volgens afspraak geleverd en zeer tevreden met aankoop

Snel en volgens afspraak geleverd en zeer tevreden met aankoop van de Lesli Living tuintafel.

Prima service!

Makkelijke online te bestellen en snelle levering. De bezorger was op afsgesproken tijd en nam de dozen weer mee. Het enige “nadeel” van online bestellen is dat we ze zelf in elkaar moesten zetten.

Goede afspraken levering

Duidelijke communicatie omtrent levering en dergelijke. Zelf kunnen kiezen wanneer levering.

Bestellen verliep heel vlot. Keurig op de hoogte gehouden . Het was makkelijk om een datum te plannen voor bezorging. De bestelling werd precies op tijd geleverd. Pluim voor de bezorger.

goedkoop(ste) interne communicatie kan beter

tuinbank besteld, en opgehaald bij Groenrijk-Tilburg. Hierna kreeg ik alsnog het verzoek om een levering van deze tuinbank in te plannen....Dus intern zijn er mbt de communicatie nog verbeteringen mogelijk. Verder tot nu toe tevreden. (bankje staat nog niet in elkaar)

Wij hadden 4 stoelen besteld, maar van een stond een poot scheef. Deze wordt direct omgeruild.

Een uitstekende ervaring

De telefonische afhandeling van mijn aankoop en aanvullende vragen is adequaat en efficiënt afgedaan

Produkt zoals verwacht en snelle levering

Snel en correct geleverd.

Levering was snel en correct. Klein minpuntje was dat de kussens behorende bij de band niet verpakt waren en daardoor wat vuil met stof e.d. Dit was eenvoudig op te lossen met een bezempje maar bij het leveren van een nieuwe bank zou hier iets meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg