Snelle en nette bestelwijze en een juiste tijd van levering.

Prima, maar een beetje vreemd

Het bestellen & moment voor bezorging was prima :) Het afleveren was een beetje apart. De app bleef op 11.02 staan, terwijl de stoel rond 12.30 was afgeleverd. De chauffeur kon blijkbaar mijn huis niet vinden (dit gebeurt vaker omdat je 1 trap op moet) dus ik ben hem tegemoet gekomen beneden. Vervolgens moest ik zelf de stoel delen naar mijn voordeur dragen. Dit is niet het einde van de wereld, maar dit is dus ook geen service. Hij deed dit niet omdat er van alles zou zijn verschoven in zijn wagen & hij al achterliep met zijn afleveringen & dus wilde hij de tijd niet nemen. Een beetje apart. Maar ben super blij met de stoel.

Heel slecht. Bestelling niet ontvangen.

12 flessen tenderfuel besteld nog steeds niet ontvangen. Wel betaald. Ook app contact. Ze zouden het uitzoeken maar vervolgens hoor je niets meer.

Van A tot Z service!!

Prima klantenservice! Uitstekende bezorgdienst! Zeer behulpzaam! Vriendelijk! Snel antwoord via de mail! Doen wat ze beloven! Onze tuinset staat sinds vandaag in Spanje met op de achtergrond de mediterraanse zee, op een warm plekje, met dank aan de prettige en warme klantenservice van Tuinmeubels.nl, bedankt! De foto volgt spoedig!

Goede kwaliteit, snelle en verzorgde Verzending.

Heel goed, doen wat ze beloven.

Er was een glazen deurtje kapot. Binnen een week kreeg ik een nieuw glasplaatje. Zonder gezeur. Super tevreden.

uitstekende service en prima probleemoplossing

artikel besteld die niet zo was als omschreven , keurig opgehaald en omgeruild voor een ander artikel

Prima prijs en nette aflevering

Mooie tuinstoelen van 4 seasons besteld

Snelle levering voor goede prijs.

Product was snel binnen.

Super site met haperende afhandeling

Een 10 voor de helpdesk en de site. Een onvoldoende voor het digitale contact na de bestelling. Tuinmeubels.NL heeft een erg handige site met een handig bezorgsysteem. Echter contact op moeten nemen met helpdesk: de mail ivm inplannen bezorgen was niet aangekomen. Na twee pogingen via de helpdesk wel deze mail gehad. Na inplanting ook geen track and trace code gehad. Telefonisch konden we wel snel antwoord krijgen. Als dat opgelost wordt is het erg fijn bestellen bij tuinmeubels.nl

Bestelling wordt niet geleverd.

Besteld, betaald en bleek achteraf niet op voorraad. Dus geen levering. Ook geen alternatief.

Veel keus

Niet alles is in de winkels te zien. En het staat heel vol in de winkel waardoor je ook niet aan alle tafels kan zitten om even te proberen. De bezorging was perfect geregeld. Je krijgt een sms en kan dan zelf een dag en tijd kiezen wanneer ze komen bezorgen. De bezorgers zijn ook netjes en vriendelijk.

Uitstekende service en communicatie.

Snelle reactie op de bestelling. Levering exact volgens afspraak en een vriendelijke chauffeur. Product is goed en degelijk verpakt en voldoet helemaal aan de omschrijving. Zeer zeker een aanrader voor een nieuwe aankoop. Groetjes Bart Ruijters

Geweldig, mijn fout goed gemaakt

Eerst behulpzaam bij verzending, daarna mijn foute maat opgave goed opgelost

Goede website. Keurig afgeleverd. Goede communicatie. Product zoals verwacht zoals

Tevreden

Perfecte service

Ik had een parasol, een parasolvoet en een hoes besteld. De hoes bleeding niet de juste te zijn en ik werd hierover gebeld met de vraag of de juiste hoes geleverd moest worden. Die hoes was iets duurder maar werd zonder extra kosten meegeleverd.

Super dienstverlening en erg tevreden met mijn aankoop

Het Vita rotan tuintafeltje met glazen blad is stevig. De glazen plaat is van gehard glas. De kwaliteit overtrof mijn verwachting. Logistiek was er iets mis gegaan maar na een telefoontje werd dit naar tevredenheid opgelost en ontving ik het tuintafeltje op de aangegeven dag en tijd.

Mooi product en snelle levering

De door ons bestelde loungeset was precies zoals op de foto's. We zijn er erg blij mee. De levering was de volgende dag al, door een hele vriendelijke chauffeur. Ging het bij alle webshops maar zo soepeltjes!

Mooie tafel met 6 stoelen

Wij hebben een stel stoelen met een tafel gekocht voor op het balkon. Achteraf wilde wij de kleur van de stoelen wijzigen van zwart in donker grijs en de klantenservice heeft ons prima geholpen met de wijziging van de bestelling. De meubels zijn van prima kwaliteit en strak design.

Degelijk product dat eenvoudig is te monteren

Het product werd na prima communicatie op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke chauffeur. Het product moest eerst gemonteerd worden. Dat was een eenvoudige klus dankzij de duidelijke handleiding. Het product is goed en degelijk afgewerkt en is van goede kwaliteit. De afzonderlijke onderdelen waren netjes verpakt om ze niet te beschadigen tijdens het transport

netjes aan afspraak gehouden keurig bezorgd

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg