Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Keurige bezorging van een Laptop en een Desktop PC. Bijzonder, zeker nu de ondersteuning van Windows 10 gaat stoppen en men overstapt naar een nieuwe(re) computer met Windows 11.

erg goed

laptop precies als omschreven.

Had wat pech met de toegezonden laptop. Deed het gelijk al niet goed. Meteen teruggestuurd en zodra die daar binnen was meteen een andere gekregen met een leuke attentie daarbij omdat men het niet leuk vond dat de laptop niet werkte. Dus goede afhandeling.

Service zoals het moet zijn TOP

Ben uitermate tevreden over de recent gekochte 2e laptop. Daar kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Goede producten, goede service

Goede computers voor scherpe prijzen. Goede en snelle service als er iets aan de hand is.

Prima prijsstelling. Snelle levering

Snelle levering tegen goede prijs en snelle reactie op vragen

Een fantastische niet van nieuw te onderscheiden laptop

Deze HP Elitebook 850 G8 | i5-1135G7 heeft mij op meerder fronten verrast: *Dit was mijn 2e laptop die ik bij Hardware4Sale kocht, de vorige laptop die ik voor ruim 6 jaar geleden bij hen kocht voldeed nog steeds perfect maar moest vervangen worden vanuit beveiligings- overwegingen (Windows 10 verstrekt vanaf okt. 2025 geen updates meer *Bovengenoemde laptop zag eruit alsof hij nog nooit gebruikt was en functioneert ook als zodanig. * Het nieuw geinstalleerde softwarepakket voldeed ook aan al mijn verwachtingen. *Snelle en correcte levering maakt het plaatje compleet.

Prima website en snelle levering

Prima ervaring, met een vreemd iets.

Ik heb geen opmerkingen over de gang van zaken en het product. Echter is de laptop niet degene die ik besteld had. Volgens mij had ik een G8,11e generatie met 256 GB besteld en dit lijkt een G7,10e generatie met 512 GB. Denk ik....... Na telefonisch contact blijkt dat het toch om een G8 gaat. Dus geen probleem en zelfs een met een grotere schijf dan die ik besteld had. PRIMA !!!

Goede levering

Goede levering

Mooie laptop geen gebruikerssporen

Een probleempje bij het overzetten van mijn pc gegevens is de grafische instelling vaan het scherm veranderd in de oude 768 instelling. Her beeldscherm is niet in AMD schermdriver va 1064 terug te zetten. De schermafbeeldingen zij nu ovaal ipv rond. Ik heb op de AMD website de grafische kaart opnieuw gedownload maar het probleem is niet opgelost. Verder wekt de laptop prima.

Na 9 jaar weer een ander systeem gekocht bij Hardware4sale, had vooraf even een belletje gedaan vor wat info en toen direct daarna besteld en 2 dagen later thuis. Doos geopend en uitgepakt, alles aangesloten en het werkte weer zoals ik gewend was. Superblij met deze minidisco wasr ik weer jaren mee vooruit kan. Ga zo door mensen.

mooi apparaat

kan er goed mee overweg dus zeer geslaagde aankoop

Snelle levering die alleen opgehouden werd door vertraging bij PostNL. De laptop ziet er als nieuw uit waarbij alleen 2 van de 4 rubbertjes aan de onderkant ontbraken, maar dat was snel opgelost. En Windows is goed en schoon geinstalleerd.

Goede laptop voor een goede prijs

Voor het eerst een laptop bestel bij Hardware4Sale. Alles snel in huis, goed verpakt en laptop ziet er ongebruikt uit en werkt goed. Geen contact met de klantenservice nodig gehad.

Over- en inzichtelijke site met heldere info.

Efficiënt, geen overbodige onzin, goeie service!

Vriendelijk en snelle service.

Ondanks drukte vanwege Windows 11, de desktop pc binnen 2 werkdagen in huis. Functioneert prima, kleine beschadiging in de behuizing waarop Erik direct aanbood deze te vervangen. Kortom snelle, vriendelijke klantervaring. Kom daar nog maar eens tegenwoordig. Mvg. Gerard

Tot mijn verbazing werd de PC afgeleverd met Windows 11 Versie 23H2. Nu was dit voor mij geen probleem om deze handmatig te updaten naar versie 24H2, maar voor iemand met minder kennis van Windows?? Het lijkt mij handiger om PC's en/of laptops af te leveren met de laatste versie van Windows. Logischerwijs wordt de PC afgeleverd met een lokaal account. Misschien handig om een handleiding erbij te doen hoe een Microsoft account aan te maken, daar gewone Windows gebruikers hier misschien zelfs geen weet van hebben. Als beide aandachtspunten uitgevoerd zouden kunnen worden dan krijgen jullie van mij een 10.

Goed en volgende dag geleverd

Makkelijk alles te installeren, alleen post nl ging hier vervelend mee om. Stond binnen 1,5 minuut bij de voordeur en hoorde het pakket vallen op de grond en lag voor de auto onder de carpot , zag de chauffeur net wegrijden

Voor nu goed.

De laptop die ik heb besteld kwam snel en keurig binnen. Absoluut in Nieuwstraat, zoals ook in de advertentie vermeld. Verder kan ik er nog weinig over zeggen, heb de klantenservice nog niet nodig gehad, dat kan ik dus niet beoordelen.

Zeer goede service

Zeer goede service altijd bereikbaar en een goede uitleg van techniek over het gebruik met geduld aan een babyboomer. Zeer tevreden Bedankt Erik

Prima product, snel geleverd, goede communicatie

Gewoon goed, niets op aan te merken.

Snelle levering en goede producten.

Voor iedere laptop weten wij Hardware4Sale te vinden omdat de laptops perfect zijn en de prijzen ook.

Uitstekende plek voor een refurbished computer

Duidelijke website, interessamte aanbiedingen, vlotte levering.

Zeer klantvriendelijke verkoper! Top bedrijf!

Na eerst een mooie laptop opgestuurd gekregen te hebben, bleek deze niet helemaal naar behoren te werken. Eén belletje met Erik die mij heel klantvriendelijk te woord stond. We maakten de afspraak dat ik hem terug zou sturen om een andere laptop opgestuurd te krijgen. Vandaag heb ik deze laptop binnen gekregen, wederom in nieuwstaat. Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe HP laptop die ze op MBO gaat gebruiken. Erik. Ik ben erg content als klant van Hardware4Sale, ontzettend bedankt! Ik raad iedereen aan om hierin een laptop te kopen.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.