Beetje plomp

Mijn bij Tuinmeubels.nl gekochte plastic parasolvoet is weliswaar een beetje plomp, maar wel een geweldig ding. Binnen twee dagen keurig verpakt bezorgd, dezelfde dag meteen vol laten lopen met 50 liter water, en mijn grote parasol staat sindsdien oerstevig. Tuinmeubels.nl leverde deze voet als goedkoopste.

Snelle levering, goede klantenservice

Na bestelling de producten snel in huis, waar je ook nog eens zelf een datum kan kiezen. Op dag van levering krijg je echt een exact aflevertijd te zien. Ideaal! 1 product was niet in orde, klantenservice reageert snel en wordt netjes + snel opgelost.

top firma

Keurig gebeld over de levering en de producten snel en netjes verpakt binnen. Prachtige stoelen die ook nog eens heerlijk zitten! We zijn bijzonder tevreden over de stoelen en de levering.

super

snelle levering, goede info, alles goed en netjes.

Super leuk setje en snel geleverd

Met dit setje kun je heel veel leuke combinaties maken.

Heel erg positief.

Goede site, fijne aflevering van de bestelling. Vriendelijk telefonisch contact.

Degelijke parasol

Zeer degelijke parasol, stevig en goed behandelbaar. Complete levering

Degelijke parasol

Zeer degelijke parasol, stevig en goed behandelbaar. Complete levering

Meedenkend en oplossend.

Top Service!

Wij hebben online een parasol+ graniet voet en set van stoelen gekocht. De levering was op tijde e alle producten waren keurig verpakt! Wij geniet iedere dag van onze stoelen en parasol! Echt een aanrader!

goed adres

Probleem netjes gemeld door hun en ook keurig opgelost en snel bezorgd. Ze hadden stoelen niet meer op voorraad dus belden netjes wat we graag wouden. Heel tevreden en tuinset ziet er prachtig uit

Vriendelijk en vlot!

Na telefonisch contact te hebben gehad met een vriendelijke medewerker besloten we de stap te wagen en via de webshop tuinstoelen te bestellen. Spannend, maar het is goed verlopen. De vriendelijke medewerker bleek inderdaad alle maten correct te hebben doorgegeven en de stoelen werden ook nog eens vlot bezorgd. Daarnaast, niet onbelangrijk, de stoelen zitten prima!

Super service

Snelle levering, door omstandigheden moesten we de aankoop annuleren. Retour snel geregeld en meteen geld terug.

fijn geholpen en mooie stoelen

Geen levering tuinbank door fout in stockaantal

Ik had een tuinbank bestel op 20 juni. Ik kreeg een bezorgdatum voor de tuinbank van 2 juli. Op 1 juli kreeg ik telefoon dat de bank niet kon geleverd worden omdat er geen meer op stock waren. Ze hadden dit maar opgemerkt als ze de vrachtwagen wilden laden. En de tuinbank zou dit jaar niet meer terug in stock komen kreeg ik als melding. Ik heb dan tot 12 juli moeten wachten om het geld teruggestort te krijgen. Er was nog iets misgelopen omdat ik via een bankoverschrijving had betaald en niet via de site van tuinmeubels zelf. ( telefonisch contact voor moeten opnemen om dit recht te zetten) Ik heb dan exact dezelfde tuinbank ergens anders besteld ( en er waren nog 7 andere sites waar je die zelfde bank kon vinden) en die stond 4 dagen later bij me thuis.

Gewéldig!

Sowieso super blij met deze mooie stoel! Ze zit heerlijk en is een plaatje om te zien. We zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten. Levering was ook snel en stoelen goed verpakt.

Levering volgens afspraak en voordelig

Zeer tevreden. Tafel scheelde 100 euro met andere winkels.

Hoge klantgerichtheid!

Snelle levering, goede afstemming en communicatie. Flexibel en goede service. Zou er zo weer bestellen !

Prima service.

Prima alleen de levering duurde wat lang, omdat het niet helemaal goed was gegaan met doorsturen.

mooie tuinmeubelen voor de juiste prijs

Snelle levering en de meubels in goede staat ontvangen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Prijs kwaliteit goed en een goede service

Alles verliep van bestelling tot levering zoals aangegeven en de kwaliteit is zeker zijn prijs waard.

Alles klopte

Van bestellingen naar telefoontje naar levering. Helemaal goed!

Snelle levering, goede prijs en super after service!

Snelle en nette levering, waren alleen een parasolhoes vergeten en werd dezelfde dag met PostNL opgestuurd.

Prima service en mooie kwaliteit tuinbank.

Prima service en scherpste prijzen

Wij kochten een 4s tuinset, een tafel van teak en zes stoelen. Ging allemaal perfect. Wegens de tijdsplanning zelf opgehaald. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, en de scherpste prijzen van NL. Wat wil je nog meer?

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg