Betrouwbaar en vriendelijk

Meermaals aankoop, steeds goede ervaring. Hun puntensysteem voor de staat van PC/laptop is realistisch. Je krijgt wat ze aangeven. In kader "miljeu" en re-cycling nog deugdelijke apparatuur is dit mijn favoriete website.

Top laptop gekocht voor een top prijs.

De aanschaf van de Lenovo laptop was de tweede aanschaf die ik bij hardware4sale heb gedaan, ook deze aankoop en afhandeling door hardware4sale was weer super. Ik koop hier de volgende keer zeker weer.

Bestelling is goed gegaan.......

Mijn eerste ervaring daar, en tot nu toe alles prima gegaan. Het geheel was met zorg verpakt en verzonden. Het apparaat is nu in gebruik en werkt prima.

Zoals je het verwacht als klant

Vorige week bij Hardware4Sale.nl een Lenovo Thinkbook besteld na lang allerlei sites te hebben bekeken. Er was een prachtige aanbieding voor een Lenovo Chromebook met i5 processor en 15,6 inch scherm. Hardware4Sale liet zien dat dit een nauwelijks gebruikt exemplaar was en er 24 maanden garantie op zat. Aangezien ik niet een geweldige Windows-fan ben stelde ik per e-mail de vraag of de laptop ook zonder Windows kon worden besteld. De reactie was zeer snel en duidelijk en dat is echt een verademing. Ik heb de laptop besteld op donderdag en zaterdagochtend werd deze, keurig verpakt, geleverd. Hardware4Sale had niet teveel gezegd. Een werkelijk niet van nieuw te onderscheiden laptop met toch Windows geïnstalleerd, want in mijn enthousiasme was ik vergeten te vermelden bij de bestelling dat dit niet hoefde. Ik ben blij verrast met de laptop en zeer tevreden over de wijze waarop Hardware4Sale.nl de bestelling heeft afgehandeld. Mijn volgende laptop (kan even duren ;-) ) komt ook van Hardware4Sale.nl. Chapeau voor iedereen daar.

Snelle levering en goed product

De levering van mijn Lenovo was zeer snel. Ook de Lenovo thinkpad doet het goed en is zeer snel. prima product.

Betrouwbaar en hulpvaardig bedrijf.

Dit is mijn 2e computer die ik bij dit bedrijf heb aangeschaft. Vooraf een goede voorlichting gekregen om een goede keus te kunnen maken. Erg tevreden!

Alles prima tot nu toe

Snelle reactie op vragen, snelle verzending, goed advies.

Al jaren tevreden klant

Ben al vele jaren klant. Heb net mijn 5-de computer gekocht. Ook nu weer snelle levering en een uitstekende prijs. De computers zijn getest en tip top in orde.

Kwaliteit, betrouwbaar en zeer kundig !!

Veel aanbod, voor elk wat wils, graag tot een volgende keer !

voldoet aan mijn verwachtingen

ik heb gekozen voor dit Lenovo laptop 15.6inch touch screen is een goede formaat.. alles werkt geweldig behalve de 1e en 2e accu gaan we ervaren na gebruik.

Veel keuze, uitstekende service en snelle levering

Veel keuze, uitstekende service en snelle levering. Precies de apparatuur waar ik naar op zoek was. Voor een aantrekkelijke prijs. En zeer plezierige service op een inhoudelijke vraag! Volgende keer zonder twijfel weer!

De perfecte laptop voor mij

Zeer tevreden over het advies van Hardware4sale en over de kwaliteit van de laptop die ik hier heb aangeschaft. Deze HP laptop werkt snel. Hij is binnen een paar seconden al opgestart. Het design is ook prachtig met de lichtgevende toetsen. De touchpad is fijn in gebruik. Aanrader!

degelijk product voor een aantrekkelijke prijs

Kiezen doe je op de heldere website en de bestelling wordt keurig en asap geleverd. De hardware ziet er prima uit, de Windows-versie is na een update weer helemaal bij de tijd, en de freeware werkt gewoon goed.

Alles voor elkaar

super aftersales

goed advies, snelle service, en fijne afhandeling

Soms een beetje te snel

Aardige man en komt afspraken na.

Een absolute aanrader.

Keurig verzorgt, en veilig verpakt, ontving ik mijn refurbished Dell Latitude 7290 laptop. Zelfs het adaptersnoer en netwerksnoer was keurig opgerold, Hier wordt service nog met een hoofdletter S geschreven. Absoluut in nieuw staat, niets kunnen vinden van beschadigingen of oneffenheden. Werkt uitstekend. Ook de prijs voor deze laptop is zeer aantrekkelijk. Hardware4sale heb er een client bij !

Snelle en correcte afwikkeling

HP Laptop besteld en zeer tevreden. Vragen snel beantwoord door Peter

duidelijk

snel en eenvoudig geregeld ook de levering prima

Snelle levering en adequate antwoorden op vragen.

Aangezien ik al diverse plezierige ervaringen had bij de aankoop van vorige laptops was er bij mij geen twijfel over bij wie ik de zojuist aangeschafte laptop zou gaan kopen. Over een kwestie van niet bij Hardware4Sale aangeschafte software werd ik met kennis van zaken op plezierige wijze geïnformeerd.

prima laptop, snel bezorgd en goed verpakt

Twee dagen na mijn bestelling werd de laptop (Dell Latitude 7290) bezorgd, stevig verpakt, zodanig dat het apparaat niet kon verschuiven in de verpakking. Je moet goed kijken om te zien dat het geen nieuwe laptop betreft. Geen uiterlijke beschadigingen. Geen dode pixels. De specificaties komen overeen met de advertentie op de site van Hardware4Sale. Laatste update (23H2) van Windows 11 is geinstaleerd. Libre Office en VLC mediaplayer zijn voorgeinstalleerd. Zo ook Foxit PDF-reader, alhoewel dat tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig is. De batterij maakt een goede indruk bij het eerste gebruik, maar hoelang het apparaat meegaat op een volle lading zal in de praktijk moeten blijken. Leuk détail: de SSD is al ingedeeld in een C-schijf en een D-schijf. Kortom, tevreden met mijn aanschaf.

Van deze zaak een mini desk en toetsenbord en muis en tp usb gekocht. Alles is perfect verlopen. Ben ook heel blij met alle spullen. De volgende als ik weer iets nodig heb zal ik het weer hier bestellen. met vriendelijke groet, Wim van Laar

Goede levering

Bestelling geheel tot tevredenheid uitgevoerd. Jammer dat de bijgeleverde muis onbruikbaar was, maar dat is keurig opgelost.

Snelle service en voldoet aan de verwachting

Laptop voldoet aan de verwachting, ziet er keurig uit. Was ook netjes en goed verpakt en snel geleverd.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.