Laden reviews...
179 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de snelle verzending en de betrouwbare apparaten. Het team is responsief en behulpzaam. Veel reviews noemen goede prijs-kwaliteit en duidelijke informatie. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Na aanvankelijk een HP Elitebook te hebben besteld ontdekte ik een nog mooiere keuze, te weten een HP ZBook. Met een simpel mailtje of ruilen met bijbetaling mogelijk was werd door klantenservice -Erik- een aangepaste factuur toegezonden. En klaar was Kees :) De laptop arriveerde binnen een dag en bleek geheel aan de beschrijving te voldoen! Smetteloos en 100 % inzetbaar, een beauty! Chapeau voor de klantenservice qua bereikbaarheid en adequate, vriendelijke service. Van harte aanbevolen!
23 June 2026
Jos
Simpelveld
Als de tweede keer hier wat besteld, alles verliep goed.
22 June 2026
R.M.
Weesp
Een suggestie: laat de term ‘SATA’ weg als het een ‘NVME’ M2 drive betreft
16 June 2026
C
Woudenberg
Uitstekende refurbished computer die nauwelijks van nieuw te onderscheiden is. Geen enkel spoor van gebruik.
16 June 2026
Eric-J.
Aalsmeer
"Ik ben zeer tevreden over de uitstekende kwaliteit en service. Voor mij is er simpelweg geen betere optie."
15 June 2026
Joel
arnhem
online besteld, snel geprepareerd, enig minpunt was latere levering en zero info door PostNL, maar dat is niets nieuws. Laptop is als verwacht en beter. DANK
12 June 2026
Henk
Veenendaal
Laptop werkt uitstekend en goede werking en netjes
10 June 2026
Jojo
Tiel
Prima producten voor een scherpe prijs.
10 June 2026
Jaap
Coevorden
Het product voldoet aan de omschrijving en ik ben een trouwe afnemer van Hardware4sale. Tevens een goede en bereikbare after sales.
8 June 2026
Edwin
Elburg
Top bedrijf. Komt afspraken na
8 June 2026
T
Velddriel
Hallo, Aankoopproces ging heel goed, maar de laptop is tijdens gebruik al 3 keer bevroren. Beeld bevroor en geen knop deed het meer. Ik moet het dan opnieuw opstarten. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Hebben jullie een suggestie?
Jamal
Amsterdam
Fijne zaak, met een filosofie ; er zijn geen problemen maar oplossingen. Geweldig Erik, je bent een top gozer! Ga zo door.
Otto
Capelle ad IJssel
De m.2 nvme ssd van 256 gb is prima, maar niet voor een leek, Ik moest er een partitie programma op los laten om hem geschikt te maken voor mijn pc. Het ging niet met het patitie programma wat in windows zit, dus je hebt wel enige kennis nodig om hem geschikt te maken voor normaal gebruik.
Han
Castricum
Makkelijk zoeken naar juiste laptop, echter is de prijs niet echt veel lager dan eenzelfde geheel nieuwe laptop, zeker het nemen van de opties zijn hier debet aan wat ik persoonlijk jammer vind, krijg je weer het gevoel dat je gefopt wordt. Kwaliteit kan ik zeggen is goed want heb mijn vorige laptop daar gekocht in 2017 en nu vervangen!
2 June 2026
Guido
‘s-Hertogenbosch
Heel blij met mijn laptop die kant en klaar werd geleverd. Duidelijke website en snelle levering.
2 June 2026
Leon
Zandvoort
Al een aantal keren bij Erik een laptop gekocht. Hij denkt altijd fijn mee en is altijd bereikbaar (snel antwoord). De laptops zijn gewoon goed, worden stevig verpakt en zijn netjes. Precies wat je wil dus.
29 May 2026
Annemieke
WESTZAAN
Dit is de tweede laptop die ik hier koop en de service is echt geweldig. Als je een keer een vraag hebt wordt er altijd snel op geantwoord en komt er altijd een passende oplossing
26 May 2026
Sander
's-Hertogenbosch
Zeer tevreden over de dienstverlening van Hardware4Sale. Laptop tegen aantrekkelijke prijs met modificatie geheugen en toch snel geleverd. Laptop is in uitmuntende staat!
25 May 2026
Dimitry
Hilvarenbeek
Verkeerd product besteld. Erik heeft mij geholpen het juiste item te bepalen door mijn Laptop open te schroeven en het juiste product er in te zetten. Geheel kosteloos. Prima service en een aanrader. Ik ga hier vaker wat bestellen
22 May 2026
Willem
Houten
De laptop is goed verpakt aangekomen en snel geleverd. De laptop zag er nog perfect uit en werkt goed. Blij met de aankoop.
18 May 2026
Peter
Papendrecht
Snel verzonden Zeer nette laptop
12 May 2026
Mascha
Bussum
Precies ontvangen wat ik besteld had, alles werkt.
11 May 2026
Cass
Zutphen
Alles naar wens goed geholpen afspraak goed en na gekomen snel geleverd zeer zeer tevreden
6 May 2026
J
Zwijndrecht
Snelle levering, erg vriendelijk en ook aftersales is top.
4 May 2026
Eduard
Rumpt
Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.
Violenstraat 52
1214CM Hilversum