Goede kwaliteit, top service en betaalbaar!

Voor de 1ste keer een laptop gekocht bij Erik en zeker niet de laatste. Topzaak! Bij levering bleek een klein dingetje niet te werken..... gebeld en direct geregeld. Top! En als bonus voor het ongemak nog iets leuks gekregen ook. Kan menig winkel/zaak een voorbeeld aan nemen tegenwoordig. Aardige vent vlotte babbel, Klasse.! Nogmaals bedankt Erik.

Zeer snelle levering

en prima kwaliteit van geleverde laptop. Komt exact overeen met wat aangeboden was.

Altijd en elke keer weer goede koop

Ik koop al meer dan tien jaar bij hardware4sale. Altijd krijg je wat ze adverteren en het spul doet het ook gewoon goed. Het is hooguit dat een nieuw OS betekent dat je nieuwe hardware moet kopen, niet omdat de geleverde hardware niet meer zou werken. De reden dus waarom ik nu weer een nieuwe minipc heb gekocht. En dus weer tevreden.

Goed assortiment refurbished laptops met prima prijzen

Mijn keuze snel gemaakt op de webshop. Duidelijke info. Zaterdag besteld, dinsdag ontvangen. Alles oké. Ik ben er blij mee.

Zeer goed.

Laptop iszeer netjes en goed.

Prima laptop

Mooi en komplete laptop. Optisch ook zeer netjes. Goed verpakt en snel verzonden.

Zeer tevreden !

Op zoek naar een refurbished laptop met Windows 11 kwam ik op de website van Hardware4sale terecht. Heb in plaats van refurbished een geheel nieuwe laptop aan kunnen schaffen met een aanzienlijke korting ten opzichte van de nieuwprijs. De laptop was nieuw in de doos en 'plug and play'. Bedrijf communiceert duidelijk (ook bij telefonische vragen) en ook de levertijd was zoals beloofd (2 werkdagen).

Gewoon gedaan wat ze aangegeven hebben.

Goed, zeg wat je doet en doe het aansluitend

Fijne ervaring in expertise en eerlijk antwoord

Heel vriendelijk en snelle verzending

Snelle levering, goede service, mooie laptop

We hebben meerdere laptop aangeschaft in de afgelopen jaren. Alle goed werkend en zijn niet van nieuw te onderscheiden.

uitstekend

Alles is er en werkt naar behoren.

Alles was goed. Prima PC. Snelle levering naar Duitsland.

Het voldoet zeker aan mijn verwachting van een goede laptop

Ik heb meerdere laptops gehad van Hardware4Sale in de afgelopen jaren. Het fijne vind ik dat alles erop staat wat je nodig hebt. Je kunt de laptop dus meteen gebruiken. Je krijgt waar voor je geld.

Top product en zeer vriendelijke en snelle service van Erik. Meedenkend door kosteloos een VGA aansluiting in te bouwen. Super bedankt.

HP refurbished laptop

I'm very happy with my order and all the service Hardware4sale provided. Highly recommended! Thank you, Erik, for all your help.

Gebaseerd op mijn eerdere ervaringen, opnieuw gekozen voor Hardware4Sale. Service gericht, snelle leveringen, betrouwbaarheid m.a.w. een bedrijf wat professionaliteit uitstraalt en zijn afspraken nakomt.

Min. Tweede laptop gekocht en de aankoop en levering ginhen super snel. Mijn vorige laptop heeft heel wat jaren zonder problemen gewerkt.

Al jaren top

Alles gewoon dik in orde (product, communicatie, levering, enz.) Lenovo Think Center mini Pc 5i

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Keurige bezorging van een Laptop en een Desktop PC. Bijzonder, zeker nu de ondersteuning van Windows 10 gaat stoppen en men overstapt naar een nieuwe(re) computer met Windows 11.

erg goed

laptop precies als omschreven.

Had wat pech met de toegezonden laptop. Deed het gelijk al niet goed. Meteen teruggestuurd en zodra die daar binnen was meteen een andere gekregen met een leuke attentie daarbij omdat men het niet leuk vond dat de laptop niet werkte. Dus goede afhandeling.

Service zoals het moet zijn TOP

Ben uitermate tevreden over de recent gekochte 2e laptop. Daar kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Goede producten, goede service

Goede computers voor scherpe prijzen. Goede en snelle service als er iets aan de hand is.

Prima prijsstelling. Snelle levering

Snelle levering tegen goede prijs en snelle reactie op vragen

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.