Geweldige professionele en snelle service.

Een bedrijf dat doet wat men belooft en bij vragen snel en professioneel antwoord.

Perfecte surface en hardware

Zowel sysreem(thinkpad) levering als setup een dikke 10!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding ziet er netjes uit snelle levering.

Super!!

Snelle bezorging, laptop is als nieuw!

Prima kwaliteit

Voor de 3e keer een laptop gekocht. Altijd prima werkend en geen beschadiging

Een verademing!

Dit bedrijf is een voorbeeld van top- service.

Mooi product, goede service en goed contact.

Laptop geleverd, ziet er keurig uit. Bij eventuele vragen wordt snel en positief gereageerd. Wij zijn er blij mee en raden Hardware4sale zeker aan

Correcte en zeer snelle afhandeling en verzending. Alles zoals het hoort te zijn

Doen wat ze zeggen, geleverd als besteld

Geleverd als besteld, prettig contact, en doen wat ze zeggen

Dit is mijn eerste ervaring met Hardware4Sale Vorige week een Intel NUC7I5DNHE -i5 besteld na lang zoeken en verschillende sites te hebben bekeken. De NUC is in uitstekenede staat zonder gebruikssporen zeer snelgeleverd, Besteld op Di. 25/02/24 en Do. 28/02/24 werd deze, keurig verpakt, bezorgd. Ik ben zeer content met mijn NUC en ook over de wijze waarop Hardware4Sale de bestelling heeft afgehandeld. Heb tot op heden nog géén (web)winkel gevonden waarbij je en zéér vriendelijk te woord wordt gestaan en ook een vakkundig advies krijgt en waarbij de afspraken worden nagekomen. Hardware4Sale doet wat het zegt en is zeer zeker een aanrader. De volgende als ik weer iets nodig heb zal ik zeker hier weer bestellen.

Snelle levering en zeer tevreden

Snelle levering en zeer tevreden

uitstekend, order en levering na enkele dagen.

DE website is duidelijk en het gewenste product is makkelijk te vinden

Prima, iets meer info was wenselijk om apparaat op eige accountnaam te zetten.

Prima '

Prima service, alles zoals beloofd, goede laptop.

Mooie laptop gekocht, erg blij mee

Ik was dringend aan een nieuwe laptop toe, voor werk en privé. Deze bevalt me uitstekend, is lekker snel en licht van gewicht. Het schermformaat valt niet tegen, ik was even bang dat het te klein zou zijn, maar dit scherm is prima, groter is niet nodig.

Een verademing.

Recentelijk heeft mijn man tot zeer grote tevredenheid zijn refurbished Dell Latitude 7290 laptop aangeschaft bij Hardware4sale. Alles tot in de puntjes verzorgd, deed mij besluiten om exact dezelfde refurbished Dell Latitude 7290 laptop te bestellen. Ook nu weer zeer goed verpakt een bijna niet van nieuw te onderscheiden laptop !! Mijn complimenten. Hardware 4 sale is onze "Hofleverancier".

Goede service waar de klant op nummer 1 staat

Uiterste betrouwbaarheid

Vanaf een uitstekende website, goede telefonische uitleg tot en met uitmuntende levering; alles perfect. Zou zo weer bij dit bedrijf kopen.

Uitstekend.

Goed via de telefoon te woord gestaan , als je vragen hebt kun je via de telefoon oplossen , vriendelijk.

Gewoonweg geweldige winkel

Ik had al eens bij Hardwar4sale twee keer een laptop voor mij zelf, 1 voor mijn dochter en 1 voor mijn schoonzoon gekocht (allen Lenovo's). Leveringen en de staat van de laptops altijd prima. Ik was echter toe aan een snellere laptop en dan koop ik die weer bij de winkel die mij tot nu toe niet teleurgesteld heeft. De vorige keren had ik geen vragen en heb alles zelf uitgezocht. Nu zat ik te twijfelen tussen een 15"HP en een 15"Lenovo. Daarom Erik maar eens gebeld. Hij kwam bij mij zeer vakkundig en vertrouwd over en kreeg een prima advies van hem. Beide laptops waren qua kwaliteit aan elkaar gewaagd, maar voor mijn werkzaamheden toch de Lenovo T590 genomen. Ik heb zelden een (web)winkel meegemaakt die zo klantvriendelijk is als Hardware4sale. Bovendien heel prettig in omgang en in mijn ogen zeer kundig. Kan iedereen aanraden om bij Hardware4sale iets te kopen. Ben er van overtuigd dat je niet teleurgesteld zal worden.

Zeer goed materiaal.

Het geleverde product voldoet zeker aan de verwachtingen. Ook de snelheid van de levering is snel. Zeker om aan te bevelen.

Snelle levering en mooi assortiment

Goed assortiment voor refurbished computers.

Laptop is in prima staat, geen gebruikssporen. Snel geleverd.

Beste plek voor refurbushed hardware

Dit is nu de 4e refubished laptop die ik hier gekocht heb. Ben geen enkele keer teleurgesteld. De producten voldeden altijd aan de beschrijvingen op de website, de levering was snel en de prijs geweldig. Ik koop (écht) nooit meer een nieuwe laptop.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.