ik ben er blij mee

goede onderdelen met snelle verzending

Heel snel, beschadigde doos

Reactie van het bedrijf

Beste Arnaud, Bedankt voor je review. bestellingen worden bij ons altijd met de grootste zorgvuldigheid verpakt. Helaas kan er tijdens transport en / of sorteren bij de vervoerder een beschadiging van de verpakking optreden. Mocht dit leiden tot een beschadigd artikel dan wordt deze uiteraard altijd door ons vervangen. Gelukkig is dat hier niet het geval. Groet, Team EZrider

Mooie producten, snelle bezorging.

Ik heb een leovince uitlaat bestelt, deze is snel aangekomen en erg goed verpakt. prima service.

Snelle verzending en product zoals omschreven

Super fijn bedrijf en goede kwaliteit producten alleen heb ik niet de goede maten besteld (foutje van mij) maar voor de rest goede een super ervaring en kan altijd een mailtje sturen met vragen!

Bestellingen worden snel en goed gerleverd

Zeer veel producten en snelle levering

Top website

Ik heb vaak besteld en kreeg mijn bestelling compleet en dat vindt ik wel fijn en je krijgt een EZ riders sicker er bij. Want met andere web sites zoals k krijg ik soms de helft en bij EZ niet.

Top kreeg bij mijn bestelling nog gratis een mengfles en sleutelhanger

Erg tevreden

Alles netjes binnen en snelle levering.

Mooi product prijskwaliteit

Mooi product, voldoet aan de beschrijving Correcte prijs

Ze helpen je met het kiezen van artikelen, en het komt snel aan.

Zeer positier

Goede kwaliteit vlotte en nette levering netjes verpakt en snel opgestuurd Zeer tevreden

Pakket volgende dag al in huis en duidelijke communicatie, top zaak!

Je krijgt de bestelling binnen zoals het hoort een netjes ingepakt

Altijd goede kwaliteit en goede klantenservice

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering en beste prijzen voor alle onderdelen en groot assortiment!

Top service altijd op tijd de leveringen en groot aanbod producten.

Ik heb ondertussen al 3 pakketjes besteld en ze komen altijd optijd ben altijd tevreden. Ze hebben een groot assortiment van producten wat zeer handig is.

Supper goed

Supper fijne betrouwbare site

Top ervaring

Ik heb al een paar keer bij EZrider besteld en telkens naast een goede prijszetting ook telkens zeer goede informatie over de vooruitgang van de bestelling en super snelle levering naar België, telkens de dag na de bestelling is de levering in huis.

Snelle levering goed kwaliteit onderdelen en goede service

Ik ga hier meer bestellen het is een goed zaak

De verzending is snel. De klantenservice helpt je goed bij vragen en ze zijn zeer klant vriendelijk. Ik heb al meerdere keren besteld bij ezrider en elke keer is het goed gegaan en is de bestelling netjes ingepakt en in goede orde aangekomen

Precies wat ik zocht

Ik was opzoek naar een velgen stripe kleur en heb precies gevonden wat ik zocht voor een redelijke prijs.

Tevreden klant

Gevonden wat ik zocht. Snelle en correcte levering. Correcte prijs.

heel goede website met veel onderdelen voor veel merken

ik vond alles wat ik nodig had op deze website

Top verzending

Hele snelle regeling

Snel en netjes geleverd

Duidelijke website met veel keuze uit div. onderdelen. En voor een goede prijs .

Over EZrider

EZrider verkoopt alle onderdelen en benodigdheden voor schakelbrommers als Derbi, Aprilia, Beta, Gilera, Rieju, etc. tevens verkoopt EZrider Custom Derbi Senda brommers in de unieke EZrider stijl.