Het product ziet er netjes uit en is op tijd geleverd.

Was cadeau voor onze ouders. Super snel geleverd. Is voor hun opgebouwd, afval mee genomen. Set is comfortabel, kwaliteit goed. Onze ouders zijn zeer tevreden

Snelle en keurige levering

Besteld en 1 dag later geleverd Vooraf telefonisch geïnformeerd over tijd van verzending .

Vandaag besteld volgende dag in huis..

Snelle levering, komen afspraken na. Goede prijs .

Prima geholpen

Goede kwaliteit meubels! Zeker een aanrader

Snel en zoals verwacht

Geen opmerkingen, zoals het moest

Mooie tafel, fijne persoonlijke service

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik de volgende dag gelijk gebeld voor het maken van een bezorg afspraak, tegen een kleine meerprijs is de tafel zelfs gemonteerd door een vriendelijke bezorger van het bedrijf. Kortom een zeer tevreden klant!

Goede kwaliteit, zorgvuldig geleverd

Mijn nieuwe loungeset hier besteld en binnen 2 dagen geleverd, ook nog eens in de tuin neergezet! Zeker een aanrader.

Wat fijn dat er nog z’n bedrijven bestaan

Alles volgens planning en netjes 30 min vooraf gebeld dat ze eraan kwamen

Goede klantenservice

Goede klantenservice

Precies de parasol die wij verwachtten. En snel geleverd.

Fijne parasol voor op ons balkon

goede snelle levering

Makkelijke site

Snelle levering Prima service

snelle levering,juiste informatie

Na een fijn contact te hebben gehad heb ik mijn bestelling gedaan. Binnen 1 dag werd ik gebeld voor het maken van een afspraak om de bestelde tuinset te komen leveren. Dit werd al binnen 2 dagen gedaan en zo konden wij heerlijk genieten van ons nieuwe tuinset voor in onze vakantie!

Goede service, snelle levering

Had een tuinsetje besteld en kreeg al snel een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering. Prima geregeld! De bezorger was ook erg vriendelijk (volgensmij van hun eigen zaak) en heeft netjes geholpen de spullen achter in de tuin te zetten.

Juiste prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Heel blij met mijn nieuwe tuinset.

Online bestelling snel en keurig geleverd!

Mijn pakket is sneller dan verwacht en netjes afgeleverd.

prima verzorgd en netjes afgeleverd

zou alleen aangeven dat er geen gasvulling aanwezig is en dat je deze mee moet bestellen

Prima service en nazorg.

Snelle levering en het probleem wat ik had is snel opgelost geworden.

Niet tevreden

Vorige week maandag een Parasol hoes besteld deze was gewoon op voorraad volgens de website. De dag erna kreeg ik een mail dat deze niet op voorraad was en pas in augustus weer leverbaar zou zijn, de bestelling zou worden geannuleerd en het geld zou worden terug gestort. Na 2 dagen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het geld terug kon verwachten dit zou 5 dagen duren wat ik al best lang vind aangezien ik hier niks aan kan doen. Maar tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug en krijg ik wel deze mail om een beoordeling te geven. Kortom eerste en laatste keer dat ik wat besteld heb.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle bezorging, netjes verpakt.

geannuleerd

had online besteld en betaald. Kreeg keurige mail dat de bestelling was geannuleerd omdat het niet leverbaar was door "voorraad verschil"...... en geld zou worden teruggestort. Moest nog wel even mail sturen wanneer ik het geld terug zou krijgen...dit had sneller gekund. Verder geen ervaring met dit bedrijf.

Prettig

Fijn spul gekocht voor onderhoud tuin meubeltjes

Sales prima, after sales slecht

Prachtige meubels, erg blij met keuze maar.... helaas wordt er niet gereageerd op mijn mail

Rommelig en chaotisch

Ondanks vriendelijk contact, verliep levering vertraging op! Geen proactieve klantenservice!

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg