uitstekende ervaringen

Onlangs mijn 3e refurbished HP Elitebook ontvangen. Terwijl de eerste na 7 jaren nog uitstekend functioneert! Maar, nu Microsoft opnieuw dwingt tot overstappen van W10 naar W11 (als je tenminste veilig wilt blijven) ... Ook telefonisch altijd uitstekend te woord gestaan. De keuze is groot en mijn indruk van het bedrijf is uitstekend.

Top informatie en alles perfect geregeld!

Top informatie aangeleverd en alles perfect geregeld!

Snelle levering en de laptops bevallen goed.

Bij een refurbished laptop mag je wat krasjes/beschadigingen verwachten en geen topprestaties want een paar jaar oud. Met dat in het achterhoofd vind ik de geleverde laptops zeer goed. Het uitzoeken, bestelproces vond ik eenvoudig. Let op bij alternatieve betaling. Bij zelf aankoopbedrag overmaken werd de bestelling geaccepteerd zonder dat ik het merkte. Daarom nog een keer besteld en weer niet gemerkt.. En later in de spambox bevestigingsmails gevonden. Die beiden met een replay geannuleerd wat supervlot probleemloos werd afgehandeld.

betrouwbaar

snelle levering. goed product

ziet en netjes uit, even wachten op de levensduur van de accu.

Aanrader, goede ervaring!

Al enige tijd op zoek naar een nieuwe laptop. Kreeg ik deze site als tip. Gouden tip bleek, na nog wat vragen die snel en goed werden beantwoord. Bestelling geplaatst en na een super snelle levering, had ik mijn bestelling binnen. Dank jullie wel! Ik zal jullie zeker ook aanraden.

Snelle levering en product conform verwachting

Snelle levering en product conform verwachting

Snel en goed geleverd.

Laptop verkeert in prima staat. Zo goed als nieuw!

Eerlijke man, had een andere laptop op het oog, maar na bellen met Erik en vroeg waarvoor ik hem nodig had, gaf die een ander advies en deze was goedkoper dat ik zag. Conclusie eerlijke zaak, Goed advies, Goede prijs, doet niks onder dan van een nieuwe laptop. Snelle levering. Als u een laptop of iets anders zoek, raad u deze winkel aan, of bel eerst voor de mogelijk heden die voor u van toepassing zijn. C.Oole

Fijne samenwerking, Hardware4Sale snapt hoe het werkt.

Overzichtelijke website met uitgebreide informatie over het product. Voldoet volledig aan de wensen. Doet wat het belooft. Bij Hardware4Sale doen en begrijpen ze wat de klant wil.

Prima laptop

Schoonfamilie had al eerder gekocht bij hardware4sale en is al langere tijd hartstikke tevreden. Dat maakte dat wij de stap ook durfde te zetten om hier te bestellen. Laptop zag er op enkele krasjes op de scharnieren na top uit. Dus ook bij advertentie in nieuwstaat kan je wel iets verwachten. Verder ook zeer tevreden over de snelle levering.

vlotte levering van uitstekende laptops

Al meerdere jaren geregeld laptops besteld bij Hardware4Sales en nog nooit teleurgesteld. Eigenaar Erik Rake heeft zijn zaken gewoon goed voor elkaar!

High-end hardware voor een zacht prijsje !!!

Onlangs onze vierde laptop bij Eric aangeschaft, een high-end krachtpatser van onverwoestbare bouwkwaliteit in absolute nieuwstaat !! Na wat zoeken bij de bekende internet winkels en erachter komende dat het het allemaal toch net niet is wat je zoekt binnen het budget....gewoon weer geslaagd bij Hardware4sale !! Fantastische service en goed telefonisch advies ! Bedankt weer en tot de volgende !!

Laptop voor school precies wat mijn zoon nodig heeft

op aanbeveling van mijn zoon bij Hardware4Sale besteld.

De refurbished HP laptop in goede orde ontvangen; ziet er als nieuw uit. Nu enkele dagen in gebruik; blije aankoop.

Precies geleverd zoals aangegeven

Prima levering van laptop en inderdaad in "nieuwstaat". Zal hier zeker vervolg bestellingen plaatsen.

Overschakelen van Windows7 met een Synology NAS naar Windows11

Nuancering: De bestelling van de HP Elitebook 850 G6 werd vlot en zonder mankeren uitgevoerd. Echter, de uitvoering van de overgang van Windows7 op een desktop met een Synology NAS naar Windows 11 op de bestelde laptop en de transfer naar het netwerk is een hell of a job voor iemand van 82 jaar en kan ik aan een leeftijdgenoot met een vergelijkbaar probleem zonder enige documentatie niet aanbevelen. Wanneer ik een nieuwe auto aanschaf wordt daar een uitgebreide handleiding bij geleverd en een Quick Start folder. En als ik er niet uitkom ga ik naar de garage om mij verder te helpen. Bijlevering van een een dergelijke folder was op zijn minst op haar plaats geweest

Fijne service

Goed geholpen, vriendelijke service die met je meedenkt.

Beste in refurbished!

Altijd ontvangen wij "nieuwe" laptops en computers als wij bij Hardware4sale bestellen. Zeer tevreden!!! Nooit verassingen.

goed eerlijk advies

Mijn HP Prodesk 400 G5 Mini Windows 11 en Office 2021 in topconditie bezorgt.

Snel en kwaliteitsproducten

Dit is de eerste keer dat ik van de Harware4Sale diensten gebruik heb gemaakt. Eerst wat recensies gelezen,. Dat zag er veelbelovend uit. Ik draaide tot voor kort op Windows 10, en zag het niet zitten om Windows 11 op m'n oude Dell te zetten, Dus een mooi HP uitgezocht op de site. Snelle reactie en ook snel verzonden en de track & trace gegevens naar mij gemaild. Ik ben zeer content met m'n "nieuwe " laptop.

Goed, Snel, Service.

Hardware4Sale gewoon goed zoals je mag verwachten. Mini pc aangeschaft die werd snel geleverd, klein probleempje werd snel opgelost. Goed bereikbaar, snelle info en oplossing.

Snel en naar verwachting

Mooie notebook ontvangen, in zeer goede staat, conform de overeengekomen uitbreidingen

Helemaal tevreden met mijn laptop en de bezorging

De laptop voldoet aan mijn verwachtingen hij werd vlot en netjes geleverd. Windows geïnstalleerd en verder geen poespas aan software waar ik niet om gevraagd had.

Prima ervaring Hardware4Sale

Prima ervaring Hardware4Sale Ben zeer tevreden over wat ik gekocht heb aldaar Hardware4Sale is een aanrader Mijn dank is groot voor hun geleverde service van de Computer.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.